EVROLIGA SPECIJAL: Kalinić ubacuje bar tri trojke – kvota 3,00!

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.04.19. | 13:01

Zanimljiva ponuda za večerašnje mečeve plej-of serije u Evroligi

CSKA iz Moskve i Fenerbahče su se prošetali kroz prve utakmice Top 8 faze protiv Baskonije, odnosno Žalgirisa. Španski i litvanski tim nisu imali apsolutno nikakve šanse u utorak, ali srećom po njih, već večeras će imati priliku za popravni. Shodno tome, Mozzart kladionica je spremila interesantnu ponudu za večerašnje ludilo u Evroligi.

Očekivano, timovi iz Moskve i Istanbula su favoriti na večerašnjim mečevima, pa ukoliko niste zadovoljni ponudom za čistu pobedu ova dva tima, možete „gađati“ da će dva velikana savladati rivale dvocifrenom razlikom. Ukoliko to pođe za rukom Moskovljanima, očekuje vas lepa kvota – 1,90, dok pobeda Fenerbahčea sa deset ili više poena razlike plaća kvotom 1,75.

Izabrane vesti

Tu su, naravno, i kvote za one hrabrije, pa ko se usudi da odigra da će Baskonija savladati CSKA u Moskvi dvocifrenom razlikom, može udvanaestostručiti svoj ulog, dok pobeda Žalgirisa u Istanbulu razlikom od deset ili više poena donosi neverovatnu i veoma primamljivu kvotu – 20,0!

Zatočeni u Žocovoj odbrambenoj tamnici

Ako očekujete rafalnu paljbu večeras na nekom od susreta, onda možete igrati na to da će jedan od timova postići više trojki od navedene granice u specijalu Mozzart kladionice. Ukoliko Žocovoj ekipi pođe za rukom da ubaci više od 11 trojki na ovom susretu, to će vam doneti prolazak kvote 2,75, a ista granica i kvota vas čekaju ukoliko to učine Moskovljani. Nešto niže granice postavljene su za današnje autsajdere, pa tako ako se desi da Baskonija da bar deset trojki, osiguraće prolazak kvote 2,75, dok je granica za Žalgiris postavljena na 8,5, a plus bi doneo kvotu 3,15.

Možete se kladiti i na to da će neki igrač postići više trojki od navedene granice, a ponuda Mozzarta je bogata i u ovom slučaju. Možda najviše mami granica na Nikolu Kalinića, koji je bio najbolji pojedinac na prvom duelu protiv Žalgirisa. Ukoliko srpski košarkaš ponovi partiju od utorka i uspe da pogodi tri puta sa distance, to znači da ćete na vašim tiketima moći da „štiklirate“ kvotu 3,00. Apsolutno ista granica i kvota važi i za drugog srpskog reprezentativca u redovima Fenerbahčea, Marka Gudurića.

Nema povratka posle dva poraza

Ako mislite da će se Serhio Rodrigez ponovo razgoropaditi i baciti Baskoniju na noge, možete odigrati da daje tri ili više trojki, što će vam isplatiti okruglo tri puta veći iznos, ako Španac prebaci navedenu granicu. Granica na Nanda de Koloa je veća za jednu trojku, ali je zato i kvota nešto primamljivija – 3,50.

Tu je naravno i standardna ponuda kada govorimo o igračima, a u ponudi kladionice Mozzart za večerašnji duel ih je više od 25. Kajl Hajns bi mogao ponovo da odigra dobro i prebaci granicu 7,5, a Kostas Slukas će sigurno želeti da popravi utisak iz prvog meča i ubaci više od 10,5 poena, koliko iznosi njegova granica večeras.

Kompletnu ponudu za specijal možete pogledati OVDE, dok ponudu za učinak igrača možete videti OVDE.

EVROLIGA – DRUGI MEČEVI PLEJ-OF SERIJE

Četvrtak

19.00: (1,20) CSKA Moskva (19,0) Baskonija (5,00) /u seriji 1:0/
19.45: (1,15) Fenerbahče (20,0) Žalgiris (6,00) /u seriji 1:0/

Petak

19.15: (1,50) Anadolu Efes (14,50) Barselona (2,85) /u seriji 1:0/
21.15: (1,35) Real Madrid (16,00) Panatinaikos (3,50) /u seriji 1:0/

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Piše: Srđan Todorović
Foto: Star Sport


tagovi

Nikola KalinićMarko Gudurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara