Zvezdin spisak za Litvaniju: Pavkov prekobrojan, tu su Stojiljković i Joveljić

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 09:34

Na spisku 20 igrača

Crvena zvezda odlazi put Litvanije da uhvati zalet za naredne izazove. Niko ne sumnja da će u Marijampolu tim Vladana Milojevića odbraniti prednost od tri gola i mirno sačekati pobednika dvomeča između Spartaka iz Trnave i Legije.

Igrači srpskog šampiona uskoro kreću put Litvanije, a trener Vladan Milojević odredio je spisak od 20 igrača koji će se ukrcati u avion. Izenađenje ili ne, tek među putnicima nema Milana Pavkova. Mesto visokog napadač zauzeo je oporavljeni Nikola Stojiljković, a tu je i supertalentovani Dejan Joveljić. Sve ovo nagoveštava da će jedan od najboljih strelaca u Superligi prošle sezone uskoro napustiti Marakanu. Pored Pavkova nema ni jednog od kapitena tima Nenada Milijaša.

Izabrane vesti

Pored Stojiljkovića u konkurenciju se vratio i Slavoljub Srnić. Videćemo hoće li jedan od ljudi od poverenja Vladana Milojevića dobiti šansu od početka, ili će trener crveno-belih poverenje ukazati proverenom tandemu krila Ben – Radonjić.

Zvezdin spisak za Litvaniju: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković.

Izabranici Vladana Milojevića predveče će odraditi trening na stadionu Suduve u gradu Marijampole.

Utakmica je na programu u sredu, 1. avgusta od 19.30.

(Foto MN Press)


tagovi

Nenad MilijašMilan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara