Komentari na vest

Zvezda razgovara sa strancima za pozicije napadača i levog beka: Prijović više nije tema, Kolarov je daleko

C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ja sam jos pre mesec dana napisao da su Kolarov i Prijovic izmisljene price Vučelinih medija da bi nas predstavili naravno nekim bankomatima posto su ta dva igraca preskupa za nas klub, a i Kolarov je imao operaciju pa ce pocerti da igra u Septembru a nama treba odmah,a sto se tice Prijovica ima godisnji platu u Emiratima od 5.5milkie eura!!!!!!!! pa ce ovde doci u nasu pustinju da kralja svoj obraz ,a i rekao je da nikada nece igrati po nasim livadama ali dobro ipak sam ja klinac,nepismen,bot itd,,,,
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

Je li klinac ,a koji su to Vucelini mediji bas me zanima?
C

Crv lažeš

pre gotovo 3 godine

Izmisljas gluposti... Prijovic je klasa,, a takvi ne igraju za rezimski klub.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Možda nisi klinac, bot, ili nepismen, ali si zato fudbalska neznalica.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Ahahhaaa... @Crv Izgleda, ili imas hronicnu amneziju ili imas pamcenje kisne gliste ili si jednostavno bez obraza pa volis siriti kompleksaske lazi... Kazes Vucelini mediji izmislili za Kolarova i Prijovica.. A imas na desetine izjava direktno od tvorzana u vezi njihovih transfera, sto pisanih, sto video intervjua, i ti sad kazes izmisljotina Vucelinih medija... Komicno...
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Sta traziti u evropi sa Gajicem i Gobeljom ?
P

Pregovarac

pre gotovo 3 godine

Upravo tako, nama je preko potreban DESNI BEK!
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Tim je sačuvan i na okupu to je najveća snaga sada sam siguran ulazimo u grupnu fazu lige šampiona NAPRED FAMILIJO
T

T5

pre gotovo 3 godine

Mrkela teraj se iz Zvezde.
P

Pantela24

pre gotovo 3 godine

Mrkela je tu sam lice sa naslovnice, zna se ko vodi glavnu reč... Mi večito nemamo para a vamo zarađujemo silne pare od LŠ. Realno prioritet je trebalo da bude dovođenje i levog i desnog beka, a špic je morao biti Prijović ako su uopšte bili blizu dogovora. Kakav Ohi mohi itd. Treba nam gol igrač, koji može da realizuje šanse, ne treba da izmišlja toplu vodu niti igra za ekipu nego da da gol kad treba a ne da mašimo sve živo. Ne može se sa kasete i na preporuku praviti rezultati. Mora da se prati, analizira. Nemamo strukturu u klubu to je problem. Kondicioni treneri su nam katastrofa. Mi nemamo snage da igramo jake utakmice. Ne razumem Stankovića da ne može na ime da dovede nekog iskusnog špica iz Italije za neke prihvatljive pare. Mi bekove nemamo već dve sezone, Gobeljić i Rodić su najslabije karike već dugo. Krstičić nam nije potreban jedva smo se Jovanče otarasili. Sportski pozdrav!
G

Gost j

pre gotovo 3 godine

Naravno da ne razumeš,moras imati veze sa fudbalom,a ne sa telefonom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Meni je fascinantno da oni godinama dovode igrače na pozicije gde imamo igrače a gde nemamo tu i ne dovode. A neke stvari su očigledne.
b

bugiber

pre gotovo 3 godine

Da ne bude FC Kairat opet fatalan za Cz .....Mislite o tome.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Pa nece sada crveni na Marakani u 2 minutu utakmice.
e

e burger

pre gotovo 3 godine

kao stao je czv fatalan za partizan,jel na to mislis?
G

Gost44

pre gotovo 3 godine

Malo samo realnosti. Uz Rodica (koji zeli da ide), nama treba i desni bek. Gobeljic je kriminalan za ovaj sport. Nije mi jasno zasto mladi igraci ne dobijaju sansu kao zamene za neke igrace. Zasto omladinci ne dobijaju sansu kad kad u prvenstvu. Nek se odmori nekad i taj Rodic. Po njima vise ima logike staviti Srnica na beka, umesto da se stavi omladinac koji pokriva tu poziciju. Uf bre
F

Fm

pre gotovo 3 godine

Marko Vesovic je slobodan igrac! Bio bi top pojacanje uz desnu aut liniju, pravi wing back!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Kakvi ste vi lažovi. Prvo je bilo dolaze bombe, drim tim, najjači tim od Barija, vraćamo kvalitetne domaće igrače, ne dovodimo strance, itd. Sada, nije nam prioritet da se pojačamo??? Kaži majstore nemamo pare, zbog lošeg poslovanja i zbog privatnih kombinacija. Mislili su da dovedu Prijovića i Kolarova na dodjem ti ili kada bude biće. Na te priče mogu samo stranci da se upecaju zato što ne znaju za njihove fore, zato sada i jure strance. Samo težak slepac ne vidi kako nas voze. Ako se ne udje u LŠ rasprodaće to što valja, pa tako u krug. Jedan je Nemanja Vidić.

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Realno, ovo sto radi ovaj tip, može bilo ko od nas da radi. Mrki ne zna gde je konja vez'o
E

Elle,d,

pre gotovo 3 godine

Desni bek? DOSTA NAS brukao Gobelja ponasanjem
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Upecatljiva faca..
G

Gost017

pre gotovo 3 godine

Druze, aj idi odmori, nek dodje neko mladji i energicniji ljubim te.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Imamo formiranu ekipu? Jesi dobro? Na beku rodic koji zeli da ide, izranjavan od povreda. Veza kriticna takodje, spica nema. Bonusa nemamo. I to je formirana ekipa? Bitno da ima 47439 krila i 10 golmana, de dovedite jos kojeg.
M

Morekamb

pre gotovo 3 godine

Imamo formiranu ekipu a otišao nam glavni napadač!? Da ne pomonjem da će mučeni Rodić izgleda opet morati da ostavlja dušu na terenu jer znalac Mita ne može tri godine da nadje ni solidnog levog beka.
A

Aaaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Mrcina od nasih para je placen a nista ne zna
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

I sta ste onda gubili vreme sa Prijovicem? Da bi ste na kraju odustali i shvatili da imate tim i da ste popunjeni. Kao prosle godine kada ste gubili silno vreme sa Makedom ista prica i ove. Nego ste prosle godine zamazali oci ulaskom u grupnu fazu LE. Fale nam tri igraca i tu nema price. dobar levi bek, mocan i brz spic da se razlikuje od drugih napadaca, i na sredini mocan igrac tipa Evandro da spoji sa golom. Da igramo brze i jednostavnije. Tezak nam je zreb u startu. Prodaja ide slabo jer realno selektiramo igrace pogresno zapad to ne zanima. stranci su u godinama. Terzic prica bajke o nekim prodajama mi nismo prodali krstenog igraca ni posle dve LŠ A NI posle dve LE.
J

Jf

pre gotovo 3 godine

Evandro nije igrac koji pasom spaja sa golom, vec totalno drugaciji tip veznjaka...Trkac, koljac ili mesar nazovi to kako hoces, kao Kazemiro u Realu.Nama fali nesto izmedju tog trkaca i nekog plejmejkera dubokog, mislim da je Krsticic upravo taj tip igraca.
P

Pravi Walter

pre gotovo 3 godine

Jel si realan ti? Evandro mesar?? Auuu čoveče
s

shonne

pre gotovo 3 godine

Verovatno misli na onog mesara iz Partizana, Evertona ili kako se već beše zvao.
S

Srdjan88

pre gotovo 3 godine

Au kakav intervju. Au kakve informacije. Svaka cast iskreno, bilo je uzivanje citati. Jako interesantna ova informacija da Mita zna Kolarova iz OFK i reprezentacije. Nisam to znao.