Komentari na vest

Zvezdini talenti iz "klase 03" priključeni Grafičaru

G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Ja stvarno ne razumem šta se ovo dešava u zvezdinoj omladinskoj školi, stalno izvlače neke nove klince, prodaju priče o ulaganjima, a sa druge strane, onaj mali Radulović je sklonjen, ni traga ni glasa o njemu, nisu ga sada poveli ni na pripreme, što mi baš smrdi na to da nije imao menadžera koji se svidja Terzi. Dok je takvo stanje, nećemo mi dobrog igrača izvući iz te škole...
Б

Бекон

pre gotovo 3 godine

Браћо Делије да ли је реално нападати лигу шампиона бити први у Србији и узети куп са играчима из омладинске лиге ко тако размишља тај није нормалан пуна подршка др Терзићу делију и мркели
S

Stop Migrantima

pre gotovo 3 godine

Opet ispiranje mozga sa omldinskom školom. Dok god ta škola bude kao pijaca gde se deca prodaju na kilo i gde najbolje prodje uprava a ne klub, uopšte me to ne zanima. Kakve ja imam koristi od toga, kada tu decu neću gledati u seniorima, i uživati u njihovom talentu. Ogrešili su se o Radulovića, živi bili pa videli.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ne znam dokle cemo da gresimo… jednom je samo iz generacije izaslo 6-7 igraca za prvi tim (generacija 84) i to se tesko ponavlja… ne treba nam 4-5 igraca iz generacije za prvi tim, treba nam JEDAN! Ali da taj jedan bude pravi i da taj jedan igra stalno! Da igra i dobro i lose, da gresi… ali da bude pravi karakter i da ima smisla za igru….pa ako se desi da jos ima tu i malo motorike…
K

Koki78

pre gotovo 3 godine

Babic je trazio da se vrati u Vojvodinu, a verovatno ce sa njim i Radulovic.
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

a gde je Kahvic on moze u prvih 11 zvezde
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Pustice ih dzabe za godinu dana sveeee, kao sto su i 2002 generaciju proterali
S

Sve je trange frange

pre gotovo 3 godine

02 je igrala dosta dobro LŠ. Neće klinci da rade kombine, zato ih nema. Niko ne može da me ubedi da Bakajoko igra pre Radulovića. Em je Radulović mladji, em je mnogo veći potencijal. A ovako će otići za džabe.
M

MilS

pre gotovo 3 godine

Zvezda treba da pušta još mladje u prvi tim. Radulović ima ponudu kluba, ali i ima jato menadžera. Klinci odavno u savremenom fudbalu ne odlučuju sami o svojoj sudbini i to nije slučaj samo sa Srbijom, već celim svetom.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Tako to rade ozbiljni klubovi. Oni drugi decu odma u izlog pa ako se ne snađu koga je briga.
Z

ZABLUDA

pre gotovo 3 godine

Smorili ste više sa klincima. Svi znaju da klinci služe samo da bi se što pre prodali, a ne da bi igrali 3, 4 godine u seniorima. Ne znam za šta nama služi omladinska škola, osim za trange frange kombinacije. Koji je to igrač iz škole ostao duže u seniorima, niko. Ili ih prodaju sa 17 godina, ili posle prve godine u seniorima.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Pa za šta da služe nego da igraju da bi se dob4o prodali i ostvarili karijeru u Evropi. To je obostrani interes i kluba i igrača. Šampionskom timu Zvezde su potrebni igrači koji će odmah dometi kvalitet i rezultate, bili oni stari ili mladi. Fudbal se prati zbog rezultata a n3 praznih priča o prodajama, mladim, starim i sl.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@ZABLUDA. Hteo sam isti takav tekst i ja da napišem. Još uvek nemamo finansije da zadržimo ekstra talente duži period u prvom timu. Ja bi najviše voleo da svih startnih 11 budu iz Zvezdine škole, i da celu karijeru ostanu u Zvezdi. To je sada nemoguće. Zamisli sada u Zvezdi Jović, Grujić, Ristić, braću Ilić itd itd.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Sta ce mlad igrac da radi 3-4 godine u ovom nasem fudbalu? Gde da napreduje? Moze jednu sezonu plafon! Igranje 3-4 jake utakmice godisnje nikome nista ne znaci, a najmanje mladom igracu
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@Dzaba ste krecili…. Zar stvarno mislis da bi svi ti nabrojani igraci bili na ovom nivou da su sve prethodne godine igrali protiv Metalca, Javora, Lucana? Nismo fudbalski razvijena zemlja i mlad igrac mora u inostranstvo vec posle 6 meseci ili godinu dana kako bi nastavio da napreduje, a samim tim dosao do kakvog takvog nivoa da moze da igra za nacionalni tim
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Ево Деки је још ту из омладинске, само што смо њега, уместо у Графичар, слали у Интер на доказивање
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Bukvalno, evo ti Gavric primer. Nikakav igrac, dobar protiv Backe, jer tu bi i ti bio dobar da treniras mesec dana bas jako. Ko hoce da zadrzi talente pola zivota u Zvezdi, neka skine Pes 2015 Patch JSL i neka pika. Moze da se plate u igrici, a u zivotu ne mogu. Bolje nekom Dragovicu dati 600.000 nego zadrzati Gavrica koji ne zna gde ce sa loptom.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@Goust1…. Deki je dobio pravu priliku da igra i to ne samo nasu ligu, nego odmah Evropu (Kajzerslautern)… pa nije Pizon lud! Ali priliku je dobio JEDAN igrac, ali jedan koji je pravi! A ne 4-5 polupismena igraca koji dobijaju po 15 minuta u nasoj ligi! Stavis jednog i trpis ga! Ali stavis pravog!! I dobices igraca!
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@Dzaba ste krecili…. Jel ti stvarno mislis da bi svi ti nabrojani igraci bili na ovom sadasnjem nivou da su godinama unazad igrali fudbal po srpskim livadama?? Ovde dobijes priliku da igras, a u Evropu se ide da napredujes!
S

Svedok

pre gotovo 3 godine

Treba blojirati bezivrazne nestrucne komentare. Sto ti lose pokazuje Gavric na terenu da neko pise gluposri i njemu. Decko je izuzetan potencijal koji ne dobija dovoljno prostora za igru. Nemojte mi reci da su prave kombinacije Mrkele koji nije doveo krstenog stranca. Sve promasaj do promasaja. Bacene ogromne pare. Sta je igrao Bakajoko, Falko nista a kostaju vise od celog domaceg kadra. Kombinacije a dug ostaje isti.
V

Vudo neviđeno

pre gotovo 3 godine

A sto ne objavite sliku tog resenja BAT-a?
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Zar Zvezda i Graficar nisu raskinuli ugovor o saradnji?