Komentari na vest

Zvezdino nesuđeno pojačanje je najvrelija roba Argentine na radaru Reala, Junajteda, Milana...

Z

Zvezdaš onaj stari

pre oko 1 godinu

Mitar da je ovog slučajno doveo naprašili bi ga za 3 meseca jer nije dao 90% golova kod trenera koji nema pojma. A Terza bi najavio Kulibalija.
r

realni Zvezdas

pre oko 1 godinu

Ima ovakvih igrača pregršt, osim u Argentini, treba pogledati i Brazilsku ligu i šire.. Skauting je vrlo bitan, da se pogleda uživo igrač, preporuka je isto tako bitna, a ne samo YouTube..
L

Laki92

pre oko 1 godinu

Da li neko od vas koji komentarišete čita tekst. Dečko ima 23 godine, prošle sezone je bio najbolji strelac druge lige(20 golova, uveo svoj tim u prvu ligu), a trenutno je najbolji strelac prve Argentinske lige sa 6 pogodaka na 5 mečeva, tako da apsolutno nije čudno interesovanje nekih većih klubova. Pored statistike, pretpostavljam da decko ima jos nekih izrazenih kvaliteta koji ga preporučuju evropskim klubovima.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Ali su mi najjaci ovi sto sad kao pljuju Mrkelu sto ga nije doveo. Kad se pojavila prica za njega, on je imao neku statistiku tipa 18 utakmica 1 gol. Tad su svi pljuvali Mrkelu zato sto hoce da ga dovede, jer eto, nema statistiku, kakav je to napadac koji ne zna da da gol, i ja bih u svojih 50 godina dao bar 5 golova i ostale nebuloze. A sad ga pljuju sto ga nije doveo. Dakle, zakljucak je da uopste nije bitno da li se igrac dovede ili ne, bitno je da ovde postoji armija pljuvaca koja ce da pljuje sta god da se uradi, jer ta armija pljuvaca o fudbalu nema pojma, samo zeli da svoje licne frustracije iskaze na najpljuvackiji moguci nacin.
T

This

pre oko 1 godinu

Ne pljulje ga niko,očajna statistika pre ,a sada igra u drugoj ligi ,čisto sumnjam da real oće napadača iz druge lige Argentine
S

Sve

pre oko 1 godinu

Kontraši, kad bi doveli Mesija, rekli bi da je mator. Uvek imaju neki razlog za kritiku. I uvek se svi na jednog igrača napale da kritikuju, to je trenutno Pešić. To vide jedan od drugog.
C

CZBG011

pre oko 1 godinu

Bilo bi čudo da je došao u Zvezdu, mada Mrkela je na vremr nanjušio talenat, a talentovane igrače on ne dovodi...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Uvek moze Zvezda da dovede drugog napadaca recimo Antonio Valensija jeste stariji igrac ali pravio bi razliku i u Ligi Sampiona.Inace jos nesto Branislav Ivanovic je odbio ponudu gospodina Dragana Dzajica da bude u njegovom timu definitivno.Nije se prodao gospodo.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Antonio valensija se penzionisao pre godinu i po… Verovatno mislis na enera valensiju….
M

Mop

pre oko 1 godinu

Odbili svi. Cak i Babovic i Kolarov. Sad u ekipi Tumbica, Bjeka i vrhunski fudbalski radnik Nedimovic. Onaj za sudjenje je 👏. Strasno
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Sta ce nam on kada imamo Silju. Ladno se od coveka odbi lopta i on se upisa u strelce... eeeee nasta smo spali. U nasoj ligi Zvezdin Centarfor daje golove samo kada se lopta odbije od njega... to pre 20 30 god nisam mogao ni da zamislim...
C

Czvv

pre oko 1 godinu

On je u sledećoj sezoni imao skroman učinak, tako da je došao te sezone u Zvezdi, opet ništa ne bi uradio, vratio bi se u Argentinu, pa u drugu ligu. Tako da bolje smo prošli sa Falčinelijem.
G

Gost090

pre oko 1 godinu

Pise kako neki veci klubovi od Milana zele Retegija i spominju se Junajted i Bajern Ni Junajted a ni Bajern nisu veci klub od Milana, jedini veci tim od njega je Real, hvala lepo i dovidjenja
R

Realista123

pre oko 1 godinu

Ne znam po kom je osnovu Milan veci klub od Junajteda
G

Gost90o

pre oko 1 godinu

Milan je veci po broju titula u Ligi sampiona i zbog svog mesta u istoriji fudbala, veci su po broju najboljih igraca svih vremena koji su igrali u Milanu Junajted je do Fergusona bio maltene nebitan na evropskom nivou i samo je marketinski veci klub od Milana
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Milan nije najveći ni u Italiji.Kada bi merilo bilo samo LŠ možda da,ali su merilo i druge titule.Ne znam po kom merilu je Milan veći od Bajerna?
G

Gost909

pre oko 1 godinu

Vazi sto Milan nije najveci u Italiji, da nije veci mozda Juve koji namesta i kaznjavaju ga na svakih par godina?
R

RizzE 71

pre oko 1 godinu

Nemojte ložiti narod tim pričama " da je došao " Da je došao bio bi kao Dioni, Tomane pa i Ohi, e a kad bi prošlo dve godine i on otišao npr u Larnaku tamo bi mu krenulo, sve su to isti likovi kao većina, ja se prosto i ne sećam dobrog špica u Zvezdi u poslednjih 20.god. mator sam pa mi pamćenje slabi ali po meni i u onako teškim uslovima za Zvezdu poslednje dobre špiceve koji su svakom velikom klubu mogli da daju golove iz tri poteza su Pjanović i Drulić, ako sam nekog izostavio nek me neko potseti a pre toga za vreme sankcija zver je bio Darko Kovačević, Anto Drobnjak a poslednja igračina i klasična DESETKA plus i razarač bio je kralj Dejan Rambo Petković, u 80-e i do 93 ne moram ići to su već bili igrači sa kojima je Zvezda bila u top 10 Evrope redovno. Sad platio nekoga 3 miliona ili 30.000.E. Postanu istih kvaliteta. Ne treba žaliti ni za JEDNIM igračem. Ja žalim samo što su nas Džaja i Cvele najpodmuklije izdali 1992 prodajući 5 igrača a 92 je bila najlakša godina za osvajanje K.E.Š. u istoriji, prošetali bi se do dve uzastopne a 91 je bila 10 puta jača, Bajern bio kao sad sila a Marsej najjači kao Siti ili PSŽ sada, milijarderi, plus silni Milan a 92 smešna Sampdorija i ništa bolja Barsa. A pamtim Džajinu laž kao danas da je izgovorio evo ovako : AKO OSVOJIMO K.EŠ. OBEĆAVAM CELOM NARODU I NAVIJAČIMA DA NIKOGA NEĆEMO PRODATI I DA ĆEMO OSVOJITI I 1992 " Ovo sad što se igra u našem fudbalu pa i Zvezdi je u rangu max LK i to srednja klasa. Sad naš fudbal možemo pratiti samo iz razloga da osvojimo više titula od Partizana ili oni od nas, od Evrope samo nas foliraju i sve rade za pare ne uspeh.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Dzajinu laz????????? Ako slucajno nisi primetio poceo je rat te 91-e!!!!!!!!!!!!!!!! Koji je manje vise trajao do 99-e. O cemu ti druze tacno pises????????
n

no name_

pre oko 1 godinu

Danas ima gugl, iako i ja ima godinica, ne moze sve iz glave, nije tako kako ti pišeš, posle tiutule prvaka C.Zvezdu su napustili golman, sad ko je tu bio bolji Stojanovic ili Milojevic a on je branio 92, neki igraci iz odbrane, ali tu su dalje Belodedić,Nadojski Mihajlovic, jedini koji je napustio C.zvezdu bitan je Prosinecki, on je bio igrac specijala korneri, slobodni udarci ako ide centarsut , penali. Prosinecki je u svemu zamenio, Piksija bas je odlicno igrao. I Dejo je propustio neke utakmice, mada on je proposuti i neke uta i kad je osvojen trofej i valjda poslednja protiv Andrelehta nije bila ni bitna. Okej kad je osvojen trofej, otisao Piski, ali dolazi za prolecni deo valjda od 3 kola, najzaslužniji za oba gola u Bg, kad je bilo bitno, kad je imalo sta da se izgubi jer se pobedilo u prvoj utakmici. Ali najgluplje je sto nije bilo polufinala, a samo2 grupe???, posle su to nesto promenili, tu je C.zveda oštećena. Nego me je tvoj komentar zainteresovao za nesto drugo. Po transfermarketu C.zvezda je sve te igrace prodala oko 35 miliona marak za vise sezona, ali pitanje da li je to Zvezda uzela ili pre drzava? Tek 96 je uspela da naplati Mihajlovica verovatno i neke druge, bilo je problema. U to vreme Partizan je prodao Mijatovica za 10 miliona maraka Valensiji iako pise drugačije. Neke pare su dobili za Jokanovica i Pertića! Sve te 90-te pitanje koje uzeo pare, nista se tu ne moze! I 98 krece ludilo transfera, traje negde dok se nije stabilizovao evro=marka 2004 iako je evro uveden 2002 i gde su klubovi rasipali novcem i neke cudne transkcije zuba Ronaldo menja Psv/ Barsa/Inter, Vieri menja 3kluba+, Crespo+ menja 3kluba. Zinedin najjveci transfer dal li 77 miliona maraka ili 120??? Tada negde i puca italijanska liga nesto kasnije. I najbolji deo ide sad kako su se oparili C.zveda i Partizan hehe C.Zvezda prodaje Stankovica 98 za 25 miliona marak, ali opet da li to uzima Zvezda? I Drulica 2001 za 27,5 miliona maraka!!! A Partizan 2000 za Kezmana 27,5 miliona maraka. Koje su to pare uletele u oba kluba, sad je jasno sto je Partizan usao u ligu šampiona 2003. Usrali se koje su pare dobili, da ne ode glava hahah
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

I sta bi bilo da smo ga doveli? Ako bi vezao 3 meca bez gola, progasili bi ga za bivseg igraca, a ako bi slucajno davao golove, terza bi ga prodao za milion i 10% posle 6 meseci. Ne odgovaraju nama napadaci koji daju golove. Spicevi koji igraju za nas daju golove samo ako se lopta odbije o njih i udje u gol. E takvi su pravi, sve ostalo ne valja.
T

TheMladen

pre oko 1 godinu

U Zvezdu može Levandovski da dođe i opet ništa ne bi značilo. Nemamo sistem igre za napadača, sve se vrti oko krila.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Тоти у Италији наручио текст :)) шала
M

MrkelaLjuticeBogdana

pre oko 1 godinu

Jesam rek’o?!
t

this

pre oko 1 godinu

Covek imao losu statistiku a cak i sad igra u drugoj ligi
G

GOS

pre oko 1 godinu

U drugoj ligi dao golove i hoce ga Real. Vazi
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Do sad bi ga šest puta proglasili promašaje i nekom poklonili. Ja jedino za Ohijem žalim.
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Sinoć Ohi rešio Mitjulend.
G

G

pre oko 1 godinu

Samo 5 golova u 19 utakmica?! Pisali ste i igračima koji su dalo 0 do 1 gola u toliko i više utakmica, ali ipak dobri su... niko nikada nije postavio pitanje kako neko s takvim učinkom moze da se preporuci.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kakav uspeh nase zvezde, ponosan sam, stavicu ovaj trofej pored onog kada izvodimo korner na treningu. Uspomene ahhhhh