Bogdana i Janga nije išao šut, Valančijunas razbio Atlantu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.20. | 04:57

Grizliji neporaženi u predsezoni

Posle pobede i poraza u prva dva meča predsezone, Atlanta je večeras u trećem meču doživela novi neuspeh. Na prvom od dva vezana gostovanja Memfisu, poražena je sa ubedljivih 106:128.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije imao veče. Ubacio je devet poena, za tri poena šutirao 1/5, a za dva 3/6. Upisao je sedam skokova.

Izabrane vesti

Počelo je vatreno pošto su oba tima bila pri šutu i prvu četvrtinu završili sa iznad 50 odsto uspešnosti ššuta iz igre, a Atlanta je vodila 34:32. U drugoj četvrtini je uzvratio Dilan Bruks i za pet minuta ubacio 10 poena. Ukupno 18 do tada uz šut 7/9. Ali je zbog tri faula morao na klupu sredinom četvrtine. Memfis je uspeo da sa prednošću ode na poluvreme.

U trećem kvartalu se razogorpadio Jonas Valančijunas, zaključao je reket uz pomoć Denga i Memfis je taj period igre dobio 31:17 za ukupnih 99:83. Nastavili su Grizliji da dominiraju i u poslednjoj četvrtini iako su šansu dobili rezervisti pa su na kraju slavili sa ubedljivih 22 razlike. Valančijunas je sa 20 poena i 13 skokova rešio utakmicu. Bruks je ubacio 24, a Morant 18. Kod Atlante se istakao Hanter sa 22 poena, Jang je ubacio 15 ali uz 2/8 za tri poena.


tagovi

Bogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara