Komentari na vest

Argentincima teško pao poraz od Bahama, ali legendarni Noćioni ima poentu: Angažovanje igrača ostavimo za klubove

S

Sofronije III

pre 9 meseci

Ma ko se pali na Olimpijske igre i SP, da vi znate kakve listove ima Kampaco au!
A

Argentinos cige

pre 9 meseci

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Gordon je za Team USA nastupao pre 13 godina. Od tada, ne znam da li je uopšte i bio zvan na okupljanja. Poslednjih 5-6 godina sigurno ne. U tom smislu ne vidim u čemu je problem. Još mu je majka sa Bahama i sigurno po toj liniji je dobio / ili već imao državljanstvo te zemlje.
i

ihaahaj

pre 9 meseci

idemo kampaco i vildoza. kakav duo ljudi moji . šta bi to bre. au kakav debakl. ko se ovome nadao. šta cemo sad. daj još koji milion zvezdi da leči tugu sad veće nekoliko meseci dugu. au au av av zapravo moja greška.
M

Mauro

pre 9 meseci

Samo nemojte pisati komentare za Zvezdu i Partizan ovde molim vas.
B

Bahami

pre 9 meseci

Su bili moglo bi se reći i izraženi favoriti za ovu utakmicu po kladionicama, a to je jer imaju Badija Hilda, Ejtona koji je uhvatio 21 skok i Gordona jednog od najboljih trojkaša u NBA ligi. Argentina iako mi je draga kao nacija, nema vrhunske košarkaše. Eto Kampaco je imao 17 asistencija, to je zaista jako ozbiljan broj i opet su izgubili, jer jednostavno nemaju igrače da se takmiče sa NBA zverima.
D

Dred

pre 9 meseci

Slažem se, košarka polako ali sigurno gubi smisao . Košarkaške nacije poput Srbije i Argentine,Spanije možda neće biti na OI a tako mnogo su dale današnjoj košarci...