Aleksandar Cvetković (MN press)
Aleksandar Cvetković (MN press)

Betis zove u pomoć bivšeg plejmejkera srpskih večitih rivala

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.11.21. | 11:56

Klub iz Sevilje pred dogovorom sa Aleksandrom Cvetkovićem

Betis gotovo mesec dana ne zna za pobedu. Od početka sezone samo je dva puta slavio u 11 mečeva ACB lige, pa je uprava krenula da menja trenerski i igrački kadar u hodu. Početkom novembra angažovan je Anžejs Pasečniks, kog je srpska publika mogla da gleda juče u duelu sa izabranicima Svetsilava Pešića.

Pre nekoliko dana na klupu kluba iz Sevilje se posle pet godina vratio Luis Kazimiro koji je čelnicima saopštio da mu u borbi za opstanak treba još pojačanja. Prva dva su Ruben Gerero koga je, kako Encestando tvrdi, Unikaha spremna da prosledi na pozajmicu i Aleksandar Cvetković, koji je prema pisanju Eurohoops pred dogovorom sa Betisom.

Izabrane vesti

Nekadašnji član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije koji je svojveremeno igrao i za Crvenu zvezdu i za Partizan, ima četvorogodišnje iskustvo u ACB ligi u koju je prvi put zakoračio 2017. kao plejmejker Estudijantesa. Zatim je jednu sezonu nosio dres Breogana, da bi posle kratkog izleta u Laktaše, jednu sezonu igrao za Manresu, dok je prošle godine bio drugi put član madridskih Studenata.


tagovi

Aleksandar CvetkovićKK BetisACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara