Komentari na vest

Boston je trenutno najbolja ekipa u NBA ligi, ali da li je dovoljno dobra za titulu?

V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Ozbiljna ekipa napadački, ali u odbrani teška promaja. Pitanje je da li u PO mogu više da daju, nego da prime. Porzingis najjači igrač u ekipi, iako se sa mnom mnogi neće složiti.
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Regularni deo i Plejof, to definitivno nije ista kosarka, tako da nista ovo prvo mesto ne mora da znaci, Majami je najbolji primee za to, ali da su nekako kompletniji nego prethodnih sezona jesu itekako, Holidej i Wajt strasan defanzivni bekovski tandem, koji pritom ume odlicno da odigra i u napadu, Porzingis takodje, nekako su lepo skockani, vidim ih u finalu lige pre nego Milwoki, ali i Klivlend moze biti nezgodan, Niksi takodje da sad ne nabrajam, a sto se zapada tice nekako mi tu deluje da ce u finalu biti ili Denver ili Klipersi, mada ima tu i Finiks kao ozbiljan kandidat, dok Oklahomu i Minesotu bar za sada ne vidim dalje od polufinala konferencije. Boston do titule :)
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Generalno to što su prvi ne mora ništa značiti,mnogi budu pa na kraju ne osvoje.Ne svidja mi se tandem Tejtum-Braun iz prostog razloga što nemaju konstantnost kad dodje plej of...
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

Бостон озбиљан ове сезоне. Ако буду здрави имају велике шансе за титулу.
G

Gost X

pre oko 2 meseca

Bez ozbiljnog centra tesko do titule.