Komentari na vest

Zvezda šalje Motiku na pozajmicu u inostranstvo

K

Kumara

pre oko 1 godinu

Sretno Nene! Novi list okreni...zaboravi ove lopove i pokaži kosi i koliko vrediš....a BG da vidiš samo u prolazu....dečko prošao sve...sa 14 god Bajern ga kupuje drži 4 godine samo onako.....normalno od njegove klase 1-2 uspjela..šta znači uspjela...tosu još mladi momci 18-19 god....rećemo jedan Musiala sa njim daje bio nista bolji nikad od njega....Vidović...tatin sin Salihamizđic mogli su samo da budu sretni sto su igrali pored njega....
R

RSB

pre oko 1 godinu

Ako sine idi i pokazi im da si klasa...
H

Hanibal@Gostivarski

pre oko 1 godinu

Stvarnost se promenila, a ti ništa nisi shvatio! Ti ne shvataš da su igre matorih i izuzetno sporih Sanoga i Bena, prošle jeseni u Evropi, bile suvi humor o užasu banalnog! Vidi se da mnogo čitaš Kafku, jer očigledan je tvoj ulazak u nadrealan svet! Ali, kada skineš 3D naočari shvatićeš da su Sanogo i Ben samo još jedni u nizu afričkih “kapitalaca”, koji odlaze iz Zvezde bez obeštećenja! A, znaš li zašto?! Zato, što nigde u svetu ne postoji interesovanje za ove fudbalske rage! Da postoji interesovanje, oni bi iz Zvezde otišli uz obeštećenje! Kraj! Nema više!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Priča je išla na sledeći način. Novinar Skaj Sporta Florijan Pletenberg je javio da je Zvezda zainteresovana za Motiku i da nude do 2 miliona evra. Takođe je zainteresovan i HSV. Novinar Sport1, Keri Hau, javlja da Motike želi da ide, Zvezda je zainteresovana, preko ili oko 2 miliona evra. Opet Florijan Pletenberg, Motika prodat Zvezdi, 2 miliona + bonusi. I na kraju "Bild", Nemanja Motika prodat Zvezdi. Cena: 2,5 miliona evra + pravo preče kupovine od strane Bajerna. To je završilo na Transfermarketu.
e

esex

pre oko 1 godinu

Dobar potez.ako se pokaze eto ga nazad,bar ce tamo igrati..druga stvar je sto smo mi nagomilali krila pa na mesta za sve.
K

Kon

pre oko 1 godinu

Motika je došao nadobudan, pun sebe, i on je kriv što nije dobio šansu. Dovedeš momka, platiš ga debelo i ne daš mi šensu i priliku da igra, baš čudno. Ali to je magija.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

nekad mnogo s.e.ete ovde...nije magija tražila njega nego trener,nije magija oterala Ohija nego trener,nije magija oterala Sanoga nego je Srniće bolji(trener)..itd itd itd... možemo dovesti ovog igrača da li treba,treba dovodi ili ne treba ne uklapa se u moj sistem...dođete ovde i samo prašite gluposti kao ćurke...dosta često se pitam da li uopšte pratite klub i vesti ili samo lupate i zvonite koješta okolo... Naravno ima i gde se uzima,ali ne uzima se igrač za prvu postavu ako ga trener ne traži i ne želi...
b

bayern fan

pre oko 1 godinu

da valja ista ne bi ga Bayern ni prodao
g

gostivoje

pre oko 1 godinu

isto i levandovski
R

Ramadani

pre oko 1 godinu

Ramadani se vratio u klub. Terzić bi napravio posao i sa đavolom samo ako je njegov deo osiguran. Bitno je da sever zabranjuje da se skandira protiv uprave.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Sever ne zabranjuje nikom nista!!! Kupis kartu, dodjes na istok, i prozivaj upravu do sutra.....
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Ne umanjujte cijenu koliko je placen, na transfermarketu pise 2,5m evra. Toliko su pisali i njemacki listovi.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

A transfermarkt je šta kao pouzdan izvor?

pancevac92

pre oko 1 godinu

za nase izlazne transfere ne priznajete transfermarkt ali ovako da hahahaha
J

Jobo

pre oko 1 godinu

“Zvezda šalje Motiku na pozajmicu u inostranstvo”! A, gde će da pošalje Mustafu, Kangvu i Bukarija?! Oni su stalno igrali a nisu se dokazali u ni jednoj utakmici, za razliku od Motike koji se nije dokazao, jer nije ni dobio šansu!
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ma ne, Bukari se nije pokazao. A ni Kangva. Inace, od te trojice Mustafa dobija najvise sanse u odnosu na ono sto pokazuje (to jest ne pokazuje).
H

Hanibal@madmic

pre oko 1 godinu

Uh, zamalo da zaboravim, pa Ben i Sanogo su dovedeni da uvedu Zvezdu u Evropu, zato sada vlada tolika pomama za njima u Evropi! Da nije bilo ovih egzotičnih velemajstora, zar bi smo ove godine osvojili “odlično” četvrto mestom u grupnoj fazi LE?! Zaista su nam mnogo pomogli u Evropi! Bravo i za tebe što si popio ovaj narativ zdravo za gotovo!
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

jel si pratio fudbal pre ove sezone ikad?
S

Suhoj37

pre oko 1 godinu

Kako si se ti dečko zeznuo što si ovde došao...još iz Bajerna. E majkl mila.
1

19

pre oko 1 godinu

Decko ima 19 a ovi pricaju gluposti... Zato ovi mladici od 26 do 30 su talenti
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa on ni u omladinskom derbiju nije pokazao nista.
M

Mućnuti glavom

pre oko 1 godinu

Motika je baš talentovan, ali ne bi ga ni Bajern tek tako pustio da nema problema sa htenjem i disciplinom očigledno. Do njega je, a ne do kluba. Jako mi je žao što se ne dozove pameti.

бартендер

pre oko 1 godinu

Плаћен 2.5 милиона, сад кад се шаље на позајмицу помиње се 1.5 да се мало умири јавност, а кад га на љето будемо поклонили неком за проценте рећи ће вам Терза и Мита да је то одличан посао јер смо га довели за џабе… Каже човек ‘ладно преживеће Звезда без 1.5 милиона, не брате мој, после вас двојице бојим се да неће преживети!

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Skoro da mi zao Terzica pored vas svega mi....Ima tu istine al i mracite mnogo hajd na stranu 50% grobarskih komentara.Al ako igrac neigra najbolje je da ide na pozajmicu.Imamo svako na leto ada i stamenu tako da...Da nisu uzeli spica nisu al videcemo na leto na kraju krajeva ako cemo pljuvati upravu i terati je da sacekamo kako ce ici u LS prvo.Pa cemo terati prvo trenera ako bude potrebe dotle podrska.Doveli smo sve osim Napadaca i to je istina.
p

poketino

pre oko 1 godinu

Beži srbine od ovih lopova što dalje.Zna se ko se opario od transfera.
B

Bajern

pre oko 1 godinu

prodaje najtalentovanijeg igraca omladinske skole za 1.5m evra? ovo ni na fmu nema
G

Gostghost

pre oko 1 godinu

Ako je ovaj najtalentovaniji, jadna li vam skola! Pri tom, uopste nije iz zvezdine skole!
B

Bas imamo

pre oko 1 godinu

para za bacanje. Kupis igraca za 2,5 Mil i posaljes ga na pozajmicu. Kakav pogodak 💪💪💪💪
l

lauderdale

pre oko 1 godinu

Pa normalno, ovakvih motika kod nas ima kol'ko oces....
n

nema leba

pre oko 1 godinu

bez motike
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Za dovođenje ovog dunstera neko bi trebao da leti iz kluba i da refundira svaki euro.
a

ako imas damu herc

pre oko 1 godinu

ajd idi na sever pa im kazi to
l

lololol

pre oko 1 godinu

Xaxaxaxa pobeda

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Skupa Motika.
D

DesertHamster

pre oko 1 godinu

Zasto Sever cuti o protracenim milionima na promasene talente i preplacene egzoticne igrace? Ko cenzurise pravo misljenje, pravih navijaca? Procitajte komentare, 90 % negativnih, a od severa ni M od MRKELA ODLAZI!!! Da nisu mozda vodje placene od strane uprave?
O

Oregon dzek

pre oko 1 godinu

90% komentara ovde su botovski,baš kao i tvoj. Niko vas ne shvata ozbiljno
k

kikiriki86

pre oko 1 godinu

Moooozda jer se sever seca kako je bilo pre 8 godina, a neko ima secanje zlatne ribice pa se seca samo poslednje sezone.
G

Gost....

pre oko 1 godinu

kakvo glipiranje pa nismo svi nepismeni.....2.5 je bajern maveo

Звездаш

pre oko 1 godinu

Прошлог лета био сам у Мадери на ручку са неким друштвом. После пет минута, стигоше Мркела и Марин и седоше за суседни сто. То је било у сред летњег прелазног рока. За та три сата колико су седели на метар од мене, ниједном нису причали о њиховом послу, појачањима, плановима. Само неке безвезне, необавезне приче и блејање. Колико се сећам, чак им ни телефон није ниједанпут није зазвонио. Толико о њиховом задужењу за "јурење појачања"...
M

Mrkelaaa

pre oko 1 godinu

Istina je ja sam bio mrkela
д

дух који хода

pre oko 1 godinu

Ти да си бар мало културан не би слушао шта други људи за сусједним столом раде и о чему причају већ би гледао своја посла
N

Nexu

pre oko 1 godinu

Znaci oni putuju na Madeiru u sred leta? Mozemo samo pretpostaviti o cijem trosku...Kuku nama...
A

Apsana

pre oko 1 godinu

Nema leba od Motike.
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Istina da nije mnogo pokazao, ali opet su pre njega morali napustiti klub Srnic, Krsticic, Gobeljic, Mustafa, Veljko Nikolic, Pankov… Motika je jos mlad pa bar od njega imas neku nadu da ce kad tad proigrati. A od ovih nemas nista, samo im dajes ogromnu lovu za plate, a igracki i finansijki dobitak - nula.
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Ne diraj Veljka Nikolica, unakazila ga povreda, da nije vilo toga, sada bi bioduplo bolji od Kange.
N

Nsmdf

pre oko 1 godinu

Ko ce da odgovara za jos jedan u nizu promašaja?
3

31.1.2022

pre oko 1 godinu

Piše kad je stigao pre godinu dana da je cifra za transfer 2.5 miliona u ratama.. Ima i na transfermarkt. Sad kažu plaćen je 1.5. Opet taj nemački žiro račun radi.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Na transfermarktu pise i da je Sadik placen 2m eura a ljudi iz Partizana su rekli 1.1m. Transfermarkt je smesan sajt bas kao i kada pisu vrednosti igraca. To da je Motika placen 2.5m se moglo cuti samo kod Zeksa Pantica
H

Haha

pre oko 1 godinu

Kad ti beta doktor Terza drzi predavanje.
G

Gost7u7u7u7u7u

pre oko 1 godinu

bas bi ga bajern pustio da je najtalentovaniji
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Hvala Bogu da su se setili da sklone ovu skupo placenu “ugradnju”… nadam se da ce njegovim putem i ostali “ucesnici u treningu” poput Krsticica, a zatim i Gobeljic, Srnic…
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Само једно ми није јасно? Како људи који помињу да од играња у европи зарада је 100+ милиона евра, и шта стиме? Схватите људи, неко(држава) је позајмила паре звезда, и после те европе вратила свој новац. Јел ви мислите да мркела сме да проневери новац, јел терза сме да узме без да пита? Ало, о чему ми причамо? Знасе ко даје, и ко узима паре! Каки терза, каки мркела, они се омасте од проценте плата неких играча, провизије и то је оно што им је дозвољено. Знасе где иде 80% новца!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 1 godinu

Od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍 Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
z

zar opet

pre oko 1 godinu

Da se ne vratis sa vikenda,ajde lepo nazad u Lazu na lilulice,vidis da ti nije dobro.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Od mene se najviše plašiš, Moje komentare najteže podnosiš, Za Tebe sam DDT.
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre oko 1 godinu

@ A šta imaš da kažeš za Kulibalija ??? Kulibalija , Dionija, Pićinija, Rišaira, Falka, Bakajoka, Spiridonovića, La Paru, Kafua, Rikardinja, Žandera, Motiku,,,, Takav škart ni Vučelić i Vazura ne bi doveli u Zvezdu, Takav odpad ni najveći Zvezdini dušmani ne bi dovodili u Zvezdu, Ajde sad zini U INAT DUŠMANIMA : 🚽
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Pre "gospodina" Terzića dug nam je bio oko 50 miliona evara. Sad, je bpreko 100 miliona evradi. Eto, tu smo posle "gospodina" Terzića.
D

Djakovica

pre oko 1 godinu

Pisao sam o tome nakon transfera da mu je to zivotna greska i da ce da ukanali karijeru, tako i bi..
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Svi smo videli na pripremama u Turskoj koliko mogu Mustafa, Kangva i Bukari! Bili su strašno dobri, ali ne toliko dobri koliko strašni! Pored takvih strašnih Afrikanaca, nije čudno što Motika ne može dobiti šansu. Sa strašno dobrim Afrikancima se uvek može više, kao naprimer osvojiti zadnje mesto u LE!
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Hajde da malo promeniš nick, ok? Ovaj koristim maltene otkad je pokrenut Mozzartsport portal, pa je bezveze da obojica pišemo pod istim imenom. Pozdrav.
S

Sotir ND

pre oko 1 godinu

Nije 1.5 nego placen 2,5 mil €
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Kaže se u tekstu da Motika nije uspeo da se nametne novom treneru Milojeviću! Kakva farsa, pa pita se Milojević oko sastava tima koliko pijani oko gaća. Milojević svako jutro, pred utakmicu pođe po mišljenje kod nosioca projekta “moderna Zvezda”, i g. Terzić mu uruči mišljenje i sastav tima. Tu nema mesta za razne Motike i bakrače, treba forsirati “sjajne” Afrikance (kao Kangu, Kangvu, Mustafu, Bukarija) koji su nas svojim fenomenalnim partijama oduševili u grupnoj fazi LE I zato smo I zauzeli izvanredno četvrto mesto! Napred sa Afrikancima u nove pobede (kao i do sada)!
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Kakva sramota za šampiona drzave...odlaze mu najbolji igraci iz kluba bez dinara zarade....sramotno.Pogledajte samo dve vesti iznad ove o Motiki....i Vojvodina i Radnicki iz Niša su prodali po igraca i zaradili vise od C.Zvezde kojoj ce do kraja ove sezone napustiti klub a cifra je 12.igraca od 15.iz prvog tima koji nastupaju na svakoj utakmici.Zamislite da kao šampion vas napusti 12.igraca koji su bili nosioci igre a pri tome necete zaraditi ni evro....pitanje je samo dali ce drzava Srbija napokon da pokrene pitanje sta je to sto se desava u C.Zvezde i gde su pare koje drzava ulaze u kkub svake sezone.Dovede se Motika i plati 1.5.mil.evra i kao navodni promasaj se posalje na pozajmicu za 100.hilj.evra...pa nestvarno.Navijaci ako neustanete protiv ovih lopova koji sede u foteljama u vasem klubu necete se bas u narednim godinama naslusati lepih vesti.Zamislite da pratite igraca(6.meseci ...Ohi)o njemu se pisu bajke i kada dodje u klub odmah se peosledi dalje i to kao igrac koji nije ispunio kriterijume kluba.Mozda je jos gora prica za Prijovica koji je bio na potpisu ugovora ali ga je Terzic uslovio kupovinom zlatne ogrlice koju na kraju Prijovic nije zeleo da plati i nije potpisao za klub.Paradoks svega je igrac po imenu Ado....momka su pratili,navukli ga da neigra fudbal 6.meseci i na kraju C.Zvezda odustane od njega i on zavrsi za male pare uSubotici sa ugovorom na 2.5.godine.Neverovatno da se bas sa svakim igracem koji dolazi u klub se prave kombinacije i samo igraci koji su spremni za kombinaciju i dolaze u klub.
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Sve zanimljivije informacije kako dan odmice...kako stvari stoje, Terzic pokusava da se otarasi svega sto je doveo prosle godine. Nevjerovatno koliko nerezonskih transfera i kako su se brzopleto donosile odluke kada je dovodjenje nekih igraca u pitanju. Ovaj mali Motika je samo kruna tog loseg skautinga i pogresnih odluka, koje su nas nazalost skupo kostale. Stvarno sam zabrinut kako ce ovo na kraju sve zavrsiti i kakvi su dalji planovi uprave Crvene Zvezde. Izlazni transferi skoro da i ne postoje ili su mizerni...nismo ni jednog mladog igraca razigrali a ove sto su i imali neku cijenu, sada su losi, odnosno cijena im je u padu. Jedini spas im je izgleda ta Liga Sampiona i njihov nagradni fond...ali to ce mo vjerovatno imati samo sledece sezone, nakon cega vjerovatno idemo opet u kvalifikacije i tesku borbu sa ozbiljnim Evropskim timovima. Nekako mi ova Zvezda ostavlja utisak da trenutno nema ni glavu ni rep...nosioce dosadasnje igre stizu godine a mladi mi ne uljevaju neko povjerenje da mogu da nas opet obraduju plasmanom i velikim ocekivanjima u Evropi. Individualni kvalitet Kataia i Ivanica uz malog Prutceva i Kangvu je jedino sto sam vidio dobro u ovim pripremnim utakmicama...a nadam se da nisam u pravu...jer ako se po jutru dan poznaje, onda nam predstoji vracanje na pocetak i dugotrajno stvaranje ekipe na ustrb rezultata i nekih ocekivanja kada je plasman u Ligi Sampiona i Evrope u pitanju.
n

nema tu mudrosti

pre oko 1 godinu

sta se cudis, usle pare od uefe dovedeni svoji igraci dali procenat i hvala lepo dovidjenja
P

PERA KALENIĆ

pre oko 1 godinu

Motika je samo jedna od (više od 30 u zadnjih šest godina) ugradnja kombinacija, kojom je po ko zna koji put očerupana Zvezdina blagajna, jedna od providnih pljački. Motika je igrač kao Gavrić ili Spiridonović, igrač za drugu ligu Austrije, Kipra ili Grčke,,,, u Zvezdi ne da nije pokazao ama baš nikakvu igru, nego nije pokazao ni talenat, niti minimum volje da se izbori za bilo kakvu minutažu.
J

Jobo

pre oko 1 godinu

“Međutim, nije ubedio članove stručnog štaba da zaslužuje šansu u kontinuitetu”, iščupano iz konteksta! Jeste, nije Motika bio ubedljiv, jer nije pokazao baš neki kvalitet, a razlog je zato što nije ni dobijao baš neku šansu! Šanse u kontinuitetu su dobijali “fenomenalni” Mustafa i Bukari, lični projekti samozvanog vlasnika Zvezde, gosp.Terzića! Svaki projekat gosp. Terzića sa afričkim “kapitalcima” je izdržao probu vremena. I veoma je interesantno naglasiti da su svi afrički “kapitalci” uspeli da dobiju ugovore i da se ovajde, a zamislite samo Zvezda nije uspela da proda ni jednog jedinog od tih afričkih “kapitalaca”! Najnoviji primeri su “sjajni” Ben i Sanogo, koji su otišli posle isteka ugovora! Šta će nama Motika, kad imamo Afrikance!
m

madmic

pre oko 1 godinu

Ben i Sanogo nisu ni dovedeni da bi se zaradilo na njima nego da uvedu zvezdu u evropu što su i uradili uz pomoć ostalih momaka tako da što se toga tiče,vredeli su svaki evro i cilj su ispunili kroz nagrade od uefa takmičenja
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Likovima sa zapada je teško da se prilagode ovde i još kad vide kotobanje koje zovu stadionima ovde izgube volju za životom. Kod nas jedino afrikanci nemaju taj problem jer znaju i za gore. To su činjenice koje mi teško prihvatamo jer uglavnom živimo u nekom poricanju i veći a nije videla uređen sistem pa misle da je ovo divljaštvo što je kod nas nametnuto kao normalno i svuda normalno. E pa nije.
n

neznam bas

pre oko 1 godinu

nebi ja izgubio volju za 2,5 milke
G

GOST 510

pre oko 1 godinu

Dečko je stvarno dobar igrač a zašto se nije proslavio u zvezdi ne znam, možda mu nije odgovaralo okruženje gde je došao. Verujem da će imati uspešnu karijeru.
р

рака

pre oko 1 godinu

Олимпија Љубљана
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Kako li izgledaju ti manje talentovani u Minhenu od njega ....
P

Plavi10

pre oko 1 godinu

Hahaha dobar komentar. Stvarno Terza mlati gluposti Bayern da pusti svog najtalentiranijeg igraca tako lako. Ocito su shvatili da on nije za Bayern da nema tu klasu.
G

Gost075

pre oko 1 godinu

Gabrijel Vidovic iz iste klase gdje je zabijao vise golova od Motike poslan u Vitesse pocetkom lige na posudbu da igra u prvom timu,holandskoj ligi i da se dodatno razvije gdje je krenuo i golove zabijati (3 do sada)..Tako da prica da je Motika najtalentovaniji nije istinita al je bio među najtalentovanijim igracima te klase..

Piter Brajko

pre oko 1 godinu

A placen 2500000?!
p

placa doktor

pre oko 1 godinu

Dardan ko i obicno pegla fleke ...sledece nedelje ce ga Daki spusti na pola miliona
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Ovo je jedini suvisao potez uprave u ovom prelaznom roku! Motika nije pokazao APSOLUTNO NIŠTA, osim krajnje nezainteresovanog i pretencioznog ponašanja na terenu, što je nedopustivo za balavca za koga se iz aviona vidi da neće biti ni novi Katai, a kamoli neko veće ime! Takvi igrači nisu perspektiva ni Zvezde, ni Bajerna, već im je suđeno da završe poput Rišaira Živkovića i sličnih, tako da je dobro otresti ga se na vreme i sledeći put dobro promisliti pre nego što se za konkretan novac dovedu takvi "talenti"!
d

d.g.

pre oko 1 godinu

Nije sporno to što si napisao već ko ga je doveo za debelo obeštećenje.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Pricam mozda malo napamet jer ocigledno nisam na Zvezdinim treninzima, pa da znam koliko je stvarno dobar ili ne, ali nek se nasi ljudi malo zapitaju kad osudjuju nas narod iz inostranstva sto nece da igra za nasu reprezentaciju zasto je to tako? Evo, i Dragovic hoce da vam pobjegne glavom bez obzira, a do prije samo godinu dana je pricao kako mu je san da igra za Zvezdu? Zasto? Tezak smo mi narod. Malom zelim sve najbolje. Valjda ce se dokazati na toj pozajmici, ali cisto sumnjam da ce se opet vracati u nas fudbal.
d

d.g.

pre oko 1 godinu

Dovode Rakonjac a jure Motiku. Oprosti im bože, ne znaju šta rade.
n

naivan si druze

pre oko 1 godinu

sa Motikom si odradio procenat koji ce ti vise ? dovodi novo obrci lovu
m

milos29

pre oko 1 godinu

Jedno je sigurno. Sigurno barem 80% komentara je ovde izduvni filter za razna nezadovoljstva u životu. Tu se bre prosipa negativa kako god može, dele se negativni epiteti, unižavanja. Dođem onako da čujem mišljenja ljudi, koji računam više prate fudbal od mene, kad ono pacijenti brate :) Bukvalno mi presedne kafa od vas, ko vas je čitao, ni pakao mu neće teško pasti.
n

nesa74

pre oko 1 godinu

majstori za unistavanje igraca
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Odlazi Motika, dolazi budak
Z

Zvezdas onaj stari

pre oko 1 godinu

Srnicu i Gobeljicu dozivotni ugovori p da cirkus bude kompletan u ovom prelaznom roku pred LS
a

ako neko ne zna

pre oko 1 godinu

gobelja je produkt severa
1

11211

pre oko 1 godinu

Ali ove priče kao " produkt severa*", " drži ga šipka", " procenat Terzi"... Smislite nešto novo i nešto pametnije ako možete. Nešto vam bot master nije inspirisan!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ovde je najvažnije pitanje odgovornosti, a to ovde nepostoji. Svake sezone se promaši sa pet šest igrača i nikom ništa, pravimo se ludi. Obraz djon. Da li je neko rekao Ja sam kriv podnosim ostavku. Koji klub na Svetu bi ih trpeo sa ovolikim promašajima godinama unazad. Sada će oni uvlakači po zadatku i dušebrižnici da kažu i u drugim klubovima se greši. I to je tačno, ali se nigde ne greši sa pet šest igrača po sezoni godinama . Ovde neki od tih promašaja služe za sprdnju i uveseljavanje narodne mase. Ovo više postaje neizdrživo, ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš. Lepo je jednom pre jedno 10ak godina rekao Filip Cepter kada su ga pitali da li bu ušao u Zvezdu, Zvezda je supersonični Avion koji nema krila, namestite krila i nebo za vas nema granica. Ali to ovi Doktori i stručnjaci ne znaju da iskoriste. Valjda će se nekada neko pojaviti i da iskoristi pun potencijal Zvezde, a onda nam nema granica.
P

Panter BG

pre oko 1 godinu

Druže nema promašaja to su svesne kombinacije i guranje kluba u ambis !
C

Choos,freund

pre oko 1 godinu

Prvo,za njega je ovo potpuno novo okruženje i mentalitet.Jedno je kad na ove prostore dođeš u vrijeme "urlaba" a nešto sasvim drugo kad radiš i živiš ovdje.Ukoliko išta pokaže u Austriji,Zvezda će lako vratiti svoj novac tako da nema potrebe za dizanjem prašine.
B

Bogdan58

pre oko 1 godinu

Važno da ostaj Srnić, Gobeljić, Krstičić, Pankov... Katastrofa šta se radi...
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Nece se ovaj vracati. A i ovaj spic sto ga dovode, dace 2 gola u kupu. Jako losa selekcija, zanima me sta taj Marin tacno radi? Zvezda ce igrati LS, ali ce nazalost biti za nabijanje gol razlike.
N

News

pre oko 1 godinu

Marin dobija platu u Zvezdi. On nikad nije radio ovaj posao pre Zvezde. Marin je dobar fudbaler ali on nema kvalitet da bude sef skautinga.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

e ako terza kaze da je nadobudan...
m

miomir momir mimora

pre oko 1 godinu

Dolazice fudbalski magovi uskoro da uce od terze I mrkele kako se posluje. Ako su sinove naucili barem pola...bice ofk-a za koju godinu kandidat da osvoji intertoto kuo. A da....
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Sve bih ja ovo razumeo da je nasa Zvezda privatni klub. Doduse u privatnom klubu se ovakve i slicne stvari retko dogadjaju. Dogadjaju se naravno al ponavljam retko. Al ovakve i slicne situacije bi morale povlaciti odgovornost. Pa milion ipo evra je jedan od najvecih transfera u nasem fudbalu. I ti ga saljes da ozivi karijeru. Eeej, decka od 20 god. Pa ko je ovde lud, sta se ovo desava?
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

gde zivis ti, pa i jeste privatan tvora-sipka gazduju sklubom
G

Gost eeeeej

pre oko 1 godinu

Polako dolaze na red svi igraci na pozajmicu ili prodaju,jedino svemocne -gobeljica,srnica,krsticica,v.nikolica,pankova niko ne spominje ...... Javasluk,mesetarenje,taljenje sa ovim mucenicima za platu,katastrofalni prelazni rokovi,gde ce i nasta ovo izaci samo Bog zna ......Uglavnom kao i uvek,klub ce da nagrabusi a uprave ce se menjati bez odgovornosti ........
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Strašna mi je činjenica da, i pored skromne konkurencije, nije uspeo da se izbori za status i minutažu u Zvezdi. Da li je u pitanju Motikin nedostatak voljnog momenta, ili potpuno odsustvo kvaliteta, pokazaće vreme. Ja mu u svakom slučaju želim sve najbolje u životu i karijeri.
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Gde nestade onaj milion Darjane ? (:
G

Gost1979

pre oko 1 godinu

2.5M €, sića za ljubimicu svih režima.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Jos jedan dobar potez Bajerna.. Na 3 rate 1,5 milki pa se vi j*b*te sa njim🍻
T

TRIKE

pre oko 1 godinu

Ovi iz Zvezde(terzic mrkela) a takozvani trener Milojevic se nista ne pita salju nasu decu na kaljenje u zjnj ekipe a dovedu kurtu i murtu SRAMOTA ,pa zato imamo i posete na stadionima kvaliten O a ovi sveznalci idalje gazduju srpskim fudbalom ZALOSNO.O
o

ojo

pre oko 1 godinu

Na početku sezone rekoh Da neće odigrati ni minute, A plaćeni navijalči pucaju minuse,alo stručnjaci gdje ste danas?
d

dsbn

pre oko 1 godinu

Ovaj decko sem brzine nista nema ni volje ni zelje aman bas nista i pozajmica je dobro rijesenje za njega.
D

Dr. Zvezdan Terzić

pre oko 1 godinu

Ljudi, opustite se, mali je na leto nov igrac!
Ч

ЧикаГроцка

pre oko 1 godinu

Преживеће Звезда 1,5 мил. али је питање дал’ ће тебе да преживи!
a

ahahah

pre oko 1 godinu

Kad je dosao bilo je 2.5mil, sad je 1.5:) u junu ce ga prodati za 500.000 i reci da su u plusu 250.000:)
N

News

pre oko 1 godinu

Motika je mnogo bolji igrac od Mustafe i Mituljikica. Odigrao je pripremne utakmice dobro ali on nece nikad dobiti sansu u Zvezdi.
o

ovde

pre oko 1 godinu

ko ne poludi sa Terzinim kombinacijama taj nije normalan
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Saljite Coknu na pozajmicu. Sa ovim su se složili...
g

gost111

pre oko 1 godinu

2.5 miliona, sića za takvog igraca
K

Kleo

pre oko 1 godinu

"Reč je o najtalentovanijem igraču iz omladinske škole Bajerna", ja ne znam ko moze vise da veruje ovom coveku, mozes misliti, gigant poput Bajerna pusta najveceg talenta iz svoje skole za milion i po evra, i to jos u tri rate. Da im nije slucajno zafalilo para, pa je Zvezda uletela?
z

zoka_mip

pre oko 1 godinu

*2,5 милиона, није да је разлика то нека за звијезду с обзиром на непресушни банкомат, ал немојмо се заварават и прсвит релативизацију због милиона разлике, какоти, тако и писац текста... ал мора ваљда тако
i

iron

pre oko 1 godinu

Toliko promasaja tandema Terzic-Mrkela a oni jos uvek imaju obraza da vode Zvezdu...sramota..
J

Junker

pre oko 1 godinu

Cekaj, evo dolazi “pun pogodak” Rakonjac…
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

Najgora uprava svih vremena i najgori prelazni rok u istoriji kluba. Nek nam je bog u pomoci zamisli grupu u LS Siti, Dortmund, Ajax Zvezda ahahahahahahahaahhah
n

nikola1992

pre oko 1 godinu

Velika ocekivanja od momka, ali nazalost, ovo mu je izgleda kraj. Verovatno je najvise do njega, ali ima i malo do toga da smo mi klub bez ikakvog plana. Dovedes mladog igraca i onda na njegovu poziciju dovedes jos ko zna koliko igraca. Ili ulozis, pa ga forsiras, ili dovodis skupe strance. Ne ide i jedno i drugo. A tu je i problem skautinga, igraci se dovode na preporuke menadzera, na novinske natpise... U Mrkeline price da se igraci prate po godinu dana ne veruju ni deca.
1

1983

pre oko 1 godinu

Bravo za upravu jos koi milion bacen
1

1983

pre oko 1 godinu

Bravo za upravu jos koi milion bacen
G

Gost56

pre oko 1 godinu

SAD DOVODI LOPATU IZ ,,LOKO". JAK IGRAC .