Komentari na vest

Zvanično je: Đini Vajnaldum u PSŽ, zarađivaće duplo više nego u Liverpulu

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Gospodine administratore onaj prvi odgovor mi je bio bitniji nego drugi, iskreno ... Stvarno ne znam sta je tu problem?!?
s

sp22

pre gotovo 3 godine

Pa ispada da Lazar Markovic zaradjivao u Liverpulu vise nego on ? Ne verujem da igta za 9 milki bruto nema sanse tacnije 4 ipo milki godisnje nema sanse...Vise ima mnogo
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Nije isto kad imas 5 ili 10 miliona, ili 25 ili 50 miliona, ali je svejedno kad imas 5 milijardi a ne 10,jer sta mozes da kupis sa 10 sto ne mozes sa 5.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Veliki gubitak za Liverpul a ogroman dobitak za PSZ... Jedan od najpotcenjenijih igraca u evropi, a bas ozbiljan igrac... Konstantan, pouzdan,siguran na lopti... Daje cvrstinu ekipi i balans...Najvazniji sraf u liverpulu je bio... Cak je najzasluzniji za LS koju je liverpul osvojio... Psz ce biti mnogo jaci uz njega...
S

SEOUL

pre gotovo 3 godine

Barsa od osnivanja do prve titule LŠ čekala 93 godine, do tada su isto tako kao i sad samo za ono vreme, bacali pare i skupljali sve živo. Ali dalje od kupa kupova ili kupa sajamskih gradova nisu mrdnuli. Naišla extra generacija i odmah su umislili da su gigant, da imaju ludačku tradiciju itd.... Ali prizemljenje im je ubrzo usledilo, i tek će.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Titule,kupovi,stadion,igrači,lige šampiona, vizija, moto, škola, lepota,magija, sta ti nije jasno?
L

LD

pre gotovo 3 godine

Realno mala plata s obzirom na kakve se ivrace generalno bacaju i vece pare, a da ne kazem kolilo prosecnih dobija iste. I ako je neko zasluzio jos vise para to je ovaj momak. Povucen, vredan, marljiv... Igrao dobro u holandiji kao klican, dobru u njukaslu, odlicno u liverpulu, odlicno i u repki, jako zahvalan i dobar igrac. Za psg odlično pojacanje i plus besplatno, a plata relativno mala, jer verovatnoni kirzava ima vecu
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ljudi se busaju Liverpul velicina, da po trofejima, ali nisu oni ta glamur velicina, njih su olako otkacili likovi tipa Kutinjo i Vajnaldum bukvalno igraci kojima je Liverpul izmislio karijeru.
z

zasu

pre gotovo 3 godine

Pa valjda se fudbal igra zbog trofeja. Ili ne znam mozda zbog glamura?
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Zasu@ objasnio si indijancu za sta se fudbal igra...
G

Gost83

pre gotovo 3 godine

Ovaj kao da je Messi u najboljim danima...jeste da je 'univerzalac' ali je prosecan igrac i apsolutno nista vise. Ukoliko ce imati jos dva world class saigraca i on ce biti dobar. Ako ne, nista im nece pomoci on.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ne znam, mnogi ga prozivaju zbog ovog sta je uradio, ali nije mi jasno zasto. Eno instagram mu je pun komentara. Momak je izabrao psg ispred barse, sto bi svako normalan u ovom momentu uradio. Da, ludo zvuči ali je tako. Naravno, barsa je neuporedivo bolji i veci klub, ali psg je trenutno konkurentniji. Videlo se to i u dvomecu ove godine. U barsi je rasulo, pitanje je kojim putem ce ici. Pitanje je i ko ce biti trener, imam osecaj da se ceka najmanja greska kumana pa da mu se uruci otkaz. Pitanje je u kakvom ce barsa biti stanju narednih godina. A vajnaldum nije mlad da moze da ceka. Sa druge strane, psg je igrao polufinale ls, prosle sezone finale, imaju dobar projekat i dobre igrace. Cak i da ode mbape, opet su daleko bolji. A dobio je i vecu lovu tamo, sro nije zanemarljivo.
G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Dobro pojacanje za Parizane, ako dovedu jos Hakimija i jednog stopera Ramosa ili Kulibalija uz ostanak Mbapea bice u top 3 favorita za klempavka sledece sezone.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Oni su godinama top tri pa ništa, tako ce i da se nastavi jer je karma vidi jedno...
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

Evo sansa za najjaceg veznjaka na univerzumu Grijuca da zablista :)
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Normalno da će ići za duplo većom platom. Pa i ja bi napustio firmu i otišao u rivalsku za duplo veću platu. Muka mi je od lažnih moralista. Čuj da ode u Barcu zbog, eto, neke tradicije? Haha, da baš. Možda da se ponudi i džaba da igra? Vidjeli smo prethodnih mjeseci kakvo je kapitalističko društvo ta Barca i kakve predsjednike je imala i ima. Ništa bolji nisu od PSG-a. Na kraju kad su sami zaglibili u blato zbog bahatosti na transfer pijaci (Coutinho, Dembele, Grizman...), kuknjava, plakanje, super liga itd.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Druze jedno je potreba drugoje alavost, ti ako radis za soma eura a dobijes ponudu od dva soma eura, promenices firmu, ovde je cita pohelpa i ljudska alavost kod ovih fudbalera, znas igrao fudbal za 5 miliona ili 10 miliona razlike nema ti si i dalje milioner, samo si jos bogatiji, a to je vec pohelpa.
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

@ Sa 5 miliona viška napraviš 25 za godinu dana. Ovako bi samo živeo sa ovih 5.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Ovaj je brat blizanac Sterliga talenat isti gotvo ga nema, a jos isfeminizrani.
O

Opa Miki

pre gotovo 3 godine

@TIP zasto alavost. Covek je deo kolektiva i ako zna ko ima kolika primanja, a misli da on vise doprinosi i zasluzuje da ima visu platu od nekoga ko manje doprinosi ekipi, validno je da trazi povisicu. Kad firma/klub kako god nece da da povisicu, logican je potez da kaze zdravo dovidjenja i ode kod onog ko ce mu ispuniti zahteve. Pohlepa je kad Koman hoce istu platu kao Levandovski, a veci deo sezone provodi u bolnickom krilu klubskih prostorija, a ne kad si 14ti najplaceniji igrac u klubu, a zasluzujes da budes makar u 7.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ne postoji vise rec i obraz kad lova zamirise...
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

💸💸💸💸💸
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Odlicno pojacanje za Pari Sen Zermen... Pravi ratnik ma terenu, bas im je trebao jedan dobar vezni igrac.. Sada ce Nejmar biti dosta rasterecen i nece morati stalno da se vraca na sredinu da prenosi loptu napred...