Nejmar (© Reuters)
Nejmar (© Reuters)

Zvanično: Nejmar ne igra do polovine januara, propušta tri derbija

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 17:16

Udarac za Pari Sen Žermen

Bodovi su dobijeni – jedan od oslonaca tima izgubljen. Doneo je Pari Sen Žermen ceo plen iz Sent Etijena (3:1), ali je ostao bez Nejmara. Crne prognoze su potvrđene: Brazilac neće moći da igra fudbal bar do polovine januara.

Kako su saopštili sa Parka prinčeva, ofanzivcu su stradali ligamenti skočnog zgloba leve noge, što zahteva pauzu od najmanje šest, a možda i celih osam sedmica. U ovom drugom slučaju možda cela dva meseca Nejmar bude van terena, ali ako se bude pridržavao saveta lekara mogao bi da se vrati dve sedmice ranije.

Izabrane vesti

Izvesno je da će propustiti prvenstvene derbije sa trenutno trećeplasiranom Nicom, uvek opasnim Monakom i Lionom, zatim duel sa najprijatnijim iznenađenjem Lige 1, Lansom, kao i gostovanje Lorijenu, osim toga i duel sa Klub Brižom u završnom kolu grupne faze Lige šampiona. Trebalo bi da se oporavi do meča sa aktuelnim prvakom Francuske, Lilom, 6. decembra u gostima, a biće spreman i za osminu finala Lige šampiona.

Trener Maurisijo Poketino od ponedeljka ponovo računa na vezistu Marka Veratija, Mauro Ikardi se vraća u utorak, Žoržinjo Vajnaldum će biti na treningu u četvrtak, čeka se Ander Erera, dok će oporavak Julijana Drakslera potrajati između dve i tri sedmice.




tagovi

NejmarPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara