Komentari na vest

Zvanično: U Zvezdi se nije snašao, ali ima novi klub

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 meseci

Motika (još uvek se ne zna da li je plaćen Bajernu 2 ili 2,5 miliona evra),,,,??? U svakom slučaju još jedan prilog doktorskoj disertsciji Zvezdana Terzića.
d

da doživimo

pre 11 meseci

Kada bude pisao memoare u penziji videćeš koji je mag bio!Jači je od Mamića,s'tim da je Mamić doprineo Dinamu nešto a ovaj naš je doprineo samom sebi!
R

Realan skroz

pre 11 meseci

Pa kad ce neko u zatvor, visegodisnji....
Г

Гост

pre 11 meseci

Овај трансфер (договор) између клубова значи да ће неки од играча Олимпије голман Видовшек или Ратник у Ц.Звезду. Изузетно мудра одлука руководства Црвене звезде. Спортски поздрав.
Z

ZADRUGA

pre 11 meseci

Zmajčeki rešili da osnuju zadrugu, krenuli su sa motikom...
M

MileBre

pre 11 meseci

Ne mogu da shvatim, kako se neko toliko smorio da bukvalno tera igraca iz kluba ?!? Prvo ga oterali na pozajmicu, pa ga onda daju za dzabe ... Ovo je najverovatnije Marinova greska, mirise mi na to, da je on preporucio igraca iz nemacke lige ...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Pogledaj u kojoj agenciji je igrač, zatim vidi ko od naših ljudi radi u agenciji, a zatim da li postoji izvesna rodbinska povezanost izmedju zaposlenog u agenciji i glavnog čoveka u klubu! Kada rešiš sve nepoznate, kaži Aleluja!
N

News

pre 11 meseci

Menadzer mu je Ramadani. Ramadani je Marinov i Motikin Menadzer.
M

Maja-Bec

pre 11 meseci

Kazete ,jedan od najvecih promasaja u poslednje vreme. Da su mu dali sansu kao npr. Rodicu,Borjanu(pored svih onih kikseva koje je pravio god) Srnicu,Gobeljicu i ekipi ,pitao bih vas gde bi sada momak bio. Pa zar stvarno neko misli da svako moze da igra u akademiji bajerna(iako je prelazak iz juniora u seniore druga prica)pa nije to zvezda -partizan,ili mlade reprezentacije gde igraju tatini sinovi. Reprezentaciju -mladje selekcije ne treba ni komentarisati od 20 fudbalera nema ni 5-rodece iz inostranstva,ipak smo mi najbolji u svemu. Motiki puno srece u daljoj karijeri,a ovi iz uprave, jos malo doci ce i nasih 5min.
e

ef21

pre 11 meseci

pa u tome i jeste stvar da on nije igrao u bajernu nigde osim na treninzima možda ponekad. "akademija" možda, ali u juniorima. posle ništa. zato su ga i pustili.
m

mandragon

pre 11 meseci

Po svemu,računajući koliko je plaćen,statistika,iako se slažem da nije dobio neku šansu,dečko je veliki promašaj.Razlog je taj da je Motika igrao u drugom timu Bayerna koji su tada a i sada igrali regionalnu ligu,takmičenje koje je na nivou hajde da kažemo naše druge lige,možda nijansu slabije!Koja ste vi očekivanja imali od njega?Pa ne možeš iz 4.lige u Ligu Šampiona ili LE pa da si mali Mesi!Jednistavno je dečko došao u pogrešno vreme,još nezreo za ozbiljan fudbal i to je to.
m

mogao bi

pre 11 meseci

kad ima vremena da radi i malo ko skaut za Bajern po Sloveniji....da Bajern opet zvezdi pronadje neko rešenje po krilu ..
p

pile du

pre 11 meseci

Kako da se snadje kada decko nije dobio pola sata da igra sve ukupno. Bitno da je mijatovic dobio sansu.
s

sad se zove

pre 11 meseci

Janez Kramp ....
d

d. g.

pre 11 meseci

Motika nas košta 2 miliona. Za Nikolića smo mogli da uzmemo 5. Pankova odlazi gratis. Da li će neko da odgovara za ove promašaje?
s

svi u talu

pre 11 meseci

dok se placa sipka ,nece
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Kada je dolazio Motika, reče Doktor Arizona onako sa osmehom pun sebe, POČELI SMO DA KUPUJEMO IGRAČE OD BAJERNA 🤭🤭🤭
Z

Zasto Pljuvotine

pre 11 meseci

Decko je bio pored Tilmana i Vidovica medju boljima iz te Bayernove ekipe. Bili su drugi tad u cetvrtoj ligi, Momak je poluamater. Svega 20 godina ima. Verovatno mu je Zvezda bila preveliki zalogaj. Talent sigurno poseduje, ali sredina mu ne pomaze. On je tehnicki jako dobar, Holandija je spas za njega. Sve ostalo je kaljenje
D

DjulaMeshter

pre 11 meseci

Igras za Bayern i za Zvezdu ali kad pokuca Olimpija ja vrata taj poziv se ne odbija 🤣🤣🤣🤣
f

fascinantno

pre 11 meseci

ja sam impresioniran...sa njegovim menadzerom .Jos jedan dokaz da samo treba uci u to kolo , jednom kad udjes ...malo u zvezdu , malo u olimpjiu ,pa ce opet negde dalje, pa cemls i brale uzmes pare ni kriv ni duzan koje normalna osoba nemoze za 300 godina svog zivota
k

ko to odobrava

pre 11 meseci

kulibali,risario,spiridon, bakajoko, orlandic, motika, garsija, kanjas, la prevara ,odada, mustafa, falko,falcineli, picini,dioni, ohi...dokle i kolko vise ??
P

Pera genije

pre 11 meseci

Vidim kako u komentarima provejava mišljenje da je u klubu čistka u režiji Marina? Marinova funkcija u klubu je direktor skaut službe ili glavni skaut ili kako već, bla, bla, truć. Pita se skoro koliko i svi mi. On verovatno dođe sa idejom oko nekog, nekih igrača kod gospodina koji je na promociji novog trenera Bahara sedeo sa desne strane i iznese opservaciju a dotični onda stupa na snagu. Naravno onda su tu neizbežni kontakti sa menadžerima i menadžerčićima koji takođe imaju ponude. Imate sjajna dva teksta o Berluskoniju pa će te valjda zaključiti kako sve to funkcioniše. Ili što bi naš narod rekao "zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju"! Slična situacija je i sa Mitom, koji ima sličan zadatak kao i Marin.
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

Upravo tako! Marin je zaduzen za skauting, nije sportski direktor. Ovo je cistka trenera Bahara a i bilo je ocekivano da ovi igraci odu i da je Milojevic ostao trener, Krsticicu i Srnicu istice ugovor, Gobelja do 2024 njega niko nece ni za dzabe. I verovatno opet neke kombinacije ides za dzabe ili procente ali oprostis deo plate, mora da se napravi mesta za pojacanja.
P

Pera genije

pre 11 meseci

Darthe, nisi razumeo moju priču! Terzić povlači sve konce a svi drugi su na tim koncima!
j

jbg

pre 11 meseci

Da li si ti uporedio Terzića i Berluskonija? Delijo, ti si večeras pobedio.
z

zaks

pre 11 meseci

@Pero genije Ne branim nikoga , samo bih te pitao kad bi ti bio direktor da li bi htio da se i tebe nešto pita ili bi to sve prepustio drugima ?
c

cjepka123

pre 11 meseci

Mislim da kod nas nije dobio pravu šansu, niti je bilo strpljenja, ako bude standardan u olimpiji, moglo bi se ispostaviti da smo se prevarili.Videćemo.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Samo da ga prodaju za 3 Miliona i sve je ok. ^^'
D

Daj faul

pre 11 meseci

Ne da se nije snasao nego decko nema pojma!
k

klasika

pre 11 meseci

obrnuo si kintu na njemu koji ce ti vise, sklanjaj to dovlaci drugog ...obrci lovu ,sutra mozda budes bivsi
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Kao sto sam pisao na drugom komentaru, a lupaliste minuse, cisti se kadar. Pitanje je za cega? Da bi povratnici Stankela, Radula itd. dobila mesta? Ili za nova pojacanja? Ne znam. U svakom slucaju ovo je Marinova cistka, mirise na profesionalni rad. Nazalost cistke uvek znace, da neces dobiti veliku lovu kada se oterasis igrackog kadra koji nije imao neku minutazu itd.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Jedan čovek se u Zvezdi pita za sve, a to nije Marin!
@

@Zvlat

pre 11 meseci

Ti stvartno mislis da bi Marin tamo sedio da nema uticaja? On je vise Svabo nego Srbin, pa tako da bi direktno preko Surcina otisao za nemacku. Ovde ima jos uvek kredits.
N

News

pre 11 meseci

Marin se pita u Zvezdi kao i ja,znaci bukvalno nista. On je tu da prima platu i to je to.
n

no name_

pre 11 meseci

Hm,hm šta za tebe znači čišćenje igračkog kadra? Jel su Pavkov i Ohi očišćeni samo pre godinu dana? Bio taj Motika godinu dana u C.Zvezdi, on nije zadovoljan, javnost nije bila zadovoljna. Sad je već pola godine u Austriji, igra za tu neku Luštenau. Sad opet u novi klub...Valjda je čišćenje igračkog kadra igrača koji treniraju. Ovo više liči na čišćenje ugovora.
n

no name_

pre 11 meseci

Hm,hm šta za tebe znači čišćenje igračkog kadra? Jel su Pavkov i Ohi očišćeni samo pre godinu dana? Bio taj Motika godinu dana u C.Zvezdi, on nije zadovoljan, javnost nije bila zadovoljna. Sad je već pola godine u Austriji, igra za tu neku Luštenau. Sad opet u novi klub...Valjda je čišćenje igračkog kadra igrača koji treniraju. Ovo više liči na čišćenje ugovora.
V

VladaBg

pre 11 meseci

Hteo bih da skrenem paznju i na jedno pitanje koje treba da se resi dogodine po pitanju novog ugovora za TV prava za Superligu. Mi trenutno imamo manji ugovor za TV prava od HNL, koja je Liga daleko ispod nase. Nas je vrednosti 24 miliona, a HNL 44 miliona evra! Novi ugovor mora da bude istorijski ugovor po vrednosti, daleko iznad 8 miliona evra po godini. Naime, nakon debate o broju stranaca u Superligi, promenio sam misljenje, i zakljucio da bi ipak trebalo da se poveca broj stranaca sa 4 na 6 u timu. Superliga ima 21% stranaca, a najatraktivnije su Lige, i vise placene, koji imaju vise stranaca u timovima. Ako povecamo njihov broj na 6, mozemo dobiti oko 35% stranaca u timovima, a samim tim i vise para od TV prava. Ali trebalo bi dodati i jos jednu uredbu, jer smo mi ipak Razvojna Liga, a to je da pored obaveznog igraca ispod 21 godinu u timu, da dodamo i jos jednog obaveznog igraca ispod 24-25 godina u timu. To je vazno kako bi ublazili UEFinu odluku da 18-godisnjaci mogu imati samo 3-godisnje ugovore, a ovim cemo uticati na jedan deo njih da ostanu u Ligi, jer ce imati zagarantovanu minutazu. A kasnije ih kao formiranije igrace mozemo prodati za vece pare. Ove dve uredbe bi imale jos jedan pozitivan uticaj na klubove, a to je da bi povecale pritisak na domace ne-kljucne igrace starije od 25 godina, koji bi sada sa 6 mesta u timu pali na 3 garantovana mesta, tako da ne bi mogli vrsiti pritisak na uprave klubova po pitanju vecih plata
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Dobre ideje, ne sve, al natrefijo si neke poene. Mora se konacno uzet u obzir, da su vesti o superligi ne samo citanije na mozzartu od bilo koje druge lige, nego i gledanije nego na primer Premijer Liga, koju prenasa takodje Arena Sport. Za Premijer ligu 100M po sezoni, za Superligu 8?! A nasa ima vise gledalaca... a naj gledaniji sportski slucaj je Veciti Derbi (988.000 gledalaca).
V

VladaBg

pre 11 meseci

Sto se tice seoskih klubova A la Javor i Lucani, i dalje smatram da je najbolje resenje da se fuzionisu sa Borcem i Slogom, klubovima iz gradova, da se ukrupne. IMT da se fuzionise sa Timokom, da mu postane filijala, i da ga uvede u Superligu. Za Dubocicu ocekujem da ce projuriti kroz PLS i uci u Superligu dogodine. Takodje drzava treba i da finansira RKG da igraju na Metalcevom stadionu naredne 3 godine, a ne na onoj livadi, isto i Zeleznicar Pancevo treba da igraju na stadionu Smedereva, dal ce im biti sazidan stadion i kada ce, to cemo jos videti. Glupo bi bilo zbog 130000 evra za RKG, da dobijemo manje novca od TV prava dogodine, umesto mnogo vise, da nam skoro svi klubovi imaju resenu infrastrukturu, a vala onda i punije stadione
:

:) :)

pre 11 meseci

Državni klubovi da javno iznesu ulaz/izlaz što se tiče finansija!!! Da znamo gde je potrošen svaki narodni dinar!!! Koji rade dobro neka nastave, koji prave nerezonske gubitke, paljba!!
n

nidza1981

pre 11 meseci

Kako Zvezda briljira, tri igraca, od toga jednog za 100 hiljada ali procenti samo sevaju...... problem samo sto je procenat od nula - NULA
K

Kegebara87

pre 11 meseci

Nije 0 nego je ovo prvi Marinov rukopis. Covek zeli da planira ekipu po ukusu trenera. A zato treba da se oterasi igraca. Brzo. Sami ste svi kukali kako imamo 10.000 igraca na aman istoj poziciji. Kritika nije sto ih prodajemo za dinar, nego sto smo ih uopste kupovali. Evo za krila imamo Olajinku, Kataia, Lucica, Radulovica, Mitrovica, Mituljikic... sa Motikom su do bila 7 igraca za dve pozicije. Marin sada pocinje planski raditi. Postujte to. Znaci mnogi igracu cu nas napustiti za malu lovu. I ja sam uvek pisao: prvo se moras oterasiti igraca pre nego sto dovedes nove.
@

@Kagebara

pre 11 meseci

Slažem se sa tobom da Marinu treba dati šansu i videti vremenom kako to izgleda!!! Samo što ta priča pije vodu jedino ako budu smenjeni i snakcionisani koji su pre njega radili loše i potpisali sve ove igrači da im se daje plata i tako oštetili klub!!! To mogu biti samo Mrkela i Terza ili obojica!!
V

VladaBg

pre 11 meseci

Ovo je najskuplja motika ikad placena u citavoj istoriji. Ginis nam se smesi
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

"Sky Sport’s Florian Plettenberg, Bayern Munich youngster Nemanja Motika has been sold to Red Star Belgrade. The deal is reportedly worth €2 million plus add-ons."
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ja ne znam sta stoji u ugovorima, ti ne znas. Placen je izmedju 1,5 i 2,5 Miliona Evra. Za vise ne znamo.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

A ako ode za dz, onda Zvezda ne uzima nista. Genijalno su odradili ovo sa njim, cist gubitak bar 2 miliona. Ako nista drugo, cisti se kadar, sto je pozitivna stvar.
N

News

pre 11 meseci

Nemanjin brat je jos u Zvezdi i prima platu od 100k.
p

pitaj njih

pre 11 meseci

gubitak klubu i tebi....
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Boli me uvo šta ko misli, boli me uvo što su mnogi zaslepljeni rezultatima, odavno ovo nije dobro što se radi u klubu. Zvezda ne može da izdrži ovoliko bacanja para u bunar. Zvezda ne može da izdrži ovoliko promašenih skupih igrača. Mene mrzi da računam, ali kada bi neko stavio na digitron Zvezdine prihode i rashode poslednjih šest godina, video bi da je poslovanje kluba u velikom minusu svake godine. Sada će neko reći skoro svi klubovi u Evropi posluju u minusu što je samo donekle tačno. A mene boli uvo za druge klubove, mene zanima samo Zvezda. Previše bačenih para. Ali vidim da nikoga nije briga za to. Izgleda da je ona izreka tačna, daj narodu leba i muzike, i mirna Bačka, nema brige.
N

News

pre 11 meseci

Ne gubi Zvezda novac ,nego drzava Srbija. Mnogo se novca baca na Zvezdu i Partizan a da uefa nije promenila pravila tesko bi bilo koji nas klub igrao bilo koje grupno takmicenje.
K

Kon

pre 11 meseci

Ako mu je menadžer doktorov zet, kao što se govori, onda je sve jasno. Ništa nije slučajno, znaju oni šta rade.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Uclani se pa procitaj bilans i finansijsku reviziju. Inace prestani s rekla-kazala pricama!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@kegeKurava. Ja sam odavno član, jer sam 30ak godina REDOVNO na stadionu.
@

@Kagevara

pre 11 meseci

Ako se daje novac od poreza u klub, onda svaki građanin mora da ima uvid gde se taj novac troši!!! Ako ga je neko trošio pogrešno, mora da leti i odgovara!!
a

ahahah

pre 11 meseci

Nemački tabloid, inače najbolje upućen u dešavanja u Bajernu, objavio je da će Nemanja Motika koštati Zvezdu ukupno 2,5 miliona evra, što bi značilo da postaje jedan od najskupljih, ako ne i najskuplji fudbaler u njihovoj istoriji.Izvor : Nemacki Bild
B

Baš Čelik

pre 11 meseci

Sta zna Bild valjda Terzić zna koliko je uplatio.
N

News

pre 11 meseci

Pai Terzic je rekao u svom intervju koji radi na kraju svake godine da je Motika placen 2.5 miliona evra dok vecina portala sada kaze da je 1.5 mil. Na kraju ce portali pisati da nam je bajern platio da ga dovedemo
d

drndac drle

pre 11 meseci

A za kog fudbalera je Zvezda uzela pare sve se radi kontra,Terza i Mrkela ce nas ukanaliti zivi bili pa videli.Sta je pricao Terzic za Nikolica uzece miiione on ode dzaba,bolje dovesti malog Ratkova i za nekolko godina uzeti pare ali kako bi se oni ugradjivali ako nekog novog Kulibalija nebi doveli.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Rajkovic 3M, Degenek 3.6M, Joveljic 4M, Lazetic 4.5M, Boakye 5.5M, Grujic 7(-1M za pozajmnicu), Radonjic 12M. Od 25 najskupljih prodaja u nasoj istoriji 7 spadaju u noviju post-Lukic eru od 2014 do danas. Da li mora bolje? Mora. Da li je sve toliko ukantano kako se ovde prica? Nije.
:

:) :)

pre 11 meseci

Ko preuzima odgovornost? Ko podnosi ostavku?
N

News

pre 11 meseci

Zvezda je platila Motiku 2.5 miliona i to se moze naci na Bajernovom sajtu kao i u zvanicnom finansijskom izvestaju. Takodje Terzic je rekao da je Motika placen 2.5 mil evra.
A

Ajde reci

pre 11 meseci

Pokazi link gde pise to na bajernovom sajtu
1

11223344

pre 11 meseci

https://www.bavarianfootballworks.com/2022/1/31/22910170/report-red-star-belgrade-hamburger-sv-eye-bayern-munichs-nemanja-motika-transfer-wanner-vidovic https://www.bild.de/sport/fussball/fussball/fc-bayern-muenchen-neue-nachwuchs-strategie-campus-chef-holger-seitz-sagt-wie-wi-79001456.bild.html https://www.getfootballnewsgermany.com/2022/red-star-belgrade-reach-agreement-with-bayern-munich-for-nemanja-motika/ https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1488094470889697282
@

@AjdeReci

pre 11 meseci

mislim da te je bata rešio
@

@@ajde reci

pre 11 meseci

Mislim da ga nije rešio, nijedan link nije sa Bajernovog sajta.
:

:) :)

pre 11 meseci

@Ajde reci 😂😂😂
N

Nemanje ..

pre 11 meseci

Jove Motika.....
S

Srki987

pre 11 meseci

Mali je prevara veća od hrvatskih kraljeva. Baš ništa nije pokazao.
b

bbbhhh

pre 11 meseci

Zvezda nikog,ali nikog ne moze da proda!
k

kako ne može??

pre 11 meseci

pa već decenijama prodaje decu po Italiji....
H

Holse

pre 11 meseci

I onda terza kaze mi nikad nismo promasili,svi igrači koji se nisu pokazali bili su dovedeni za 0 eura, tako da nema niko pravo da nam prica da li znamo da dovedemo igrača..
n

noleeeeeeeee

pre 11 meseci

Bajernu je placeno 2.5m. To je Bajern prijavio tako terziceve cifre ne pomazu
h

halo

pre 11 meseci

Vi baš odbijate da priznate koliko je ova nesreća stvarno plaćena.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Zaista sumnjam da je takav dogovor. Mislim, jedino ako su slovenci ludi. Cak i da motika proradi tamo, nece oni njega prodati za ne znam ti ni ja koje pare. Ispada da ce sve zvezdi otici. I sta su uradili, nista. Jedino im se isplati ako bude promasaj, mogu reci da su ga doveli za dzabe i tjt. Mada ako dovodis igraca, onda nesto i ocekujes od njega. Realnija mi je terzina cuvena kombinacija 0€ + 10%
M

Mikki

pre 11 meseci

Ne ulazim u to da li su informacije o transferu tačne, ali ako jesu - olimpija dobija igrača koji će, je li, igrati za njih. Što bi trebalo da je bitnije od toga koliko će možda zaraditi na njemu
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Koliko se novca ispralo preko nejgovog transfera u zvezdi to niko ne zna
A

Ammmmammmam

pre 11 meseci

Au, bacenih 2.5 miliona, ovo je verovatno najveci promasaj u istoriji regionalnog fudbala. Problem je sto oni nastavljaju sa slicnim razbacivanjem kao da se nista nije desilo.
l

lupas...

pre 11 meseci

nije 2.5 nego 1.5....
m

mozgovi...

pre 11 meseci

nije 2.5 nego 1.5 pise ti u tekstu.
@

@lupaš

pre 11 meseci

Daj bre ćuti. Nemački Bild je napisao 2.5 miliona evra. Svi naši pisani i elektronski mediji su rekli 2.5 miliona evra kada je došao. A druga je stvar što Doktor šteluje cifre kako njemu odgovara. Tako je rekao i da je Garsija plaćen 1.5 miliona evra, tek posle se saznalo da je plaćen 2.2 miliona evra kada je Las Palmas to objavio. Valjda sa tim smanjivanjem misli da umanji štetu.
a

aeroplanino

pre 11 meseci

Nisu bacene, zavrsile su pare tacno tamo gde su i trebale, nego vi ne vidite prst pred nosom.
B

BRAVO

pre 11 meseci

DOKTORE, ODLIČAN POSAO🙈🙈🙈🙉🙉🙉