Stefan Birčević (©Starsport)
Stefan Birčević (©Starsport)

Birčević: Bio sam siguran da ću da ostanem

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 08:35

Međutim...

Profesionalizam je to. Nema milosti. Rašon Tomas će i kod Vlade Šćepanović biti pik broj jedan na poziciji četvorke, očekuje se da ugovor produži i Novica Veličković... U takvim okolnostima, Stefan Birčević je prosto bio višak pa su crno-beli stisli petlju da mu kažu: gotovo je. A šta kaže sam Birčević?

Izabrane vesti

Bio sam siguran da ću ostati, ubeđen u to. Zaista sam očekivao, nadao se... Nisam očekivao da će baš poslednjeg dana da raskinu ugovor“, razočarano će Birčević u intervjuu za Sportski žurnal.

Razočaran jeste, ne i ljut. Šćepanović mu je saopštio odluku da se saradnja neće produžiti, jer je Partizanov prioritet sada da pronađe kvalitenu peticu da se porva za minute sa Vilom Mozlijem i Nikolom Jankovićem. Trebalo je rasteretiti budžet što više ne bi li se napravio prostor za novog centra.

A Birčević?

Pa nastaviću da igram košarku. Nisam ja još za penziju. Nije kasno, dosta ekipa još nije formiralo sastave. Imao sam neke kontakte i pre odgovora, ali sam ih odbijao u nadu da ću ostati u Partizanu. Sad ćemo videti šta će biti“, kaže povremeni srpski reprezentativac za Žurnal.

Tek mu je 30 godina i mogao bi da nekome bude od velike koriste. Samo je bitno da pronađe nekog ko će to i umeti.



tagovi

Stefan Birčević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara