Zvezdaši, dođite na Marakanu i pomozite deci

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.12.19. | 08:00

Nastavlja se humanitarna akcija kompanije MOZZART i srpskog šampiona, do sada je prikupljeno 1.254.500 dinara

Velika humanitarna akcija „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“, koja je usmerena na kupovinu preko potrebnih aparata Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu nastavlja se danas u 15.30, na meču Crvena zvezda - Spartak!

Dosad smo stigli do 1.254.500 dinara, koje su prikupljene na utakmicama Zvezde protiv Rada, TSC-a Mačve, i Voždovca a u preostalima duelima (Spartak i Čukarički) cilj nam je da sakupimo što više sredstava za pomoć ustanovi u kojoj se leči ogroman broj mališana.

Izabrane vesti

Da podsetimo, svaki tiket odigran u Mozzartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavlja ulaznicu za meč šampiona Srbije, i to za zapadnu tribinu. Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali će je igrači Mozzarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobiti besplatno, i to tako što će pred utakmicu na blagajni, na šalteru specijalno otvorenim za ovu priliku, pokazati tiket i dobiti kartu.

To u praksi znači da navijači Zvezde za svaku utakmicu u Superligi i Kupu Srbije na domaćem terenu mogu da uštede 480 dinara jer je u akciji „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ jedini uslov za dobijanje karte da se na tiketu nalazi meč crveno-belih, dok iznos uplate nije bitan.

Ono što je u ovom slučaju najbitnije, je da će za svaku ulaznicu koja bude podignuta na ovaj način Mozzart i Zvezda donirati dodatnih 500 dinara u humanitarne svrhe! Dakle, ako na utakmici 1.000 navijača dođe na blagajnu stadiona Rajko Mitić i pokaže tiket iz Mozzarta sa ispunjenim uslovom, biće donirano 500.000 dinara u humanitarne svrhe. I tako za svaki meč Zvezde u Superligi i Kupu Srbije do kraja jesenjeg dela sezone. Zato vas pozivamo da do kraja ispunite tribine našeg najvećeg stadiona i pomognete ovu humanu akciju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara