©Starsport
©Starsport

ABA kaznila Zvezdu zatvaranjem dela tribina, sankcionisani i Madar i Naneli

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.23. | 00:10

Crveno-beli pred manjim brojem gledalaca dočekuju naredni duel finala ABA lige

Treću utakmicu finalne serije ABA lige i ujedno prvo domaćinstvo Crvene zvezde protiv Partizana u aktuelnoj borbi za regionalni trofej propratili su incidenti u režiji navijača, ali i konflikti na parketu, a epilog tih događaja bile su kazne koje je odredio disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan.

Kako je navedeno u saopštenju odiuke, Crvena zvezda kažnjena je novčanom kaznom i zatvaranjem dela tribina, dok su igrači Partizan Mozzart Beta Jam Madar i Džejms Naneli pretrpeli finansijske packe.

Izabrane vesti

Disciplinski sudija ABA lige doneo je odluku o sankcionisanju Crvene zvezde zbog loše organizacije utakmice 3. kola finala protiv Partizana Mozzart Bet.

Kako je navedeno u saopštenju, na osnovu članova 28.2 g), 28.1 e), 28.2 h), 28.1 f), 28.1 g), 28.1 m) i 28.2 f) Disciplinskog kodeksa ABA lige, Crvena zvezda je sankcionisana novčanom kaznom u iznosu od 25.000 evra i zatvaranjem dela tribina za sledeću domaću utakmicu u ABA ligi. Sankcija uključuje zatvaranje dela tribina „Počasna mesta” i „Bočno desno”.

Na osnovu člana 26.2. b), Disciplinskog kodeksa ABA lige, Jam Madar je sankcionisan kaznom u iznosu od 2.000, a ista kazna smao na osnovu člana 26.2. e), Disciplinskog kodeksa ABA lige, određena je i Džejmsu Naneliju.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaJam MadarDžejms Naneli

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara