Zvanično: Šahtjor ozbiljno veruje u Azarova, dao mu ugovor do 2028!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.23. | 12:23

Crvena zvezda se oprostila od gruzijskog levog beka

Ne spada u grupu top pojačanja, nije u folderu velikih promašaja, samo je činjenica da se gruzijski bek Irakli Azarov isplatio Crvenoj zvezdi. Šahtjor je ovog popodneva zvanično potvrdio da je iz redova srpskog šampiona doveo gruzijskog levog beka.

Crvena zvezda je prihodovala tri miliona evra, dok je Šahtjor dobio novajliju u koga ozbiljno veruje. Tome u prilog i podatak da je mladi i A reprezentativac Gruzije potpisao ugovor sa najboljim timom Ukrajine do leta 2028. godine.

Izabrane vesti

Demonstrirao je potencijal Irakli Azarov u Crvenoj zvezdi, iako je imao problem sa nedostatkom mišićne mase. Dobio je tokom proleća poverenje Miloša Milojevića i u crveno-belom dresu skupio 33 zvanična meča. Tržišnu vrednost je podigao sjajnim izdanjima na Prvenstvu Evrope mladih selekcija na kojem je bio jedan od najboljih igrača.

„Irakli Azarov napušta Crvenu zvezdu. Levi bek odlazi iz našeg kluba nakon 33 nastupa u crveno-belom dresu. Irakli, Zvezda ti želi puno sreće u nastavku karijere“, oglasila se na društvenim mrežama i Crvena zvezda.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Irakli Azarovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara