Lebron Džejms i Nikola Jokić (©AFP)
Lebron Džejms i Nikola Jokić (©AFP)

Ako Jokić ne ode u prevremenu penziju, Lebron nikada više neće osvojiti titulu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 10:53

I Kendrik Perkins isprozivao Džejmsa

Čudna je glava Kendrik Perkins, često zna kontroverznim komentarima da podigne prašinu. Ne bira na koga udara, svi kad-tad dođu na red. Kritikovao je Džoela Embida zbog odluke da izbegne duel sa Nikolom Jokićem, indirektno poručio da je Somborac u prednosti za MVP nagradu zato što je belac (?!), a sada je potkačio i Lebrona Džejmsa.

Lejkersima preti nova metla. Govorio je Entoni Dejvis da je obavio razgovore sa Lebronom Džejmsom, da jedva čekaju ponovo da izađu na megdan Denveru… Brzi voz ih je udario treći put zaredom. Nagetsi su na pobedu do prolaska u narednu fazu, a Kendrik Perkins je navijačima tima iz Los Anđelesa utrljao so na ranu.

Izabrane vesti

I on je, kao i Čarls Barkli, isprozivao Kralja.

“Ako Jokić ne ode u prevremenu penziju, Lebron nikada više neće osvojititi titulu”, napisao je Kendrik Perkins na društvenoj mreži X.

Što na umu, to na drumu. Nekada i pretera. Mada, veliko je pitanje da li je sada pogrešio, jer pesak u satu Lebrona Džejmsa curi.

Kralj će ove godine napuniti 40 godina. Jeste da igra na visokom nivou, ali daleko je od napona snage. I nikako da makar u jednom meču izađe kao pobednik protiv Denvera. Tim iz Kolorada nanizao je čak 11 slavlja u duelima sa Lejkersima.

Kako onda dobiti seriju? Jedino da neko drugi skloni Nikolu Jokića sa puta Lebronu Džejmsu

Ove godine trebalo bi da se dogodi pravo čudo.



tagovi

NBA ligaNBA plej-ofDenver NagetsLos Anđeles LejkersKendrik PerkinsLebron DžejmsNikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara