Komentari na vest

Alimpijević: Ne može Pepeljuga protiv 25.000.000 evra! Bolje Evrokup nego vreća za udaranje u Evroligi

G

Gostmkg

pre oko 2 godine

Pa ni igrači tvoje ekipe ne igraju za kikiriki.
R

Realno...

pre oko 2 godine

...grobari ovo najbolje razumeju. Tri puta su bili najgori tim u EL sa skorom 2-12. Od 10 najvećih poraza u istoriji EL, polovina je njihova.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

A u pauzi tih rekordnih minusa bili prvaci evrope i 2 puta igrali F4 Evrolige. Koliko puta je Radonjin Fmp prošao bar u top8. Ma ustvari mnogo je to, aj ovako, koliko puta je Čovićevo čedo bilo van poslednja 3 na tabeli za sve ove godine. Ćutimo aaa, ćutimo.

Za Realno... |

pre oko 2 godine

Da nije malo preterano 3 puta ali vi ste imali skor i 1-15.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Alimpijevic je i u Zvezdi radio solidan posao, ako uzmemo u obzir igrace koje je imao, nije imao srece u tom finalu sa Buducnosti i to je to, mozda mu se sada to vratilo ovde, mozda je sad ovde imao malo i sportske srece (sreca prati hrabre). Sve u svemu nadam se i zelim mu da jednog dana ponovo vodi Zvezdu, znatno uspesnije nego prvi put.

Tako je

pre oko 2 godine

Pa da siromasni budzet sa Perom Anticem i Rocestijem koji je vredeo 2 ili 3 miliona u Feneru vise od Kaline i Pantera a Buducnost ako je imala jednog ili 2 crnca pobedila 5 puta u sezoni u kojoj su i Kls timovi umalo uspevali da skinu skalp u tome je uspeo samo Borac jednom a trebao je iz kupa da izbaci.
D

DDF

pre oko 2 godine

Ako budu zeleli da igraju EL favorit br.1 za pozivnicu je Valensija,potom EL traziti neku drugu opciju sa"debelim novcanikom" ako se neko bude prijavio,posle svega toga je opcija finalista ABA LIGE najverovatnije Partizan(Zvezdi dajem prednost)

Miki_Rubiroza23

pre oko 2 godine

Svaka tebi cast burazeru na svemu uradjenom ove sezone!
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Treba biti realan. Ispadanje Burse, tačnije trofej Virtusa je dobra stvar za srpske klubove. Nebitno ko bude prvak Aba lige Partizan ili Radonjin Fmp, ovaj drugi će možda dobiti vajld kard za EL. Virtus bi opet bio glavni kandidat, ali pošto sada ima osvojeno mesto, to znači jedan konkurent manje za naše klubove.
R

Realno...

pre oko 2 godine

...malo je glupo staviti reči Partizan i prvak u istu rečenicu, ipak živimo u 2022. godini. Nema ljutnje, to su nespojivi termini u modernom dobu.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Bez ljutnje, bivši predsednik fk.Partizan Djura Frizura je svojevremeno unajmio i plaćao čoveka da ga podseća na datum kad je zvezda u fudbalu bila prvak evrope, da ne zaboravi da čestita komšijama godišnjicu. Ovi zvezdini direktori se ljutili što se niko i ne seća da su ikad bili prvaci, pa eto drugarski Djura to hendlov'o.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Ima jedna vreća koju svi udaraju već godinama.
Ć

Ćkomi

pre oko 2 godine

Tako je i to i uvropi i u aba i u kls..ma ko stigne prazni se🤣
d

dexiko

pre oko 2 godine

Partizan?Njega mlate i u evropi i u aba.I mega i tuti fruti
T

Tako je

pre oko 2 godine

Ta vreća je Partizan u raznim takmičenjima (ek, aba i kls) i to često od nekih polu-amatera
R

Roberto

pre oko 2 godine

Apsolutno se slazem Dule je objektivan i realan. Isto treba da vazi i za zvezdu koja godinama igra evroligu kao vreca za udaranje.
T

Tako

pre oko 2 godine

Roberto, je te tako decko zove?
S

SgoT

pre oko 2 godine

Pa i nije bas vreca za udaranje, pitaj trenera bilo koje ozbiljne ekipe u el kakve su utakmice vodili ove sez. Vise je to Partizan u svakom takmicenju koje igra (ek, aba i kls)
G

Grobarče

pre oko 2 godine

Kako sad ne moze a nas si omlatio k'o lopatom u sted Arene da nam jos trne dupe !
Х

Хе хе

pre oko 2 godine

Како не може? Видело се у Арени да може...
d

druze imao

pre oko 2 godine

si srecu ,ludu , a titula,bilo bi malo mnogo,zar ne..
M

Mhm

pre oko 2 godine

Potpisujem da si grobar, vas je ŽP naučio da kad vam odgovara pričate o sreći, a kad ne odgovara onda je kvalitet.