Zvezda za Kabića dala 800.000 evra i procente, još samo potpis

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 21:36

Talentovani ofanzivac stiže na Marakanu

Opirala se Vojvodina, napadala Crvena zvezda i na kraju su dve strane postigle sporazum.

Šampion Srbije će za transfer Uroša Kabića na Marakanu platiti 800.000 evra na ime obeštećenja. Novosađanima će pripasti i 20 odsto od narednog transfera talentovanog ofanzivca, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Dodala je Zvezda danas gas nakon što su Lale odbile prvu ponudu za Kabića, pojačala ponudu i stiglo je zeleno svetlo sa Karađorđa. Sada ostaje da Crvena zvezda finalizira detalje pregova sa igračem i njegovim agentom Predragom Đorđevičem.

Veruju na Marakani da je Kabić top prospekt koji će uskoro dostići puni potencijal i da će vredeti mnogo više. Iako je konkurencija u ofanzivnoj lniji Zvezde paklena, za Kabića će se naći mesta da se nametne Baraku Baharu i da napreduje.

Otkako se pojavio u prvom timu Voše, Kabić je bio na meti jačih klubova. Još pre dve godine se za njega raspitivao Lil, potom je pretprošle zime bio na pragu prelaska u Torino, ali je transfer propao poslednjeg dana prelaznog roka. Tada se spekulisalo da su Bikovi bili spremni da ga plate oko 2.500.000 evra.

Ostao je u Vojvodini i vremenom postao jedan od nosilaca igre. Prošle zime je Bolonja bila zainteresovana, čekala se u Novom Sadu ponuda iz Italije, ali nije stigla. Crvena zvezda je zagrizla za Kabića prošlog proleća, pogotovo posle odlične partije maldog ofanzivca na Marakani, kada je postigao evrogol i doneo bod Lalama (1:1) i prethodnih dana prešla na konkretne korake.

Nakon što je Vojvodina odbila prvi predlog sa Marakane, Zvezda je pojačala ponudu i dogovorila transfer. Kabić će biti najskuplje „domaće“ pojačanje još od Luke Milivojevića ako se računaju akvizicije iz domaće lige. Zvezda je 2012. platila Radu oko 700.000 evra za transfer Milivojevića, a sada će Kabić srušiti taj rekord.


tagovi

Uroš KabićLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara