Stojić i Miladinović (©MN Press)
Stojić i Miladinović (©MN Press)

Zvezdin letnji plan na domaćem tržištu: Stojić i Miladinović

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 11:18

Crveno-beli žele štopera TSC-a i levo krilo Čukaričkog

Tokom današnjeg dana na stadionu Rajko Mitić Crvena zvezda će održati konferenciju za medije povdom povratka Luke Ilića u klub. Tim potezom crveno-beli će i zvanično otvoriti letnji prelazni rok za sezonu 2024/25 - kada su u pitanju dolasci pošto se kapiten Aleksandar Dragović već oprostio od Beograda - a za koji je Zvezdan Terzić u nedavnom intervjuu Mozzart Sportu najavio da bi mogao da bude istorijski, imajući u vidu da srpski šampion sprema ponudu od čak 8.000.000 evra za jednog fudbalera.

Čekajući najavljenu "bombu", u Ljutice Bogdana mogli bi da stignu neki drugi igrači. Konkretno - Nemanja Stojić iz TSC-a i Igor Miladinović iz Čukaričkog. Za obojicu postoji interesovanje, s obzirom na to da Crvena zvezda već tradicionalno dovodi najbolje fudbalere iz Mozzart Bet Superligu (poput Uroša Sremčevića iz Mladosti, Stefana Mitrovića iz niškog Radničkog, Uroša Kabića iz Vojvodine, Lazara Nikolića iz Javora...), ali i činjenice da su obojica u poslednjoj godini ugovora.

Izabrane vesti

Miladinoviću saradnja sa Čukaričkim ističe naredne zime, dok je Stojić na papiru vezan za TSC do leta 2025. Pregovori sa oba kluba su već u toku, a nezvanično se može čuti da Čukaričku za 20-godišnjeg Kruševljanina očekuje obeštećenje oko 2.000.000 evra. Pored Zvezde, postoji i interesovanje iz Sjedinjenih Američkih Država, što dodatno utiče na visinu transfera.

S obzirom na to da su po završetku sezone ostali bez Dragovića i Milunovića, crveno-beli će morati što pre da angažuju dvojicu centralnih defanzivaca koji će praviti konkurenciju Spajiću i Đigi, a po pisanju Sport Kluba Nemanja Stojić bi mogao da bude jedan od njih. Beograđanin je ne tako davno već bio igrač Crvene zvezde, međutim, nije uspeo da se preko igranja za Grafičar nametne za mesto prvotimca u sezoni u kojoj se klub vraio na evropsku scenu i izborio za učešće u Ligi Evrope. I tada je trener bio Vladan Milojević, koji očigledno nije zaboravio Stojićev potencijal. U saradnji sa Žarkom Lazetićem prvo u Metalcu, pa TSC-u, Stojić je stasao u jednog od najboljih domaćih štopera.

Pisali su jesenas grčki mediji da je nakon sjajne partije u meču Lige Evrope (2:2) Stojić ostavio odličan utisak na ljude iz Olimpijakosa, pa je moguće da će Crvena zvezda i u njegovom slučaju imati konkurenciju.


tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja StojićIgor Miladinović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara