Komentari na vest

Biće posekotina, krvi i znoja

S

Stevan Krupnikovic

pre oko 3 godine

Izadji mala, izadji mala...
c

coooicaaaa11

pre oko 3 godine

Sada treba pratiti prosean broj bacanja za Gordica u PO (kada ne igra za voli) da se vidi realna slika i razlika od pre par godina kada je imao po 15 bacanja protiv Zvezde...
s

staneni

pre gotovo 3 godine

pa prvo nije toliko bitan igrac trenutni za mornar kao one godine za buducnost a drugo mnogo manje napada ide na njega,jos i mnogo manje minuta igra....
G

Gostlloiuk

pre gotovo 3 godine

nisi shvatio poentu... pogledaj odnos bacanja Buducnosti i Mornara..
D

DelijeNS

pre oko 3 godine

Samo lagano, titula nije pod moranje, dvogodišnji wild card je stigao, tako da uigravati ekipu i viskristalisati koga sačuvati a koga pustiti, pa na letnjoj pijaci da ubodemo sa pojačanjima i dogodine konačno odigramo EL sa 100%, ne zamajavajući se sa tirtograđanima, zagrepčanima, ljubljančanima i ostalim srbomrzscima jer KOŠARKA TO JE CRVENA ZVEZDA!
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Биће свега, само неће бити тима са 26 спонзора!!!
d

d.g.

pre oko 3 godine

Milojević zaboravio da trenira Budućnost, a ne Megu. Izjavljuje da je sam plasman u plej of uspeh. Velika greška Budućnosti je smena Mijovića.
s

stameni

pre gotovo 3 godine

e sada ce te videti kako miloje lagano do finala prolazi sa 2-0
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Milojevic moze jos treba da se pokaze kao trener i to je upravo ova sezona, a sto se Mijovica tice, nije on trener za ekipu koja ide na osvajanje ABA lige. Mozda ce biti, ali sad trenutno nije. Pod njim je Buducnost igrala svaki mec neizvjesno, nije bitno koji je rival u pitanju, da li neko ko se bori sa opstanak ili neko iz vrha.