Avramović skinuo gips

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.22. | 12:52

Sada počinje drugi deo rehabilitacije pre povratka na parket

Najzad stižu dobre vesti za Aleksu Avramovića. Plejmejker crno-belih skinuo je gips sa ruke koju je povredio još u prvoj polovini avgusta. Značajan korak ka povratku na parket je napravljen, ali još uvek mora da prođe period rehabilitacije s obzirom da je ruka bila u gipsu nekoliko meseci.

Brojne kontrole su prolazile tokom prethodnog perioda i uvek je zaključak bio isti, kost koju je slomio na pripremama reprezentacije Srbije izuzetno sporo zarasta. Ipak, i to je sada sanirano.

Izabrane vesti

Dobro sam. Super se osećam. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari", pričao je nedavno Avramović.

Podsetimo da je i trener Željko Obradović pričao da Avramović neće na parket još minimum dvadesetak dana od momenta kada bude skinuo gips.

Pre Avramovića se oporavio i Alen Smailagić koji je počeo da trenira sa ekipom posle povrede mišića butine, ali i dalje nije fizički spreman da igra utakmice. Dobre informacije stižu i za Dantea Egzuma koji više nije u specijalnoj čizmi zbog istegnuća na stopalu.

Sada ostaje da se sačeka oporavak Balše Koprivice koji je operisao šaku posle preloma na meču protiv Panatinaikosa u Atini. Upravo zbog te povrede klub iz Humske je morao da angažuje Vladimira Brodzijanskog kako bi popunio rupu u reketu.


tagovi

Aleksa Avramović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara