Zvezda traži rešenje za Ada: Novi Pazar otpao, Spartak u igri

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 19:31

Imaće reprezentativac Gane još jednu šansu da pokaže da je za crveno-beli dres

Dve godine je Crvena zvezda jurila Edmunda Ada, imali su na Marakani velika očekivanja od nekadašnjeg člana Šerifa i standardnog reprezentativca Gane. Međutim, duga pauza, izazvana sporom sa moldavskim klubom, ostavila je traga na formi i kompletnom utisku kada je reč o mladom zadnjem veznom.

Kada je dobijao šansu kod Baraka Bahara, u pripremnim mečevima, nije to bilo to. Na kraju Edmund Ado nije dobio ni minut u dosadašnjim mečevima Lige šampiona, nije ni prijavljen za takmičenje u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Imao je ideju Novi Pazar da angažuje momka rođenog 200. godine u Akri, posebno posle odlaska Adešine u Belgiju. Čak se ni Crvena zvezda nije protvila takvoj opciji, ali je Edmund Ado odbio mogućnost da se preseli u Rašku.

Dok trenutno ispunjava obaveze u reprezentaciji Gane, Edmund Ado razmišlja šta mu je najbolji potez za dalju karijeru. Jasno je da je Afrikanac zadovoljan četvorogodišnjim ugovorom sa crveno-belima, ali nova polusezona bez minuta mogla bi da ga ugasi.

Kao potencijlna destinacija za Edmunda Ada sada će pominje Spartak. Igrač nije dao pristanak, ali u Subotici ima prijatelje. On je stigao u srpski fudbal zimus kada je na opšte iznenađenje potpiso ugovor sa Golubovima.

Tada se isto pominjalo da će ovog leta u Crvenu zvezdu. Na kraju ga je srpski šampion doveo za 400.000 evra. Ali moraće još da ga čeka.


tagovi

Edmund Ado

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara