Komentari na vest

Zvezda ima samo četvoricu vakcinisanih

D

Dunster bahati

pre preko 2 godine

Retko antipatican lik. Pa tvoja odgovornost je za sve sto pricas kao sportskog direktora! Me primas samo platu da promasujes platu nego da uvodis red u sportski sektor.
G

Gost981

pre preko 2 godine

4 previse...
O

Optimus Prime

pre preko 2 godine

Ali Kataijev doping iz nehata :) Pa nema dalje
S

Simo

pre preko 2 godine

Kangu Bozovic Marina Terza Magika Tea Dragovica deda Ivanica opet Terza a ove dionije lapare Tomane te su doveli menadžeri da se tale a mrkela tu samo prima plaću da njega pljuju i mrkela ima botove koje placa da ga pluju
O

Opet ce

pre preko 2 godine

Poskupeti toaletni papir...
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Sta je tu cudno, profesionalni fudbaleri bili i ostali skromni mentalni sklopovi.
K

Karpe

pre preko 2 godine

ja juce napisao da svako treba da ima svoj izbor. i stavljen sam ovde na stub srama. ispljuvase me svi redom...kao ja sam antivakser,trte mrte. ja sam samo sportista i stavljam se u istu situaciju kao oni. igras dobro...dajes svoj maksimum i neko te kazni ili otpusti zato sto se nisi vakcinisao. a ako se vakcinises opet mozes dobiti koronu. isti qrac u sustini. ko god da se vakcinisao svaka mu cast. ja necu i kraj. i nista vise ja necu ugroziti nekog nego ti sto si se vakcinisao. cak znam ljude koji su se vakcinisali i 3 puta imali koronu. ja nijednom hvala bogu. pozdrav.
t

terza1.gost

pre preko 2 godine

A da li znaš ljude koji su imali koronu i umrli, a nisu bili vakcinisani. Bilo bi bolje da broj dnevno umrlih množimo sa trideset. Možda bismo tako shvatili da se umire više nego u ratu. Lično sam poznavao i nekoliko mladih osoba koji su zbog korone preminuli još pre mogućnosti vakcinacije. Zbog prirode posla koji su obavlajali, verovatnoća nekih bolesti za koje oni nisu znali, je isključena. Po mom mišljenju, svako ko je član većeg kolektiva, bi morao da se vakciniše , ako sebe smatra solidarnim bićem. Samo što je ta reč ostala mrtvo slovo na papiru.

Miki

pre preko 2 godine

Više je nego neodgovorno da Uprava ne edukuje igrače o značaju vakcinacije. Čitav napredni svet se vakciniše samo igrači CZ to izbegavaju a rezultat je da se razboljevaju i ne igraju duže vreme. Da ne govorim o mogućim posledicama bolesti, koje mogu biti pogubne za sportiste. Uz kontinuiranu kupovinu škart igrača, ovakav odnos upotpunjuje jako ružnu sliku brutalne aljkavosti Uprave! Da nije ovoga uspesi u Evropi bi bili sigurno mnogo veći pa bi možda u nekom trenutku klub dogurao do LŠ, da se ravnopravno bori.
M

Miroslav Fukui

pre preko 2 godine

Upravu ne zanima apsolutno nista osim licnih interesa. Znaju da nece doveka biti u prilici da rade to sto sada rade i iskljucivo su koncentrisani na takozvano zgrtanje blaga. Usput, svi su oni dovedeni po partijskoj osnovi a ne po strucnosti.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Mrkela pravi alibi za loše stanje i dovođenje parmaka od igrača, Odlazi neznalice
G

Gost uros i nemanja

pre preko 2 godine

Veliki sam Partizanovac, ali puna podrska igracima Crvene Zvezde na njihovom licnom izboru!!! Dosta ucena i prebacivanja!!! Ostavite nam na licni izbor i to je to!!!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Леп је лични избор друге особе али да тај избор не кошта клуб по каси.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Dajte ljudi, iskulirajte malo. Pa nije li taj Mrkela doveo i Kangu, Kataija, Dragovica, Ivanica, Marina, Sanoga itd? Pa ne moze Zvezda da dovodi igrace koji su sigurica da ce igrati u odlicnoj formi, nema se para za to. Kada je Dioni bio u formi, placen je bio 10 miliona evra. Zvezda ide na to da kupuje igrace koji su u losoj formi, samim tim im je cena drasticno pala- nadajuci se da ce se u Zvezdi vratiti u formu. Ti unapred moras da racunas da ce bar 70% ovih pojacanja biti bacene pare na kraju. Ali ako ubodes sa onih 30%, isplatice i sebe i one promasene. Jeste li svesni vi koliko bogati klubovi kupuju i promasuju transfere? Pa oni plate 5-6 igraca po 10 ili 15 miliona evra, od toga im uspe jedan. Za ove transfere niko i ne cuje, jer vise nisu vest, sada su vest transferi od 100 miliona. Pa cak ni ti mega transferi nisu garant da ce igrac koristiti timu. Cinjenica je da je ova uprava, iako je dovela gomilu promasaja, ipak napravila tim kakav niko nije uspeo 30 godina prethodnih. Zacementirali smo ugovorima igrace koji vrede, znaci kostur je dobar. Naci ce valjda i tog napadaca i bekove. Ali budite sigurni da ce biti jos gomila promasenih investicija. Od 5 dovedenih, 4 ce biti promasaji. Drugacije ne moze da se posluje.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Дупли уговори су проблем.
d

dada82

pre preko 2 godine

Ja sam siguran da su ovi cetvorica vise obrazovani nego ostali fudbaleri
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Kad primas 200000 funti nedeljno vakcina je najmanji problem,u ugovoru jasno pise sta sve moras da primas,jedes da bi bio fit. U celsijevom pravilniku stoji stavka po stavka 5min .kasnjenja 5000£,ne odlazak u ledenu kupku 10000£,ne prijavis povredu sa reprezentativnog okupljanja 20000£,dan kasnjenja 10000£,svaki kg preko propisane tezine 1000£....i tako redom ....ti si masina za pravljenje para.... U nasim uslovima kad plate nema po 6 meseci ne moras nista ....radis koliko mozes...
L

Luja

pre preko 2 godine

Ili da se vakcinišu ili raskid ugovora. Plaćaš klipane po pola miliona evra da se koroniraju kad je najvažnije...
B

Bekan gost

pre preko 2 godine

Svaka prica vam je glupost. Svima je jasno da od kad je uvedena VAR tehnologija u nasem prvenstvu da je Zvezda mnogo mnogo losija.Nema vise pomoci sudija, sviranja penala, ponistavanja cistih golova protivnicima, postizanja golova iz golauta, prekidanja svakog iole opasnijeg napada protivnika i da ne nabrajam vise.E tek sad dolazi do izrazaja snaga i moc kluba, kvalitet igrackog kadra, strucnost strasnog MISTERA, sposobnost direktorskog tandema iz OFK Beograda. Bojim se da ce i Zvezdu svojim sposobnostima dovesti na nivo pomenutog kluba i tek onda otici da spasavaju neki treci klub. Ja kao bivsi navijac Zvezde( ne dolazim na utakmice od kad je prekinut derbi), sad sam redovni posmatrac mog BASKA i uzivam u nizerazrednom fudbalu.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

hehehe samo sto sve sto si nabrojao je laz,kao i vecina sto vi izgvorite,sve svoje uspehe Zvezda potvrdjuje u evropi,za razliku od vas,u jeku vase dominacije ispadali ste od petah tikve,petrzalke,tuna,zaglebja itd itd i niste igrali evropu
B

Bss

pre preko 2 godine

Bravo sve si u pravu. Reci mi molim te zasto Partizan od 1983. nema pobedu u Kupu sampiona ili Ligi sampiona. Ko je kriv za to? Jel Zvezda, sudije,var, korona, klizav teren, visoka trava...sta to u Evropi smeta postenom Partizanu da bar jednu utakmicu pobede u najelitnijem takmicenju u poslednjih 38 godina? Ne kazem, ne moraju kao Zvezda da imaju preko 20 pobeda u istom periodu ali barem jednu, cisto da sve te silne Partizanove titule u tom periodu imaju nekakvo pokrice i smisao.
E

Eto toliko

pre preko 2 godine

Ti nikad nisi ni bio navijac zvezde. Zvezda je najvece rezultate postizala u evropi.
R

Realno9514

pre preko 2 godine

covek rekao realnu stvar, kada se saberu sve te sitnice vise nisu sitnice. To je mnogo detalja. Partizan izlazi iz ovoga jaci zato sto imao bolju skolu fudbala i malo bolji sistem od Zvezde sto dolazi polako do izrazaja. Ljudi koji su u fudbalu koji znaju taj posao vide sve to. Ali ne zele da ulaze u polemiku jer svaki komentar u javnosti izaziva haos. Jer je izmedju dva rivala veliko usijanje.
m

mi

pre preko 2 godine

pametni ljudi
D

Dusan Zebeljan

pre preko 2 godine

Kako vas nije sramota da iznosite necije licno zdrastveno stanje i ko je sta primio od lekova...
P

Pa eto vakcinisao

pre preko 2 godine

Se Dragović pa je dobio koronu. Što bi se drugi vakcinisali kad imaju njegov primer da vakcina ne pomaže?

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Druze, i vakcinu za grip kad dobijes, desi se da obolis ali sa mizernim simptomima...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Али се и брзо вратио фит.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Vakcinisali su se oni koji ne bi mogli da idu u svoje države bez potvrde o vakcinaciji i to samo govori o ozbiljnosti njihovih država i naše nazovi države. Kada je reč o odgovornosti sportskog direktora, pre dovodjenja Dionija a negde izmedju priče o Prijoviću i Ohiju bilo je pregovora o povratku Pešića. Sve i da je tražio veću platu od Dionija trebalo ga je angažovati jer bi veća korist bila od njega nego ovog stranca koji nikako da uhvati ritam.
h

hmm

pre preko 2 godine

mrkela prekrsio zakon. a i vi ste. imunizacija je tajna u srbiji.
D

Djuka33

pre preko 2 godine

Ako ne postoji pravilnik u klubu da igraci moraju biti vakcinisani onda je alibi prica Mitra Mrkele. Iz tima su odsustvovali zbog korone Degenek, Dragovic, Borjan, Pavkov, Katai, Zivkovic i do meca sa Surdulicom mi nismo imali kikseve osim remija u derbiju i prvom kolu protiv Vose.. Razlog tome nije bila korona nego losa igra.. Igraci koje je doveo Mrkela ne prave razliku ni protiv Surdulice (Falco, Zivkovic, Dioni) da ne pisem tek za Bakajoka koji je potpuna enigma.. Prvi covjek koji treba da snosi odgovornost je Mitar Mrkela sa ocajnim pojacanjima
J

Jedini gost

pre preko 2 godine

Ovo da su se samo njih nekoliko vakcinisali, ako je istina, predstavlja čist amaterizam i uprave i igrača. Ne treba ulaziti ni u kakve dalje analize. Nema dalje, Tačka.
V

Vakcinacija

pre preko 2 godine

SVI DA SE POD PRINUDOM VAKCINISU ILI RASKID UGOVORA,DOSTA JE BILO!
S

Stop propagandi

pre preko 2 godine

Da se ti pitaš, bilo bi i Ahtung Ahtung, Ausvajs bite.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Jos jedan tekst o promociji vakcina i pada sajt.
C

CZV1009

pre preko 2 godine

A to li je, to je razlog sto Zvezda lose igra. Ja sve mislio da je to sto imaju 2 lopova u upravi koja se ugradjuju u sumnjive transfere pa nemaju igrace valjane, kad ono nsu vakcinisani.
S

Stevica Čvarkov

pre preko 2 godine

Kakav nebitan tekst koga briga momci imaju pravo da se vakcinišu ili ne i ta četvorica su putovala pa su morali inače šta ima iko da ih tera i apeluje na njih odrasli su ljudi i kakve to ima veze što smo pet bodova iza partizana zar mi nemamo vrhunski dugu klupu koja u svakom momentu može da pobedi bilo koga u ligi šta je sad ovo korona neozbiljnost itd
P

PriceIzKnjige

pre preko 2 godine

Zasto se onda obazirete na losu igru kada je ona plod korone, posto su svi zivi bili bolesni i to vise od 7 dana, zato im treba vise od 2 nedelje da se vrate u normalan ritam, to se niko nije zapitao? A bitno da pljujete i hocete sve pobede...
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

@PriceIzKnjige, ja koliko se secam i Dragovic je bio bolestan, a na listi je vakcinisanih. Uredu ajde uzecemo da je tacno da vakcinisani imaju blaze simptome, ali koji je to fudbaler Zvezde imao teze simptome (pored toga sto nije vakcinisan)? Mislim da vakcine i treba da ostanu dobrovoljne, ako se to Zvezdi ili bilo kom drugom klubu ne svidja, onda neka prilikom potpisivanja ugovora sa igracima zahtevaju da je igrac vakcinisan i tjt. Glupo je bilo koga prisiljavati, to da nevakcinisani ugrozavaju vakcinisane ne pije vodu.
S

Stevica Čvarkov

pre preko 2 godine

@PriceIzKnjige verovatno jer me mrzi da stavljam zareze nisi razumeo komentar žalimo se na rezultate jer nas stalno smaraju kako imamo dve vrhunske ekipe koje mogu pobediti svakog što znači da kad se zaraze dva ili tri igrača mi imamo jednako dobre zamene bez obzira ko je vakcinisan a ko ne a ispada da čestitu rezervu nemamo igrača koji može da udje i obrne tok igre
G

Gost za stevicu

pre preko 2 godine

Imamo dva tima, ali nije je isto Katai,Dragovic,Pavkov i Erakovic,Vukanović,Dioni.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Prvo im je Korona kriva za lošu finansijsku situaciju u klubu, a sada su im igrači krivi jer nisu vakcinisani. Uvek je neko drugi kriv. A to što 50 posto igrača nezaslužuje da nosi Zvezdin dres, a to što je prelazni rok loše odradjen, a to što je promašeno 30 igrača za 5 godina, a to što je u klub ušlo preko 150 miliona evra predhodnih nekoliko godina a para nema, KO JE ZA TO KRIV??? To kako radite i vodite klub, pokazuje poseta u našoj ligi gde bude 4, 5 hiljada ljudi na Rajku. Svi su drugi krivi, samo ste vas dvojica časne sestre.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Klasika, svaljuje se krivica na druge... Da su doveli napadaca i bekove (bar desnog) ne bi sad ovaj tekst verovatno ni bio. Zasto se o ovome nije pricalo nakon Brage, Ludogoreca, Mitlijenda...
M

Max Alegri

pre preko 2 godine

Sta uradise od ovog kluba, umesto lose igre oni spinuju o nevakcinaciji igraca, a kad se dobijala Braga i Ludogorec tad vam nevakcinisani igraci nisu smetali. Zao mi je navijaca Zvezda sta su dopustili da im se radi od kluba. Sever ne treba zaliti, sluge svih rezima.
B

Beogradjanin

pre preko 2 godine

Koja glupost , nisam antivakser ali kakve veze ovo ima sad sa fudbalom , kao prvo vakcina samo ublazava siptome aki te ne sorecava da dobijes covud a koliko znam cim ga dobijes ne mozes da igras.Manje kradite i talite se lopurde u upravi a za vakcine cemo lako.
G

GlupostiNo

pre preko 2 godine

Kako kakve veze ima, pa covek kada je bolestan treba mu barem 2-3 nedelje da se vrati normalnom ritmu treninga? O cemu vi pricate, kao covek koji nije vakcinisan se oporavi za 5 dana i trci kao konj? Daj bre nemoj da vredjate inteligenciju, vidi se da pola vas ovde maze palmoticevu na nos

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Kaže se Pavlovićevu a ti si za Palmotićevu !
G

Gost3

pre preko 2 godine

Palmoticu, mozda moze i prvi dan da trci kao konj ali mora u karantin od 14 dana ako je pozitivan na testu iako je vakcinisan
G

GlupostiNo

pre preko 2 godine

Bravo profesori, vidi se da ste ucili skolu, ali ne onu koju je trebalo. Vi idalje tvrdite da igrac posle prelezane korone moze da trci kao konj bez perioda vracanja kondicije i ostalog? Bravo,bravo...
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Pametan izbor igraca. Vakcina ih svakako ne stiti.
P

Prmpalic

pre preko 2 godine

Zato su busterovani u Surdulici
G

Gost...

pre preko 2 godine

Reci to ovim ljudima što umiru...
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Uvek najpametniji, zapadne zemlje sve preko 90%vakcinisanih a balkan i istok di 50%,njihiv standard 10 x veci i sada oni glupi, povodljivi, nikakvi a mi pametnice, sa stavim, ratnici ma sta hoces, sve.. Gluperde.
7

7777

pre preko 2 godine

Imam neki osecaj da razni "zvezdasi" bi radije da teraju inat oko vakcinacije i da daju podrsku nevakcinisananju igraca od titule, to nisu zvezdasi niti ce ikad biti zvezdas
g

gooost

pre preko 2 godine

Ti ces da odredis ko je zvezdas.
G

Gospoda

pre preko 2 godine

Terza vec pravi alibi za gubitak titule, nije kriv on i nesposobni Mrkela, vec Korona, neposlusni igraci itd..
G

GostKg

pre preko 2 godine

Pa ko je doneo 4 titule, 3 lige evrope i 2 lige sampiona ako ne Terzic i Mrkela? Da nisu mozda Lukic, Den Tana i njima slicni?
G

Gost000

pre preko 2 godine

Borjan slavio rodjendan do 4 ujutru pa ide na utakmicu u Surdulicu.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Zvezda pokazala diletantizam uprave i vođenja kluba i u pandemiji.Pored katarze lopovluka i preko 30 promasenih,svesno škart transfera,sem Dragovića i povratka Kataia,Kange sve ostalo bačene desetine miliona €,pa to nije dosta nego pustili igrače,"splavarenje",klubovi..a korona je ne samo izbacila niz njih iz sasrava već ih oporavak realno izbacio iz forme..mnogi da se sastave ne mogu.Liga je na -8,tu teško da se išta moze popraviti,biće proleće u LE,mozda kup..a vec od januara bezanija s broda.Bas dunsteraj
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Druze Zvezda ima -8 uz utakmicu manje,to ti je manje vise -5.Dvepobede u derbijimakoji slede,i to je to.O cemu pricas ti?
G

GostoLololololololo

pre preko 2 godine

Zvezda je svoju bocu primila u Surdulici.

Thanos

pre preko 2 godine

svako ima pravo da se odluci da li zeli vakcinu ili ne ....
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Nemas prava ! Jer primas platu od tog kluba i tvoje odsustvo moze da utice na sudbinu kluba
F

FKCZ991

pre preko 2 godine

Nikad fudbaleri nisu odisali inteligencijom, cast izuzecima.
D

Doktorr

pre preko 2 godine

O tome ja pričam, da je makar pola tima vakcinisano sigurno bi dobili Radnik 5-0. Ovako bez vakcine se ne može dobijati dragi moji.
D

Doktorr

pre preko 2 godine

Što mi lupate minuse kad sam bio ironičan? Deco, deco...
G

Ghost17

pre preko 2 godine

Kakva je razlika da li si primio vakcinu ili nisi? Svakako širiš dalje, možeš i sam da dobiješ virus i opet ideš u karantin kao i ovi sto je nisu primili? Ne razumem kako će to onda da pomogne i kako utiče na druge ljude kada virus možeš da pokupiš i od vakcinisanog i od nevakcinisanog?
G

Gost...

pre preko 2 godine

Nema velike razlike osim što npr nećeš umreti ili završiti u bolnici...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Објасно то глупим Аустралијанцима, Американцима, Енглезима... само смо ми паметни.
!

!!!

pre preko 2 godine

Ti si totalno neobavesten ... Jel usla korona u bilo koji premijerligaski klub, reci nam???? pa zato sto su vakcinisani. To je laz da vakcina ne deluje
G

Gost3

pre preko 2 godine

Otkud ti znaš da li ima zaraženih u Premijer ligi, veruješ medijima?? U PL je velika lova i ljudi se paze i pored vakcine, žive karantinskim načinom života jer imaju ogromne plate i jer im od toga zavisi egzistencija, forma itd, drugo klubovi su na visokom nivou organizacije i poštuju se mere a ne kao u našoj državi gde se pustila anarhija iako ljudi već 2 meseca umiru na angro..juče peva Ana Bekuta na tv uživo a svaki dan pun autobus ljudi umre...
E

Erudita

pre preko 2 godine

Ako si vakcinisan lakse ces preboliti koronu iako je dobijes, jer ti je imunitet ojacan. Mogucnost smrtnog ishoda kod vakcinisane populacije je takodje znacajno manja od nevakcinisane. Problem sa ljudima koji nece da se vakcinisu jeste to sto ne mozemo stvoriti kolektivni imunitet, sto i jeste cilj vakcinacije kojom smo do sada iskorijenili mnoge zivotno opasne bolesti (zato se djeca vakcinisu od rodjenja). Takodje, ako nisi vakcinisan, mnogo su vece sanse da virus mutira ukoliko se zarazis, a tada ugrozavas i vakcinisane, jer se organizam mora boriti sa novim (nepoznatim) sojevima virusa. Tako da, vakcinacija ne moze biti stvar izbora, nego je kolektivna potreba kako bi se virus iskorijenio.
G

Gost3

pre preko 2 godine

Čim sam sebe nazivaš eruditom već to dovoljno govori o tebi i tvom intelektu...korona je respiratorna infekcija a u tom slučaju ne postoji način iskorenjivanja infekcije niti bilo kakvom vakcinom niti bilo čim drugim jer da je tako sezonski grip bi odavno otišao u istoriju, no ovako svake godine u svetu od gripa umire i do milion ljudi godišnje upravo zbog ovog što si spomenuo da ti virusi neprestano mutiraju...čak i da je tačna teorija da se masovnom vakcinacijom može postići kolektivni imunitet, kako onda misliš da munjevito prvo napraviš efikasnu vakcinu za aktuelni soj virusa i potom još brže vakcinišeš 8 milijardi ljudi na planeti pre nego što virus mutira samozvani erudito???? Ajde genije objasni tu vašu utopijsku misao ako je ikako moguće...molim da objavite komentar
E

Erudita

pre preko 2 godine

@Gost3 Kolektivna imunizacija protiv COVID-a i grupe virusa kojoj on pripada je svakako moguca i slicne vakcine su vec dugo u upotrebi. Takodje, Jugoslavija je 1972. godine sprijecila siru epidemiju boginja tako sto je za manje od dva mjeseca vakcinisano oko 18 miliona ljudi, tako da je masovna imunizacija takodje moguca. Isto tako, danas se vakcine razvijaju znatno brze nego prije, jer prate razvoj tehnologije i baziraju se na prethodnim istrazivanjima (COVID pripada grupi SARS virusa sa kojima su naucnici vec dugo upoznati).
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Vestina i sposobnost zvezdine uprave da uvek pronadje neki razlog i nekog "treceg" krivca za losa izdanja - dovedena je pa skoro do savrsenstva....Svaka cast, ne moze to svako. Genijalna uprava sada je oznacila vakcinaciju kao glavnog krivca za sunovrat. Posto imamo top kvalitet od igraca u klubu. Takav top kvalitet da se niko i ne usudjuje da posalje neku ponudu za bilo kog igraca zvezde. Uprava nam je pravi majstor za zatrpavanje istine, a to je da mi imamo krs igrace, i to nikada nece priznati. Bravo majstori, samo nastavite tako. A mi budale navijaci i dalje cemo navijati za nasu Zvezdu, jer kako strucnjak Stankela rece - Zvezda je velika. Idemo dalje....I svi prihvatise odgovornost na sebe, ali ni jedne jedine ostavke za svinjarije. Tako to kod nas biva...Ali samo kod nas.
X

Xide

pre preko 2 godine

Za sve ove "Pametne" koji jos nisu razumeli Vakcina ne stiti od zaraze vec ublazava "tok" ! Dakle i sa Vakcinom i bez nje ako se zarazis Karantin!
a

ajde reci nam

pre preko 2 godine

Jesi skoro cuo da se neko iz Bundes lige zarazio???
E

Eto da znas

pre preko 2 godine

Retki su slucajevi zarazavanja u ligama petice poslednjih meseci jer su skoro svi vakcinisani.
D

DDT

pre preko 2 godine

Netacno. Vakcina stiti od zaraze i manje su sanse da ces dobiti koronavirus, a samim tim i manje sanse da ces ga preneti.
G

Gost3

pre preko 2 godine

Tako je ali polupismenima koji su umislili da su postali pametni nakon vakcine ne vredi objašnjavati...podrška za igrače..kad je Santa Klara igrala protiv Partizana imali su 10 zaraženih igrača a cela ekipa je bila vakcinisana kao i 80% populacije u Portugalu ....jedini način da se čovek sačuva od zaraze je da se pazi i da ne ide u gužve, svadbe, proslave, itd...u konkretnom slučaju igrači ne treba da idu na splavove, noćne izlaske, itd...vakcina ne sprečava širenje zaraze!!!!!!
G

Gostovanja

pre preko 2 godine

Osetljiva cena vakcinacija, al čovek treba da posluša onaj video kesićev i izjave antivaksera i odma će otići da se vakciniše...
T

Trtim

pre preko 2 godine

Samo ti slušaj Kesića i Vesića a i Djilasa.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

А кад су долазили трубачи, сад се не сећам да ли после победе у дербију или после освајања титуле против Воше, па је Весић, који је такође био присутан, рекао "Па нема везе, то су све вакцинксани момци", значи да неко лаже.
n

nešto onako

pre preko 2 godine

Vesić, ne laže sigurno 😂😂😂😂😂... To je ljudska gromada...
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Pa ovo je stvarno cirkus. Hoćeš da igraš Evropske utakmice, a nećeš da primiš vakcinu. I onda problemi sa ispadanjem iz takmičarskog tima, poremetiš celi koncept. Nedopustivo. Verovatno da niko nije dovoljan autoritet da ubedi igrače da se vakcinišu.
G

Gostiopš

pre preko 2 godine

Od 31.12. nema ulaska u EU uz PCR obavezna je vakcina...
A

Aurora

pre preko 2 godine

Pa pogledajte samo ko se vakcinisao jedan Srbin i trojica stranaca. Dragovica svrstavam u strance sto se tice mentaliteta i nacina razmisljanja. Da li vi stvarno mislite da smo najpametniji na svetu i da su stalno neke teorije zavere oko nas?
1

1. Gost

pre preko 2 godine

Za vakcinaciju fudbalera dajte "plus" , protiv vakcinacije "minus". Glasanje je otvoreno.
K

Klagenfurt

pre preko 2 godine

Pa i Dragović je stranac. Svaka čast Gajiću.
P

Peda cz

pre preko 2 godine

Obrazovan, kulturan i razvijen svet se vakcinise. Ove nase polupismene seljacine nece. Jos uvek preskacu tramvajske sine da ih ne udari struja.
к

калкулант

pre preko 2 godine

Сума сумарум, велике србенде нису пелцоване. Чипови, 5Г, Бил Гејтс...
v

v1ad

pre preko 2 godine

Cekaj, znaci li to da FSS ostavlja klubovima da sami odlucuju da li ce da vakcinisu igrace, a ovi to ostavljaju igracima? Pa onda 90% lige nije vakcinisano. Bas sam skoro citao kako su Bruklin Netsi suspendovali Kajri Irvinga zato sto odbija da se vakcinise (u NBA je obavezna vakcinacija). Znaci, nema veze sto si najbolji i najplaceniji igrac kluba, ne igras dok se ne vakcinises.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Moram da dodam da u NBA vakcinacija NIJE obavezna, što se tiče Irvinga problem je što je u državi obavezna vakcinacija pa ne bi mogao da igra domaće mečeve niti da trenira. Mogao bi da igra skoro sva gostovanja u drugim državama.
!

!!!!

pre preko 2 godine

U Bundes ligi , Francuskoj Engleskoj 90% imunizovanih fudbalera i nista im nije a ovde.... U Srbiji sramota zivaa kako se ljudi ponasaju. Nedostojni grba
7

7777

pre preko 2 godine

Igraci sram vas bilo, nemate odgovornosti ni prema dresu i grbu CZ, Korona ostavlja posledice i ne mozes ni da trcis posle Korone sto unistava tim i dalje , SRAM VAS VAS BILO
G

Gost434

pre preko 2 godine

U Kkcz su se svi vakcinisalali nece imati koronu do kraja sezone, Ivanovic je samo bolestan nema koronu a u fkcz je sramota teska sta se radi ,toliko neodgovornosti je sramota
д

д.г.

pre preko 2 godine

А шта ако нека европска земља буде ригорозна као Аустралија? То ће се ускоро десити па ће бити или боцка или ћао фудбалу.

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Ćao fudbalu !