NAJAVA DANA (ponedeljak, 6. april): Fudbalske simulacije i Counter Strike i Dota 2

Vreme čitanja: 4min | pon. 06.04.20. | 07:51

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

EVERTON (SIM) - LESTER (SIM), 21.00
(Engleska 1 - simulacija)

Everton je blagi favorit na ovom simulacionom meču, a kvota i te kako privalči da se oprobate sa kecom. Ako nećete da se kladite na konačan ishod tu su i golovi, ali i poneka vrlo primamljiva kombinazzija. Ako niste sigurni sa kecom, možete da probate sa nekom od kombinazzija sa dvoznakom i golovima.

Izabrane vesti

HETAFE (SIM) - EIBAR (SIM), 21.00
(Španija 1 - simulacija)

Hetafe je ozbiljan favorit, a kvota može dodatno da se pojača sa nekom adekvatnom kombinazzijom. Kvota na 1&3+ je odlična, a nije loša ni ona na 1&2+. Ako ne želite da tipujete na konačan ishod, tu su i igre na ukupan broj golova. Kvote kažu da se ne očekuje previkasan meč, ali ko zna, kvota na 3+ je odlična.

ASTRALIS - FNATIC 13.25
(CS - esl pro league)

Takmičenje u ovoj grupi je krenulo tek juče, Astralis je igrao sa ekipom NaVi, a Fnatic sa FaZe klanom. Pre početka takmičenja u ovoj grupi Astralis je nanizao četiri pobede, dok je Fnatic pobedio na četiri od poslednjih pet partija. Astralis je favorit za pobedu u ovom okršaju.

NATUS VINCERE - OG, 17.00
(CS - esl pro league)

Natus Vincere je ozbiljan favorit za slavlje. Imao je tri uzastopne pobede pre početka takmičenja u ovoj grupi, dok je OG slavljem nad ekipom Team Vitality prekinuo niz od dva uzastopna poraza. Jednom su se sastali u februaru ove godine i slavio je upravo Natus Vincere sa 2:0.

FAZE - MOUSESPORTS, 21.00
(CS - esl pro league)

Ovo će biti izuzetno neizvesna borba, što potvrđuju i kvote, ali i forma dve ekipe. I jedni i drugi su vezali po tri slavlja pred početak takmičenja u ovoj grupi. Dve ekipe imaju ozbiljnu istoriju međusobnih okršaja, a na poslednja dva slavio je Mousesports.

SAW - OFFSET, 18.00
(CS - esl)

Ovde ne bi trebalo da bude nikakve dileme, što pokazuju i kvote, tako da bi ekipa Saw ovo morala da reši u svoju korist. Ipak, radi se tek o početku turnira i ne mora da znači da će to biti lagan posao za favorita. Videćemo da li je Offset u stanju da ovaj okršaj učini neizvesnim.

NIGMA - CYBER LEGACY, 14.00
(DOTA 2 - ESL One)

Nigma je veliki favorit, bez obzira što je  prvom kolu doživela poraz od ekipe OG. Cyber Legacy je na startu savladao B8, što će mu omogućiti da rasterećen uđe u ovoaj okršaj, ali se ipak očekuje prava reakcija Nigme, koja je pre poslednjeg poraza bila u ozbiljnoj seriji pobeda.

VIRTUS PRO - GAMBIT, 17.00
(DOTA 2 - ESL One)

Virtus pro je dobro starovao u prvom kolu i savladao HellRaisers sa 2:1. Gambit je razočarao, izbubio 0:2 od ekipe Vikin.gg, pa je stoga i ovakav odnos kvota u korist ekipe Virtus pro. Gambit je definitivno sklon oscilacima, što je pokazao i u nekim prethodnim mečevima.

Frz Froze – Pele Warriors, 17.30
(FIFA, E-Sports)

Pele Wariorriors od kraja marta savladao je Frz Froze čak četiri puta. Ipak, treba imati u vidu da ovaj tim na pet poslednjih mečeva nema pobedu, a da Frz nije poražen na tri poslednja meča. Baš iz ovoga razloga treba očekivati da Frz Froze krene u ofanzivu. Dakle, neizbesnost bnije isključena.

Rub FC Kazan  - PSG Shemzakin, 18.45
(FIFA, E-Sports)

Rubin Kazanj, je bio  bolji 31. marta, a PSŽ Šemjakin  29. istog meseca. Procentualno, po pedeset procenata pobeda imaju i jedni i drugi na zajedničkim susretima, pa je s tim u vezi i neizvesnost u krajnjem ishodu veća. Dakle, jednake šanse po ovom parametru, mada je Rubin u poslednje vreme znatno, znatno uspešniji sa četiri pobede zabeležene na pet poslednjih mečeva. To treba imati u vidu pre tipovanja.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara