©MN press
©MN press

Gagić kod Čanka

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.20. | 09:21

Srpski centar na putu ka Litvaniji

Eklipa Lijetkablisa je posle nepotpunog 11. kola u prvenstvu Litvanije odmah iza neprikosnovenog Žalgirisa kome je jedina nanela poraz u ovoj sezoni. Ipak, da bi zadržao mesto u vrhu tabele, timu iz Panavežisa koji još ima obaveze i u "grupi smrti" u Evrokupu, neophodno je pojačanje na visokim pozicijama, zbog čega su dogovorili dolazak Đorđa Gagića.

Biće to praktično nastavak saradnje nekadašnjeg srpskog reprezentativca i trenera Nenada Čanka.

Izabrane vesti

U vreme dok je Čanak bio na klupi Partizana, Gagić se početkom januara 2018. godine vratio klub iz Humske s kojim je u periodu od 2012. do 2015. godine osvojio jednu titulu šampiona ABA lige i dve u KLS. Tek nešto više od mesec dana po povratku u Partizan, iskusni centar je odigrao jednu od ključnih uloga u osvajanju Kupa Radivoja Koraća.

Pošto je odradio sezonu i po u crno-belom dresu, Gagić se pred kraj leta 2019. godine preselio u Solun, potpisavši ugovor sa Arisom, da bi u novembru iste godine prešao u Igokeu.

Tokom prošlog leta je Gagić, koji je bio član nacionalnog tima na Evrobasketu 2013. godine, obnovio ugovor sa klubom iz Laktaša, ali su se dve starne ubrzo razišle.


tagovi

Đorđe GagićNenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara