Gagić: Ovo je bilo za Dugog... Nećemo stati, borimo se do kraja! Nikome ne damo da nas lako pobedi

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.09.18. | 20:29

„Pokazali smo veliku energiju. Partizan je poznat po to energiji i srčanosti. Pokazali smo kvalitet, da smo tim, ozbiljan tim“

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Laktaša)

Partizan je u polufinalu Superkupa Jadranske lige, a put do trijumfa nad Mornarom trasirao je - Đorđe Gagić!

Izabrane vesti

Reprezentativni krilni centar blistao je u prvoj takmičarskoj utakmici nove sezone i nosio je Parni valjak do trijumfa koji vredi i mnogo više od samog plasmana u narednu rundu takmičenja. Partizan je igrao s mnogo žara, energije, hrabrosti i to se na kraju višestruko isplatilo. To je, istina, crno-belima nedostajalo tokom pripremnog turnira u Taragoni.
„Moram, pre svega, da kažem nekoliko reči o turniru u Španiji. Mi smo tamo otišli bez nekoliko bitnih igrača, Novice i Sija, a i Zagorac je bio povređen. Igrali smo protiv vrlo ozbiljnih ekipa, a mi smo jako mlad sastav, koji čak u tim mečevima nije ni bio toliko uigran“, počeo je najefikasniji igrač Partizana, pa nastavio:
„Španiju smo ostavili iza sebe i mnogo mi je drago što smo protiv Mornara pokazali pravo lice i da naša mladost nije nam minus, nego plus“.

Ušao je strelac 23 poena u malo dublju analizu utakmice, o detaljima koji su presudili i kako je on video igru Parnog valjka.
„Pokazali smo veliku energiju. Partizan je poznat po to energiji i srčanosti. Pokazali smo kvalitet, da smo tim, ozbiljan tim. Ovo je tek prvi meč koji smo dobili, idemo dalje, do kraja. Daćemo sve od sebe i borićemo se do kraja. Nijednom protivniku neće biti lako protiv nas. Ne mogu da garantujem pobedu, ali znam da nijedan rival neće uzeti pobedu tek tako. Idemo svim srcem idemo u svaku utakmicu, svaki meč i spremamo posebno i nećemo stati“.

Kao po navici Đorđe Gagić je u Laktašima ponovo odigrao fantastičnu partiju. Ali, ovog puta imao je motiv više...
„U Laktašima se uvek osećam kao kod kuće i zato se uvek trudim da ovde dam svoj maksimum. Ova utakmica mi je bila baš emotivna. Imao sam veliki motiv da odigram dobro... Prijatelj mi je umro pre nekoliko dana...“, zastao je Gagić, na ivici suza, uzdahnuo, pa produžio:
„Želim da izjavim njegovoj porodici saučešće i neka mu je laka zemlja. Ovo je bilo za Dugog (poznati Partizanov navijač Milorad Miletić prim. aut.).

Foto: MN Press


tagovi

Đorđe Gagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara