Otvaranje terena Vladimir Lučić
Otvaranje terena Vladimir Lučić

AKO IMA VOLJE, IMA I NAČINA: Beograd od Mozzarta dobio teren posvećen Vladimiru Lučiću

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 13:51

Na Voždovcu otvoren 93. teren u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“

Ako ima volje, ima i načina - upravo je jedan dečko sa Voždovca uspeo da pronađe i volju i način uz koje je dečačke snove pretvorio u stvarnost. Svoj san Vladimir Lučić danas sanja kao kapiten košarkaške reprezentacije, dečko iz Jerkovića uspešno godinama predvodi i ekipu Bajerna, a njegova zvezda vodilja biće na umu mnogim klincima koji će svoje prve košarkaške korake uvežbavati na novootvorenom Mozzartovom terenu na Voždovcu koji je nazvan po Luči.

Pod krošnjama voždovačkih lipa u Bulevaru oslobođenja stasavaće nove košarakaške generacije na 93. terenu za basket, četvrtom koji je na Voždovcu otvoren u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“.

Izabrane vesti

U prisustvu velikog broja Voždovčana, porodice i prijatelja koji su došli da Luči ukažu poštovanje, kapiten je presekao vrpcu i svečano otvorio teren koji mu je Mozzart posvetio.

„Prvo da se zahvalim celoj ekipi i Mozzartu na ideji obnavljanja terena, počastvovan sam da jedan od terena na opštini gde sam rođen, odrastao i gde i danas živim nosi moje ime. Hvala mojoj porodici na podršci svih ovih godina, saigračima i svima koji su u iznenađujućem broju došli da podrže ovu akciju. Osećaj je neverovatan kada znate da vas ljudi u vašem gradu podržavaju i bodre. Nadam se da će na ovom terenu stasavati neke nove košarkaške nade“, istakao je Lučić.

Otvaranje terena Vladimir LučićOtvaranje terena Vladimir Lučić
Otvaranje terena Vladimir LučićOtvaranje terena Vladimir Lučić
Otvaranje terena Vladimir LučićOtvaranje terena Vladimir Lučić

Priliku da prvi isprobaju teren imali su juniori KK Partizana i Skadarlije, koji su maestralno odigrali prvo poluvreme utakmice. Ekipa Skadarlije je u drugom poluvremenu dobila pojačanje, pa su novim košarkaškim nadama u pomoć pristigli Nedović, Dangubić i Lučić koji su sa mlađim kolegama izveli nekoliko atraktivnih akcija.

„Ovo je poseban teren za Voždovac, jer se ovde okupljaju svi koji vole košarku, ali i zato što se nalazi blizu Fakulteta organizacionih nauka, zatim Zavod za vaspitanje dece i omladine, pa je na ovom terenu stasalo mnogo dece, mnogo je druženja ovde bilo. Teren zasluženo nosi naziv po Vladimiru Lučiću koji svuda u svetu na najbolji način promoviše Voždovac. Kao što on kaže "ako ima volje, ima i načina", upravo je to uspela i Mozzart kompanija koja je u roku od četiri dana postavila ovaj teren i završila sve radove“, rekla je predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić.

Otvaranje terena Vladimir LučićOtvaranje terena Vladimir Lučić
Otvaranje terena Vladimir LučićOtvaranje terena Vladimir Lučić

Zahvalnicu u ime kompanije Mozzart Lučiću je uručio direktor korporativnih komunikacija Borjan Popović

Takođe, tokom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci od 1. do 18. septembra kompanija Mozzart nudi mogućnost da osvojite teren za svoj kraj. Više informacija pronađite OVDE.


tagovi

100 terena za jednu igruVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara