Zoran Paunović (MN press)
Zoran Paunović (MN press)

Bivši talenat Zvezde blizu Podgorice

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.06.21. | 12:20

Zoran Paunović bi uskoro mogao da obuče dres podgoričkog kluba koji se takmiči u ABA 2 ligi

Zoran Paunović, član juniorske reprezentacije Srbije koja je 2018. godine osvojila evropsko zlato, najverovatnije će karijeru nastaviti u Podgorici.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, nekadašnji veliki talenat Crvene zvezde blizu je potpisa ugovora sa Podgoricom, klubom iz glavnog grada Crne Gore i učesnikom ABA 2 lige.

Izabrane vesti

Paunović je kao desetogodišnjak napravio prve košarkaške korake u Konstantinu, klubu iz rodnog Niša. Neke četiri godine kasnije prešao je u Crvenu zvezdu s kojoj je osvajao osvajao titule u mlađim kategrijama. Na leto 2018. potpisao je profesionalni ugovor sa crveno-belima, a nedugo potom je prosleđen na pozajmicu u FMP.

Godinu dana kasnije raskinuo je ugovor nsa kluzbom sa Malog Kalemegdana i potpisao za Dinamik u kojem je imao prosek od 7,24 poena, 3,12 skokova i 1,16 asistencija za 18,4 minuta na 25 mečeva u KLS.

Prošle godine je Paunović prešao u valjevski Metalac odigravši 24 utakmice, s prosekom od 16,79 poena, 5,25 poena, 2,88 asistencija i 1,17 ukradenih lopti za prosečno 24 minuta.





tagovi

ABA 2 ligaZoran Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara