Kevin Pangos (AFP)
Kevin Pangos (AFP)

CSKA ponudio 6.000.000 dolara, Pangos prihvatio

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.02.22. | 15:13

Kanađanin navodno pristao da potpiše dvoipogodišnji ugovor sa Moskovljanima

Kevin Pangos će do kraja sezone 2024-2025 nositi dres CSKA. Tako bar tvrdi Gazzetta.gr. Prema saznanjima grčkog portala, moskovski klub koji je nedavno angažovao Alerika Frimena iz Burse ugovorio je dolazak i kanadskog plemjekera koji će za nepune dve i po sezone inkasirati 6.000.000 dolara.

Pangos je još letos bio na meti CSKA. Poslali su mu konkretnu ponudu, ali je Pangos to odbio i odlučio da potpiše dvogodišnji ugovor sa Klivlendom vredan ukupno 3.421.815 dolara bruto, s tim što druga sezona (1.752.637 dolara) nije garantovana. Gledajući njegovo vreme i učinak provedeno na parketu (1,7 poena i 1,7 asistencija za prosečno 7,1 minuta), kao i činjenica da je imao kratke izlete u Razvojnu ligu, već sad je očigledno da Kavsi ne razmišljaju da pokupe drugu godinu iz ugovora. A čini se da je jasno da ne bi imali problema ni da ga se što pre reše.

Izabrane vesti

To pokušava da iskoristi moskovski klub koji je podigao ponudu bez obzira što ih je iskusni plejmejker letos "predriblao" kada im je posle dugo razmišljanja rekao da ipak ne bi da dođe.

"Treneri su ga čekali do poslednjeg trenutka. Na kraju odlučio da karijeru nastavi u NBA. Na njega se gledalo kao na glavnog organizatora, pa se stoga popuna tima nije pokazala kompletnom", rekao je nedavno predsednik CSKA Andrej Vatutin.


tagovi

Kevin PangosKK CSKA MoskvaKlivlend KavalirsAndrej Vatutin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara