Komentari na vest

Bogdan na zagrevanju pucao trojke 11/11, na utakmici pogodio tri, trener ga držao na klupi kad se lomilo (VIDEO)

X

X

pre 4 meseca

Treba da ode iz ove raspale Atlante pod hitno...
d

dupla ljuta

pre 4 meseca

Čuj na zagrevanju!!!Zemljo otvori se.
i

igor978

pre 4 meseca

Micić ne koristi šanse koje mu se ukažu. Za 16 minuta dva poena je oremalo, ajde OK imao je 4 asistencije ali mora da bude ubojitiji da bi igrao u NBA
G

Gostgost

pre 4 meseca

Gledao sam onog Hendersona na zagrevanju pred jednu utakmicu kad je igrao za Hemofarm . Izasao je sam pre svih i covek je pogodio 56 trojki uzastopce, sam sam brojao. Sta je poenta? Lako ne pogadjati na zagrevanju, malo teze na utakmici.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Mi nismo svesni koliki uspeh amo napravili na zadnjem prvenstvu. Ljudi jedimo Bogdan i Jokic ozbiljni igraci ostali niko nista. Jovic,Pokusevski,Micic i Marjanovic ne dobijaju ni minut igre. Evroliga ni jedan nas igrac nije u nekoi ozbiljnoj statistici. Jadan Pesic koji ce morati opet da sastavlja ekipi i koji ce jos poree toga morati da opravda neme igrace koji nece biti tu.

Bojank91

pre 4 meseca

Sta je Francuska uradila sad? Dva vrhunska igraca po ekipi je sasvim dovoljno samo ne znam kakve Jokic ima veze sa reprezentacijom?
D

Da ali

pre 4 meseca

Samo što Bogdan nije vrhunski već prosek u NBA. Tako da imamo samo Jokića koji više ne igra nego što igra za nacionalni tim. Pešić je stvarno napravio čudo i hvala mu.
@

@bojan

pre 4 meseca

Pa recimo da verovatno ne bi ni igrali na svetskom da nije Jokić. Koliko nam je kratko pamćenje jbt, pogotovo kada su neke pozitivne stvari i uspesi u pitanju, zanimljivo da one negativne vezane za neuspehe pamtimo i zameramo uredno svima godinama pa i decenijama u nazad, užas...
V

Vladan7777

pre 4 meseca

Na kraju solidan.....
M

MrkMlnkvc

pre 4 meseca

Još samo da dodam da je Dramond na ta 24 poena imao i 25 skokova!