Komentari na vest

Druga pobeda za miran san pred put u Podgoricu: Zvezdu brinu Volden i Jagodić Kuridža

T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Zvezda i ovaka kakva je, celu sezonu nema ni kostur tima standardni zbog korone, povreda i puno utakmica koje je odigrala , promene trenera kojeg je silno zelela godinama u nazad je jaca od Buducnosti i svih ostalih zajedno...Veceras dvocifrena razlika u pobedi Zvezde, lagano...3-0 ukupno ce biti u seriji, maksimum sto ovi indijanci milogorci mogu izvuci je 1-3 u ukupnom zbiru...Zivi bili pa videli, 3-0 ili 3-1 za nas, veceras lagano gazenje milogoraca...
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Zvezda je igrala agresivnu ali ne i dobru odbranu jer je primila 78 koševa. Odbrana je bila odlična do nekih sedam minuta pre kraja utakmice jer je, do tog trenutka, Budućnost ubacila oko 55 poena. Onda je nastao sunovrat i Budućnost je napravila seriju 17:2 i praktično izgubljenu utakmicu uvela u neizvesnu završnicu. Da li je bio u pitanju kvalitet Budućnosti, sudijski kriterijum, pad koncentracije Zvezdinih igrača zbog umora ili frustracija zbog katastrofalne igre u napadu ne bih mogao da procenim. Ali, nešto jeste i ti prazni hodovi, jedan je bio i na početku treće četvrtine, nešto su čime bi stručni štab trebalo da se pozabavi. Jer, Budućnost je dovoljno dobra ekipa koja ume da iskoristi prazan hod protivnika. Verovatno su slobodna bacanja presudila ponednika u prvoj utakmici. A Budućnost ih je imala sedam promašenih. Milojević je, verovatno, bio u pravu kada je rekao da će osnove odlučivati ovu finalnu seriju. Bacanja, skok, naročito u napadu i što manje izgubljenih lopti. Interesantno je da Zvezda nije uspela da materijalizuje odličan skok u napadu. Zvezda ima igrače koji mogu da bljesnu. Poput Simonovića koji zna da veže po nekoliko trojki za redom, pa čak i Lazića koji ume da iznenadi. Očekuje se konstanta od Dobrića i Davidovca ali je najveća enigma Lojd i njegove toplo-hladno igranje. Takođe, ne može se očekivati i da igrači Budućnosti napadački toliko podbace. Verovatno nas očekuje još jedna neizvesna utakmica. Bitno je i kakav će biti sudijski kriterijum. Jer, agresivna odbrana zavisi od sudijskog kriterijuma. Ne verujem da bi se iko žalio da Mitrović opet ubaci jedan autokoš i da to presudi.
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Bez obzira što sam grobar, neću navijati ni za koga, za Budućnost sigurno neću jer su oni najveće da ne kažem šta, ne mogu nijednu utakmicu kod kuće da izgube... A mislim da vam je jedina šansa danas odlična utakmica Dobrića i Noka(u slučaju da ne napravi 3 faula za 5 minuta), ako oni eksplodiraju, Budućnost nema šanse.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Toliko o tome da je Bud favorit u ovom finalu, 1,60 kvota na Zvezdu u oba meca. Kao navijac Buducnosti kazem da bi nocas trebala da bude jos manja kvota nocas na Zvezdu, ali iskreno se nadam da grijesim.
D

DelijeNS

pre gotovo 3 godine

Najveca presnost Zvezda je Covic, koji je stetocinu Obradovica zamenio doktorom Radonjicem, naspram Bokana, koji je perspektivnog Mijovica zamenio dunsterom Milojevicem.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Mijovic jeste prespektivan, ali sa njim Bud nije ukupno 3 meca dobila a da nije bio na jednu loptu. Vodi protiv Borca 15 razlike na 6min do kraja i na kraju se i to igralo na loptu. A izgubio od Splita na loptu i od Mege na loptu i po.
n

nedano

pre gotovo 3 godine

Po meni Buducnost uzima pobjedu veceras. Jednostavno ne mogu ponoviti onako losu igru, pogotovo u odbrani.
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Nazalost tacno..
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Звезда ноћас мора до 2:0. У Подгорици се спрема атмосфера линча. Црна Гора је уз Звезду!
P

PG

pre gotovo 3 godine

Ne mlati avetinjo jedna,kakva atmosvera licna.O cemu ti pricas i kakve lazi govoris.Inace neka se ne ljute navijaci iz Srbije ovo se obracam ovome Sparta a to je nasa avetinja iz Crne Gore
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Tako je sparto !!!
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

'Наша аветиња' Чија? Треба да вас је срамота после оног финала и директног пљувања играча Звезде од стране татиних синова. Говорим све на основу чињеница. Углљвном, таквима као што си ти нека многе ствари иду на образ. Поздрав! 2-0
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja sam za to da se ponovi utakmica od nedelje. Neka bude gusto i neka pobedimo sa lošim šutom za 3 poena. A onda u sred Podgorice da sasujemo rafalnu paljbu sa linije za 3, pa da ni sudije ne mogu da izvuku toliko. Ajmo Zvezdo, do pobede!
B

Budućnost...

pre gotovo 3 godine

... će proći kao Partizan u vreme Vujoševića, kad ga je Radonja penzionisao sa 10 pobeda u sezoni, od čega 7 u finalima.
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

izdajnik zeljko pantic zeli da ocrni zvezdi i naseg predsednika aleksandra vucica,najmudrijeg lidera na balkanu,zivela zvezda ziveo aleksandar
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Super sto je b92 prenosio prvi mec. Prenose sve do sada i onda finale ne, bas ima logike.
i

ima logike

pre gotovo 3 godine

jer ima mnooooogoooo ljudi na tribinama....
t

the panters

pre gotovo 3 godine

Hvala delijama i grobarima na podrsci nasem klubu. Neprijatelji bi rekli, nedaj boze da se Srbi sloze.
z

zeleznik

pre gotovo 3 godine

je ponosan.
d

delije forenver

pre gotovo 3 godine

Miloje, razvalice te fmp.
d

dosta

pre gotovo 3 godine

Napred fmp, to je bre nas klub, sta vam je? Zar je bitno kako se zovu? Bitno je da deru milogorce.
F

Fkbcds

pre gotovo 3 godine

Napred fmp. Gazi milogorce.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Ponovo ih treba agresivnom odbranom na spoljnu liniju( Kobs, Ivanovic, Popovic, D. Vale) usporiti i onemoguciti da imaju pozicije za sut. Neka Rid ponovo bude dominantan i neka da koliko treba poena. Mislim i da bi za razliku od prve utakmice mogao i sut malo bolje da nas sluzi. Oni vec prave pripremu za PG pa kao pozivaju sto vise navijaca jer ce dole da napune Moracu i sa onom njihovom poznatom “prijateljskom” atmosferom koju naravno sudije nece sankcionisati uraditi sve da dobiju Zvezdu. Volden ako nije 100% spreman ne treba ni danas da igra. Sudjenje necu da komentarisem jer zelim da mislim da ce biti korektno.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Баш тако, доле у финалу АБА, Лејкерси и Нетси не би успели да извуку ништа више од часног пораза од 10ак разлике. Јавор, Радовић и Болтаузер су спремни као запете пушке за подгорички масакр, тако да вечерас играмо утакмицу сезоне. Срећом па нам је у џепу двогодишњи вајлд кард евролиге, па нине баш да је притисак као претходних сезона...
L

Lepi a

pre gotovo 3 godine

I duh je pa sta..
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ako Zvezda veceras pobedi ona je prvak. Ne postoji ekipa u Evropi koja ce tri puta uzastopce da tuce Zvezdu. Ako bude 1 : 1 Buducnost je u prednosti. Jedina zvezdina prednost je Radonjic.
F

FMP

pre gotovo 3 godine

Zvezda je pokojnica..to bi morao znati iznajmljeni navijacu.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Kaze navijac Igokee.
L

Lepi B

pre gotovo 3 godine

ZP je americki spijun i placenik.Izdajnik svoje zemlje.
7

76

pre gotovo 3 godine

Primio 200 milijardi eura da vredja sveto trojstvo u danasnjoj Srbiji (FOTO) (VIDEO)
a

ajaoj

pre gotovo 3 godine

Lepi, naravno da ko saspe istinu o duhu i fksnscz i kk fmp2 je izdajnik i strani placenik. Zeks samo udri po sekti.
T

Taj...

pre gotovo 3 godine

...Željko je iz sekte.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Najveća prednost Crvene Zvezde u ovim mečevima je Dejan Radonjić koji je za Milojevića, u ovom trenutku, verovatno za klasu bolji trener. Igrački su ekipe tu negde, možda je Budućnost malo jača zbog ovih povreda Voldena i Kuridže, ali nije tu neka prevelika razlika
Z

ZvezdasSSS

pre gotovo 3 godine

Mnogo vazna utakmica ali daje nadu to da smo i pored katastrofalnog suta dobili utakmicu prvu.Srecno zvezdo
T

TokyoJapan

pre gotovo 3 godine

Napred ZVEZDA, do nove titule! Zelim jos da dodam, nakon izjave predsednika A.V., da je "novinar" Z.P. dobio 200.000 evra od americke ambasade da bi govorio protiv njega, Zvezde i Srbije, postalo je jasno zasto taj Z.P. toliko lozi "Grobare". Iza svega toga se dakle krije politika. Mene politika ne zanima niti sam clan bilo koje stranke ali ako moram nekom da verujem onda VISE VERUJEM PREDSENIKU, coveku koji je mnogo uradio za Srbiju i koji je postigao mnogo toga u zivotu, nego placeniku, koji se krije iza price o fudbalu. Neznam jesam li u pravu, to je samo moje subjektivno misljenje a svako moze za sebe da proceni. Mene licno interesuje samo fudbal i ovo pisem kao navijac Zvezde, jer su uvrede Z.P.na racun Zvezde i svih Zvezdasa odavno presle sve granice zdravog razuma!
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Ti si bre lajsna.
@

@Tokyo

pre gotovo 3 godine

Kebara ti li si
I

Iskreno kao zvezdas

pre gotovo 3 godine

Ma on je ostrasceni grobar koji mrzi zvezdu, ali svakako dobija pare od Amerikanaca zato pljuje po kini i Rusiji,, A politike se mani, niko od politicara nije dobar..
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Pogledas lepo bilo koju emisiju i demantujes bilo sta receno o duhu ili cz. Ovo sto si ti nalupao je klasicno botovanje za sendvic i crvenu. Podrska za Zeksa. Polivaj i satiri, Srbija je uz tebe.
a

alo bre

pre gotovo 3 godine

botino. Pa taj covek jedini u Srbiji ima muda da kaze ono sto cela Srbija zna o srpskom sportu, duhu i njegovim kumovima i drugarima iz ultra kop doo. Umesto da mu date podrsku zarad istine, pravde i boljitka u svim sferama zivota, vi ovde sramno botujete za sendvic. Bruka. Udri Zeljko po bandi lopovskoj.
P

PFC

pre gotovo 3 godine

Srediće pošteni Ćoki i ove godine Evroligu, kao što je oteo Ciboni i Igokei svojevremeno učešće u istoj, kao što je prošle godine bez ikakvog blama i sramote proglasio KKCZV za moralnog pobednika ABA lige i učesnika Evrolige. Pritom se danima provlačio po medijima, prosipao podmuklu demagogiju kako je on za to da se ABA odigra do kraja, kako se Zvezda nikoga ne plaši, a onda je otišao na sastanak i prvi glasao za prekid prvenstva.
N

Najpre...

pre gotovo 3 godine

... brisanje patosa sa Milojem, onda sa Partizanom. Spremajte se za sledeću sezonu.
S

Svi protiv zvezde

pre gotovo 3 godine

Svi smo protiv vas!!!
v

vladeUE

pre gotovo 3 godine

...više zabrinjavaju centri Noko-Kuzmić i njihova inferiornost u odnosu na Rida. Spoljna linija je dobro odigrala defanzivno, tako da se može nekako nadomestiti Volden. MJK i da igra ne bi mogao da pomogne u reketu protiv Rida a protiv Nikolica na 4-ki bi bio sporijia u napadu bi ga možda uguravao u reket i tu tražio poene (faul) Uglavnom, Zvezdin procenat šuta je bio mnogo loš u prvoj tekmi tako da se očekuje malo bolji procenat večeras i konačno Lojd da proradi (jer ono što je radio u prvoj tekmi je bilo baš bledo)
a

abc

pre gotovo 3 godine

Ako Rid postigne 30 poena to znači da smo opet odigrali tako što smo usporili prvi pas njihovih plejmejkera, udvojili njihove ulaske pod koš, onemogučili otvorene šuteve...Rid sa velikim brojem poena znači da ostali idu ispod deset, nema Budućnost tim kao Barselona, mi ako popravimo šut, i smanjimo tehničke greške idemo na 2:0 lagano.
v

vladeUE

pre gotovo 3 godine

Upravo tako. I Agree.
G

Grobar071

pre gotovo 3 godine

Ajmo drugu da uzmes Miloje
M

Miloje...

pre gotovo 3 godine

... protiv Zvezde ima jednu ili dve pobede u poslednjih 50 utakmica. Džabe se ložite.