Zvezdino dete potpisalo za Kadiz – kompenzacija 300.000 evra, ugovor na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 18:30

Mirko Nikolašević nastavlja u Andaluziji, u igri bila i Selta iz Viga

Srbija će u dogledno vreme imati potencijalno još jednog predstavnika u Primeri. Nekadašnji omladinac Crvene zvezde i jedan od najdarovitijih igrača naše zemlje rođenih 2005. godine, Mirko Nikolašević potpisao je ugovor sa Kadizom na četiri godine, saznaje Mozzart Sport.

Dugo je Mirko Nikolašević važio za najboljeg i natalentovanijeg igrača Crvene zvezde u tom godištu. Imao je sjajne brojke u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji, pa je po skraćenom postupku prebačen u redove filijale, Grafičara. I tamo je levonogi vezista počeo dobro, postigao pet golova u Mozzart Bet Prvoj Ligi Srbije, ali su onda usledili problemi sa ugovorom i statusom.

Izabrane vesti

Usledila je pauza, ali je Mirko Nikolašević uspeo da dođe do inostranog angažmana...Dugo je bila aktuelna Selta iz Viga, čak je sa svojim predstavnicima Nikolašević sleteo u Porto, ali se onda pojavila druga opcija.

Nikolašević je stigao u Kadiz na insistiranje trenera Serhija Gonzalesa. U prvom periodu očekuje ga rad sa prvim timom i igranje za B selekciju.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Nikolašević će je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Kadizom. Profitiraće i Crvena zvezda. Na ime trening kompenzacije, crveno-beli će dobiti nešto više od 300.000 evra.

Transfer je realizovan posredstvom Igora i Vlade Gluščevića.


tagovi

Mirko Nikolašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara