Deandre Džordan  (Foto: AFP)
Deandre Džordan (Foto: AFP)

Denverov poklon Deandreu za rođendan: Džordan podrška Jokiću još godinu dana

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 00:22

Iskusni centar obnovio saradnju sa aktuelnim prvakom NBA lige

Početkom meseca najavljeno, ovog petka potvrđeno. Deandre Džordan će i naredne sezone nositi dres Denver Nagetsa, potvrdio je novopečeni šampion NBA lige putem zvaničnih klupskih kanala i tako obradovao američkog košarkaša na njegov 35. rođendan.

Lepa vest za Džordana, ali i Nikolu Jokića pošto će mu iskusni centar biti ispomoć i iduće sezone u kojoj će Nagetsi pokušati da odbrane titulu. Nije Džordan dao ogroman doprinos u osvajanju iste, ali je imao veliki uticaj na atmosferu u timu, a njegovo petnaestogodišnje iskustvo u najjačoj ligi sveta i te kako je bilo od značaja za ekipu Majka Melouna.

Izabrane vesti

Džordan je prošlog leta stigao u Denver kao slobodan igrač, posle rastanka sa Filadelfijom, i potpisao ugovor na godinu dana, ali su u Koloradu, očigledno zadovoljni onim što 35-godišnjak ima da ponudi, odlučili da ga zadrže u timu još jednu sezonu.

Deandre je prošle sezone odigrao 39 utakmica i u proseku beležio 5,1 poen i 5,2 skoka za okruglo 15 minuta provedenih na parketu. NBA karijeru počeo je u LA Klipersima za koje je nastupao deset godina, a potom je nosio još dresove Dalasa, Nujork Niksa, Bruklina, LA Lejkersa, Filadelfije i Nagetsa. Trenutno je jedan od tek 13 aktivnih NBA igrača sa preko 1000 mečeva u najjačoj ligi na svetu (1019).



tagovi

Deandre DžordanNikola JokićDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara