Zvezda dana: Ne, nije ubrzani snimak, to je Alfonso uključio turbinu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.05.20. | 21:33

Bajernov bek ponovo demonstrirao neverovatnu brzinu...

Dugo se već po medijima provlači ona krilatica kako živimo u eri dvojice možda i najboljih igrača u istoriji fudbala - Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. To je svakako tema za veliku diskusiju, okrugle stolove - pripada li nekome od njih kruna kojom su se prethodnih decenija krunisali Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano... Ali nećemo sad o tome.

Sad je pitanje živimo li u eri jednog od najbržih fudbalera svih vremena? I dok je odgovor na ono prvo pitanje mnogo teško dati - jer ima tu i do ličnih afiniteta, ukusa, nije baš sve u golovima, asistencijama i prostoj matematici - na drugo odgovara štoperica. Prosto i jednostavno. Svima isti uslovi, ista polje, pa da vas vidimo.

Izabrane vesti

Bajernov Alfonso Dejvis danas je po 25. put zaredom startovao za slavni klub. I ponovo manje-više besprekorno odradio posao. Postalo je već uobičajeno da mladi Kanađnin makar jednom tokom meča demonstrira svoje supersonične moći, pa je tako i danas zapalio društvene mreže, potakavši nas na to pitanje: da li je ovaj dečko (važna napomena: bez lopte) najbrži igrač današnjice, odnosno da li ste u skorije vreme videli nekog bržeg?

Svi se se dobro sećamo kako je prvi put "zapalio" društvene mreže. Bilo je to protiv Totenhema u Ligi šampiona, kada je "pojeo" Korejca Sona:

U drugom derbiju protiv RB Lajpciga ove sezone takođe je jednom prilikom "uključio turbinu"...



Da bi danas pokazao da ga korona ni najmanje nije usporila...

Ove sezone Alfonso Dejvis postigao je jedan i namestio osam golova. Ima 19 godina i Transfermarkt ga ceni na 45.000.000 evra.

Kažu da se David Alaba više neće vraćati na mesto levog beka...


tagovi

Alfonso Dejvis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara