Zvezda prolazi grupu u Ligi šampiona – kvota 8,00

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 15:07

Kladionica Mozzart pripremila specijal za elitno klupsko takmičenje

Žreb u Monte Karlu je rekao svoje, fudbalski analitičari nemaju dilemu kada je u pitanju  Zvezdina grupa. Mančester Siti je aposlutni favorit u konkurenciji srpskog prvaka, Lajpciga i Jang Bojsa... Gledajući realan kvalitet i prethodna izdanja u Ligi šampiona predstavnik Bundeslige je u prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i Švajcarce...

Kladionica Mozzart je ponovo pripremila specijal, pa ako verujte u tim Baraka Bahara možete dobro da profitirate. Kvota da će crveno-beli proći grupu, odnosno da će zauzeti prvu ili drugu poziciju, iznosi 8,00. Toliko se vrednuje i identičan rezultat Jang Bojsa, što znači da su, bar na papiru, srpski i švajcarski predstavnik identičnog kvaliteta.

Izabrane vesti

Postoje i optimističnije varijante. Kvota da će Crvena zvezda biti pobednik grupe je 65,00... Možete i da probate ludu varijantu, odnosno da će pehar Lige šampiona, završiti u rukama Baraka Bahara , i pogodite kvotu 500.

Apsolutni prvi favorit takmičenja je Mančester Siti sa kvotom 3,50 u kladionicama Mozzart. Slede Bajern (7,00) i Real Madrid (10,00).

Sve kvote kladionice Mozzart vezane za Ligu šampiona možete da pogledate OVDE.


tagovi

kompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara