Dejan Bodiroga (©Starsport)
Dejan Bodiroga (©Starsport)

Bodiroga i Motijejunas u Beogradu: Sa večitima oko licenci

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.24. | 13:40

Ima ipak i drugih kandidata…

Lobiranje je uveliko u toku, zadatak Partizan Mozzart Beta i Crvene zvezde neće biti jednostavan, treba ubediti nadležne da su Evroligi baš oni značajniji od mnogo bogatijeg Dubaija ili Pariza i Londona sa značajno atraktivnijim tržištima Francuske i Engleske.

A, nadležni su upravo stigli. Kako piše Telegraf predsednik Evrolige Dejan Bodiroga i izvršni direktor Paulius Motijejunas doputovali su u Beograd kako bi sa večitima razgovarali o licencama koje garantuju sigurno učeće u evropskoj eliti.

Izabrane vesti

S tim da odmah treba istaći da će isti dvojac u narednom period razgovarati i sa drugim interesentima što će reći da Zvezda i Partizan nisu jedini. Mada imaju jedinstvene argumente poput punih dvorana i atmosfere o kojoj se priča širom košarkaške planete. Nažalost, čini se da 13 deoničara Evrolige više zanima direktna dobit, odnosno – novac.

Kako bilo, Partizan Mozzart Bet će sa Bodirogom i Motijejunasom sedeti koliko danas, Zvezdina delegacija ima termin u četvrtak. Odluka svakako neće biti doneta ovih dana, moraćemo da sačekamo proleće.

Bar da se nadamo da će stići pre finala ABA lige, poslednjih sezona nije, pa su se utakmice jedva i završavale, jer su se večiti rivali pribojavali mogućnosti da samo šampion ide u Evroligu.

 


tagovi

Dejan BodirogaPaulius Motiejunas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara