Zvezda bez "pola tima" počela pripreme za novu sezonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 18:15

Na prozivci nije bilo ni Milana Gajića i Filipa Falka

Odmor kraći nego ikad. Jedva da su fudbaleri Crvene zvezde stigli da proslave osvajanje duple krune, a već danas su morali da se jave treneru Dejanu Stankoviću za početak priprema za novu sezonu.

Kuriozitet je da iako će Zvezda evropsku sezonu početi kasnije nego ikad, pripreme počinju još ranije nego lani, jer je ceo kalendar pomeren zbog Svetskog prvenstva u novembru.

Izabrane vesti

Dejan Stanković je obavio kratku prozivku igrača i odmah ih poveo na Zlatibor, gde će Zvezda odraditi prvu fazu letnjih priprema.

Na Marakani danas nije bilo dosta poznatih lica. Sa prozivke su izostala čak devetorica reprezentativaca, što A, što mlađih kategorija. Sa prvog dana priprema izostali su Milan Borjan, Nemanja Motika, El Fardu Ben, Strahinja Eraković, Gelor Kanga, Kingsi Kangva, Miloš Gordić, Nikola Stanković i Andrej Đurić.

Nije bilo u četi Dejana Stankovića ni dvojice igrača koji čekaju odlazak u inostranstvo: Milana Gajića i Filipa Falka. Nekadašnji srpski reprezentativac bi trebalo karijeru da nastavi u CSKA iz Moskve, dok bi Italijan trebalo da se vrati u domovinu.

Put Zlatibora su krenula 24 igrača. Na spisku su: Jovan Miladinović, Nikola Vasiljević, Strahinja Manojlović, Zoran Popović, Aleksandar Dragović, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Petar Stanić, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Rišairo Živković, Ohi, Aksel Bakajoko, Andrija Radulović, Kristijan Pićini, Vuk Bogdanović, Vladimir Lučić i Ibrahim Mustafa.

Posle Zlatibora Zvezda će drugu fazu priprema odraditi u Sloveniji, a generalnu proveru pred start nove sezone imaće u Sočiju protiv šampiona Rusije Zenita.


tagovi

FK Crvena zvezdaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara