Komentari na vest

Eksplozija Nikole Jovića, dabl-dabl Micić i rekord sezone Pokuševskog (VIDEO)

S

Saguenay

pre 21 dana

Micić će za nekoliko dana odograti zadnje kolo. Ne ide u plej of. Doći će na Olimpijadu posle 4 meseca bez odigrane utakmice.
P

Pripreme

pre 21 dana

Se ne računaju?
M

Mora..

pre 21 dana

Nije mi jasan Spoelstra sta igra, hxocu da verujem da je sve deo velikog plana i da ce dugorocno da donese rezultate ali je upropastio losim rotacijama dve utakmice protiv direktnih rivala za 6to mesto i direktan playoff. Sto se Jovica tice, i dalje verujem da je dobio dobar klub da ga razvija (mada sam tako mislio i za Pokusevskog pa se OKC ispostavio kao drive and kick tim, gde ne mozes mnogo da naucis) ali Majamijev pozicioni napad je apsurdan. Poslednje 4 godine imaju uspeha tako sto igraju sa suterima i defanzivom i jednim Butlerom koji igra neku kreaciju iz mismeca na individulani kvalitet kada je problem. Ove godine imaju 8 Butlera. Svaki napad po tri puta neko uzme da iskreira nesto i onda se zabode u reket, izbavi loptu napolje(stvarno svi igraju nesebicno) i onda umesto da iskoriste dobijenu prednost, uzme neko drugi da kreira od nule( i Bam i Herro i JJJ i sad i Robinson i Jovic iste pokrete imaju kao Butler). Jedina ekipa u NBA i EL da u danasnje vreme ne igra iskoriscavanje minimalne prednosti, a cak ni iskoriscavanje pomoci odbrane sa prvog coveka od sebe, asistencijom za sut za 3. Svakako Jovic se razvija, nadam se da mu takva ekipa prija, juce je pokazao srpski inat kada se namrcio na -20 i uzeo loptu da resi, i najjaci trenutak utakmice kada se drao na trenera Indijane da uzme Celendz, jer je blefirao da ce ga izgubiti, i trener nije smeo da ga uzme. Izvinjavam se za dug post, pozdrav.
G

GostO

pre 21 dana

Ali ovo pumpanje misica Pokusevskog na kraju klipa, a on ima 30 kila sa sve krevetom
@

@gost0

pre 21 dana

...pa bas to i jeste fora. ne moras da imas 120kg misica da bi dao kos, ili uhvatio skok, ili poslao asistenciju. pitaj novickog. njemu je mnogo potrebnije da popravi sut, pogotovo za 3, nego da nabaci misice.
D

Djape45||

pre 21 dana

Pa zato Novicki nije pokazivao mišiće
G

GostO

pre 21 dana

Promasio si poentu. Uopste nije stvar u umecu i slicno, vec u tome da kad si mrsav da mrsaviji ne mozes biti, mozda i nije najbolja ideja da pumpas misice jer izgleda jako smesno.
V

Voždovac

pre 21 dana

Nije mi jasno pljuvanje ovih momaka. Te NBA je cirkus, te ne igraju odbranu, te njihove ekipe su kanta. A u realnosti na njihovim pozicijama nemamo bolje igrače u reprezentaciji.
K

Khal Drogo

pre 21 dana

Није обавезно али ваља покушати тежити објективности. Није исто у ендеса лиги играти у Барси и Бреогану. Није исто играти у ен-би-еју у завршници сезоне у тиму који се бори за плеј-иф гдје је сваки меч важан и у тиму који "танукује". Самим тим и није иста улога Николе Јовића који почиње као стартер у тиму који игра озбиљну кошарку, гдје Сполстра инзистира на јакој одбрани и Тристана и Алексеја који реално није одиграо у 4 сезоне утакмицу такмичарске кошарке, или би играо у периоду "танковања" или у времену које Амери зову гарбиџ тајм. То не значи да ти играчи нису добри, да их не треба имати у виду када је у питању дрес Србије, напротив, али ваља бити и реалним. У ен-би-еју јесте све оно најбоље, ко год је тамо, вриједи, али захтјевна кошарка се игра и у Европиги. А од наше ен-буи-еј шесторке (Бобан је седми, но он врло мало игра), Богдан, Јокић и Јовић би требали бити међу 12 у Паризу ако их повреде не спрече, Васа Мицић ће ући у ужи избор, иако је на његовој позицији оштра конкуренција (Стефан Јовић, Аврамовић и Топић), ту је двојац који је на високом нивоу одиграо СП, има добре шансе да се нађе у Паризу, Тристтан и Алеклсеј ће ући у шири избор, међу 24, но тешко ће ући у ужи избор, не зато што нису добри, него зато што су ту тренутно неки искуснији поред Николе Јовића у предности. Наравно, коначчну ријеч и најбољу одлуку донијеће Пешић
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Ja sve mogu da razumem ali da u ovoj fazi karijere, poredis MVP-a Eurolige, dvostrukog Sampiona (direktno doneo dve titule) koji je sada vec u dobroj formi i igra redovno u NBA, bez obzira na tim u kojem igra, sa pod broj 1. Deckom koji ima 18 godina, povredjen je vec 4 meseca, ceka ga DRAFT gde mu se predvidja top 10 pik, gde ce gotovo sigurno ici u Ameriku da radi celo leto, i broj 2. Sa deckom kojeg ja licno OBOZAVAM jer je poslednji pravi plej, ali ima gomilu povreda, 33 godine i verujem da bi jos jedno leto bez odmora za njega i njegovo telo bilo jako lose.
G

Gost X

pre 21 dana

NBA petorka za OI u Parizu. Micic, Bogdanovic, Pokusevski, Jovic, Jokic. EL petorka: Avramovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Milutinov.
H

Hayvan

pre 21 dana

Pre bih ubacio topica nego gudurica
Ž

Žoce odlazi

pre 22 dana

Za teprezentaciju je uvek dobro da postoje tandemi iz klubova. Poku je svakako bolji igrač od Lučića i Davidovca. Micić, Aleksa, Topić, Nedović, Bogdan, Dobrić, Kalinić, Pokuševski, N.Jović, Tristan, Jokić, Kaminski.
D

Dzi

pre 21 dana

Tandem iz krke novo mesto...
D

Darinjakis

pre 22 dana

Da li je Nikola Jović slan ili sladak, eventualno kiseo?
J

Jshahajv

pre 22 dana

Hahahaha sve ok, drago mi zbog svih nasih Srba, ali Pokusevski vise ne sme da stiska i pokazuje misice ovako, nema smisla stvarno 😆