Komentari na vest

Generalna proba za Žocov Partizan: U Atini sa povređenim Smajlijem i Avramovićem, PAO prvi protivnik

D

Drvo

pre preko 2 godine

Samo jedan podsednik. Crvena Zvezda, najveci kosarkaski klub na ovim prostorima svih vremena, je Pao isamarala pre desetak dana 30 razlike igrajuci bez 4-5 igraca. Na neutralnom terenu u Minhenu.
G

Gza

pre preko 2 godine

Kako da ne. Samo ako niste najveći svih vremena
G

Gost22

pre preko 2 godine

Nama igra druga postava i der eih 30min Zvezd aje dobila pao koji nije imao pola tima haha
G

Gost43

pre preko 2 godine

Koja bre zvezda u kosarci ! Sta je jadna osvojila u Evropi ,FENERASICA !
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Da samo objasnim: Kada je Pao pre neki dan igrao sa nepoznatog kluba iz Srbije bilo je samo uza rodbina i brdo novinara na tribinama! Danas se taj isti Pao sastaje sa velikanom iz SRRBIJE i njihovom bivsim trenerom sa kojim su se par puta popeli na krovu Evrope, ocekuje se 8 000+ navijaca! Tako da, svaka pobeda i sa 1 kosem raz bice ok! Poz Grobarijooooo Aaaa da, niza rasa nmj da zaboravi minuse da lupa! #Saoromababobabo <3
8

8,000+ navijača

pre preko 2 godine

Još da si pomenuo da se meč igrao u Nemačkoj 😂😂😂
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Ovo vam je jedinstvena prilika da vidite evroligasa uživo, brt. Hehehe #dokpalmenjisugrane
G

Gostcoiiicaaa

pre preko 2 godine

Da li se plasite karme i smejanja kada se tesko povredio Vajt, kada ga je igrac koji veceras igra protiv vas odgurnuo pri zakucavanju ???
C

Coviceva kletva

pre preko 2 godine

Jedino koga stize karma to ste vi.. I tek ce da vas stize, ovo je samo pocetak! Partizan nema cega da se plasi jer za razliku od vaseg nas je obraz cist!
I

Iole

pre preko 2 godine

Normalan covek i navijac se nije smejao povredi,ne daj boze nikom ono.A sa druge strane ako likujes na takve debile koji su mozda i bili srecni zbog one povrede onda nisi ni ti nista bolji od njih.Ja kao obozavalac kosarke( Grobar sam),nikad nisam voleo povrede pogotovo kod kosarkasa iz nasih timova,tako da sedi i zapitaj se gde si ti u toj prici generalno
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Odgurnuo ga igrac. Ajde druze pogledaj video jos jednom...
V

Viša trenerska

pre preko 2 godine

Trebanam još bar dva igrača da bi bili konkurentni za Aba!Mnogi od ovih igrača u Partizanu nisu pouzdani i pitanje je kako ce se snaci.
P

Prijeha

pre preko 2 godine

Partizan je sa ovim igračkim kadrom još uvijek neozbiljna ekipa!Nema tu ništa bez 3-4 domaća igrača nosioca!Punter i Ledej su jedini igrači od kojih se moze ocekivati konstantnost!
C

Crvkee

pre preko 2 godine

Bez centara i bez povredjenog Smajlagica koji popunjava donekle rupu odsustva centara, nemamo sanse.. Znacice nam ova pripremna utakmica za uigravanje svakako.. Ceka se Mozli i prvi centar i tek onda mozemo da igramo kako smo zamislili.. Iskreno se nadam dolasku centra do pocetka Aba lige mada tesko jer se para nema, inace bi se uzeli davno slobodni centri.. U svakom slucaju ovaj mladi tim kao sto je i sam Zeljko rekao je na pocetku i trebace mu dosta vremena da se uigra i mladi igraci steknu iskustvo uz mukotrpan rad.. Podrska neizmerna se mora dati sa tribina narocito posle poraza i kao za vreme Duska da se peva "I kada ne budes prvi ti" da se igracima da vetar u ledja.. A kada ih Zeljko naspanuje bice gazenje.. Setite se prve godine Trinkinerija nije nas bilo nigde, zato smo druge gazili. Rezultat ce doci jer se radi maksimalno i gradi se sistem koga nije bilo jos od Duska Vujosevica.. Potrebno je vreme je Zeljko nije madjionjcari kvaj tim nije pravljen za instant rezultat i uz podrsku sa tribina Partizan se vraca gde mu je mesto!
G

Goststaaaaaa...

pre preko 2 godine

Nemate nijednog centra osim Miletica, Koprivice i Mozlija... I jos jedan da vam dodje, ovo vam je malo...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Balavurdija u Partizanu..i to jos beskorisna hahaha
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sto dadoste 15 miliona za ovo dosad,pa sad nemate para?
N

Na vidjelo

pre preko 2 godine

E sad da vidimo dje ste i kakvi ste? Rekoste Pao raspad ok da vas vidimo!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ima li igdje TV prenos utakmice?
n

noleeeeeeeee

pre preko 2 godine

Sport Klub
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Sto gledas,pa rekli ste da je Pao raspad?