Komentari na vest

GM Crvene zvezde, Nemanja Vasiljević: NBA će sezonu završiti pre ABA lige, da li bilo ko razmišlja o igračima?

A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Tok Mok Crvena Zvezda je prva igrala Fajnal For Evrolige u sezoni 1972-1973 i prva osvojila Evropski Trofej Kup Pobednika Kupova u sezoni 1973-1974 u muskoj konkurenciji prva je osvojila Titulu Prvaka Evrope u sezoni 1978-1979 i igrala jos mnogo puta Fajnal For u zenskoj konkurenciji.
J

Jovan84

pre 11 meseci

Bravo!Ovi uspesi pokazuju koliko ste veliki klub.Pametnom dosta.
@

@jovan1984

pre 11 meseci

...pa pametnom jeste dosta da vidi da se ovde igrala ozbiljna kosarka dok je partizan jos uvek bio klub na klackalici izmedju prve i druge lige. to se zove tradicija...
M

Mop

pre 11 meseci

1972/73. se nije igrao fajnal for. Ne fantaziraj
Y

Yika

pre 11 meseci

Kao partizanovac moram reci da je sramota neigrati srpsku ligu, kao i da je je partizan zadnji od srpskih klubova usao u aba ligu da je covke bio najveci zagovornik iste, a sad kad mu se nesvidja, on pise saopstenje. Drugim recima i jedni drugi seronje.
x

xyzet

pre 11 meseci

Nikakav si partizanovac,odmah da ti napišem. Mi partizanovci nismo sekta kao neki, pa združeno lupamo plusiće, čak i na čiste laži i gluposti. Verujem da su ti većinu anlajkova podelili baš partizanovci. Ima jedan razlog za to, a taj je što izjednačavaš neigranje Partizana u KLS, koji je Zvezdina liga, skrojena po njenoj meri, i ono sve što Zvezda radi već deceniju. Pametuju oko broja domaćih igrača, kvalitetnih, koje nemamo, istina je, a i vrapci znaju zašto ih nemamo. To je tek šira tema. Imaju tapiju na sve domaće prospekte, + još 2 kluba, jedan razvojni i jedan menadžerski, pritom su još i nama vezali ruke na leđima. Šta treba, da KKP spusti gard i da se ne brani, do nokauta? Nismo isti, Partizan se brani, u defanzivi je, dok ovi stalno napadaju i kopaju, kao terijeri. Tebi je to isto?
@

@xyzet

pre 11 meseci

kakva patetika. videli smo na delu koliko je njegova aba, o cemu probusiste glavu svima i cija je. niko nema tapiju na bilo sta kao sto je to partizan imao dok zvezda nije pocela da se brani, kako bi ti to lepo srocio. u aba ligu su svi pobegli glavom bez obzira jer je domacu ligu kontrolisao i imao pravo na nju samo jedan klub, plus je isti taj i izgubio prohodnost u evroligu jer je njemu vise odgovarala fiba. a onda brze bolje u abu, ne ni zbog zvezde, ni zbog covica, vec zbog evrolige, odnosno licnog interesa.
x

xyzet

pre 11 meseci

Ovom ispod, što nije ni nikk postavio, već se potpisao mojim: šta se mešaš u prepisku dva partizanovca, koji nemaju isto mišljenje? Gledaj u svoje dvorište i čekaj saopštenje, sad će, samo što nije.
D

Djinobili

pre 11 meseci

Oduzilo se,nikom nije vise do kosarke ceka se fudbal liga sampiona a ovo..nek daju seltiksima nek i oni nesto osvoje posle 100god ne interesuje me zaista
C

Cekanje

pre 11 meseci

Mega je svojevremeno cekala Zvezdu ravno 40 dana tj. od 19. marta do 28. aprila kadje Zvezda usla medju 8, toliko o bezobzirnoj i providnoj igri Covica i kompanije, uostalom ne odlucuje Partizan o satnici i zna se da Coviceva kosarkaska mafija upravlja ABA ligom i sudijama!
l

lion zion

pre 11 meseci

ma boli nas uvo da cekamo mali partizan
T

TokMak

pre 11 meseci

Taaaaj mali Partizan je sampion Evrope! Tri puta kup Evrope! Tri puta f4!! A vi? Jednom 8!!hahahaha, bas smo mali!!!

gemathegreat

pre 11 meseci

Možda ste sve to osvojili al i dalje ste mali jadni zavidni štrumfovi koji stalno moraju na glas sami sebe da podsećaju koliko su veliki.
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Lion Zion E bas tako
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Baš jako boli kad si fmp.
G

G

pre 11 meseci

Od Reala, do utorka i majstorice sa Cedevitom, bice 28 dana. Za vreme kojih je odigrano 6 meceva. A finale je predvidjeno 5 meceva u 10 dana. Ali to ne sme niko da napise... pustaju se samo izjave i saopstenja, bez da neki medij to kontatuje.
E

E svasta

pre 11 meseci

Ono kad likovi koji navijaju za tim koji nikad nije stigao do rezultata koji je Partizan ostvario ove godine u evroligi pisi kako to nije nista i kako je to lako. A oni nikad ni blizu stigli nisu. Jedini put kad su igrali Top 8 pocisceni sa 0:3. Da ne pominjem F4 ili osvajanje titule. Pa onda izmisljaju neke kvazi trofeje, drvene titule i smesna takmicenja da sakriju svoju fenjerasku bruku jer su svake sezone u donjem delu tabele i pri samom dnu. Cirkus.
L

LegendaČo

pre 11 meseci

2-12 Partizanov skor u sezonama kad je bio fenjeraš poznatiji kao Atelje 212 ili Fenjerizan. Tri (3) sezone bili prvi od pozadi.

gemathegreat

pre 11 meseci

Šta konkretno si ti/ste vi dobili plasmanom u top 8 ??? Vidiš i za 200 godina će da pišu titule, to niko ne može da ti uzme. Da li sad shvataš koliko je to debilno. Navrh toga razlika za ulazak Zvezde su bile dve utakmice. Ja više volim i cenim triplu krunu u junu i Kalemegdan nego top 8. A vi se i dalje ložite da ste bili osmi u selu. To gledanje s visine i ta neka gordost samo pokazuje koliki i koliko ste iskompleksiranijadnici.
B

Black & White Power

pre 11 meseci

Pišem otvoreno i direktno, bez vređanja, time što vam pišem pokazujem i uvažavanje, ma koliko se ne slagali. Više puta sam u komentarima pominjao i na tome insistiram, stav, doslednost, karakter i odlučnost da kada se nešto tvrdi i kaže, da se tako i uradi. Zar nije Partizan tako uradio u pogledu KLS. Partizan smatra, podvlačim to, da je KLS prešla pod kontrolu Zvezde, postavila je svoje kadrove, izmestila je iz KSS i kao gazda toga Zvezda diktira uslove. To mogu da prihvate Borac, FMP, Spartak, Mega, Metalac, ali Partizan neće. Najavili smo prošle godine da verovatno nećemo to igrati i 100% nismo igrali, evo i ove godine. Skupo je, možda smo mogli do titule, ali to je stav, reč i integritet. Zvezda bi mogla da to isto pokaže tako što bi na finale ABA poslala JUNIORE. Teža je odluka da se napusti ABA, razumem to, ali to bi bio način da pokaže svoj revolt prema odlukama ABA s kojima se ne slaže. Udarili biste šamar ABA, regularnosti, pokazali stav, karakter i da držite reč, odnosno dato obećanje. Kolateralna šteta bi bila što bi ostali bez titule u ABA, koju ja kao Partizanovac, u takvim okolnostima ne bih ni pominjao. To je lako učiniti jer je sva prilika da će EL sledeće sezone igrati i KKCZ i KKP. Tako nešto je uradio već veliki Liverpul u FA kupu svojoj federaciji, u mnogo ozbiljnijem takmičenju. Izabrao je da igra klupsko fudbalsko prvenstvo sveta i brani čast Evrope, a na utakmicu FA kupa poslao je U23 igrače. Bilo ih je i od 17 godina. Vidite, to je stav. Svako vaše dalje pisanje i argumentaciju ne razumem. Ja bolje od ovoga ne mogu.
N

NezavisnoTeloEL

pre 11 meseci

Naravno da ne možeš bolje, veće ga dosta spinuješ i ne treba bolje. Zašto Partizan nije poslao juniore? KLS nemožete da osvojite pošto nemate dovoljan broj domaćih igrača za to takmičenje a to je i razlog zašto bežite drugu godinu uzastopno. Zvezda je jos pre nedelju dana kontaktirala ABA ligu u vezi dogovaranja termina finala a oni su ćutali i onda preko medija saopštavaju termine. Jel treba dodatno da ti pojasnim?
g

gost23

pre 11 meseci

Partizan je hteo da igra KLS, samo su ' zakasnili sa prijavom pet dana '. Tako bar oni kažu. Sve sami cirkus moralisti.

gemathegreat

pre 11 meseci

@@gema Možda tebi da ja navijam za Zvezdu ti sebe ubedjuj u šta hoćeš.

gemathegreat

pre 11 meseci

Ja nemam sa time problem, kao što vidiš ti pokušavaš opet kao i onaj jedan gore da nešto uniziš da se podsmevaš a to opet govori koliki si ti jadnik.
p

pa

pre 11 meseci

vi navijajte za zvezdu....

gemathegreat

pre 11 meseci

S ponosom.
@

@gema...

pre 11 meseci

Navijas za privatni klub, a ne za Zvezdu. Tesko svariti, jel da?
X

X

pre 11 meseci

Opet ovaj sminker
h

hulio

pre 11 meseci

Partizan jedini klub u univerzumu koji je igrao top 8 a da nije igrao ligu (posto je top 8 u rangu finala lige sampiona ) ..sada igraju sa cedevitom na dve dobijene mesec dana !! Zasto je partizan mogao odlagati za prvaka univerzuma top 8 i cedevita za njihovo prvenstvo a da zvezda ne moze ?? Najbolje da se srpska liga igra u julu ..partizan svakako kancer srpske kosarke a i nemaju ni jednog igraca za repku ..da igraju srpsku ligu bilo bi izuvanja od strane zvezde a drzava treba da im ukine sve drzavne sponzorw pa neka mole i kukaju da uplate navijaci ..puno su uplatili 1,8 m hahahaha..a sada porez da se plati
P

Pa

pre 11 meseci

Kako da imamo reprezentativce kad ste sva prava prebacili na Aba ligi takmicenju jos pre 20 godina, a od prvenstva ste napravili da moze da se ide samo u ABA2 LIGU.

gemathegreat

pre 11 meseci

@ Pa Reprezentativce dobiješ tako što ti igraju domaći igrači i selektor ih zapazi. Mnogo prosto. Ali izgleda da se od šume negro bombona ne vide.
P

Pa

pre 11 meseci

@game Bas to ti i kazem, imas par skupih reprezentativaca Argentine, umesto malog Topića da se forsira sto vise u Evroligi.
l

ligu pljunu

pre 11 meseci

najviše aba ligu pljuju oni koji su je privatizovali
v

vojinir

pre 11 meseci

naravno da će igrati, svake godine više saopštenja nego odigranih utakmica, pokušaj samo da se oteža priprema meča protivniku
k

kakva

pre 11 meseci

je to liga kad jedna utakmica donosi sampiona...to ni turnirnije,a kamo li liga ..boranija obicna.
L

LeoLajke

pre 11 meseci

Možete da pišete šta hoćete ali uvek se završavala sezona u prvoj polovini Juna!Sada bi trebalo u Julu da bi Partizani batem nešto osvojio!I još Vas nije sramota groblje da komentarišete!
M

MMXXIII

pre 11 meseci

Otkud sad juli? Serija gotova najkasnije do 22 juna, sedam dana posle prve polovine juna. Samo sedam dana, ništa više. Potrebno je samo da se pojavite, umesto da plačete po saopštenjima i neka pobedi bolji.
f

ftgag

pre 11 meseci

olga danilovic je rekla da ce sve osvojiti
B

Black and White Power

pre 11 meseci

Nema tu šta da se piše i raspravlja. Čovek sa 2 kluba hoće da disciplinuje ABA. Tačka. Ne želi da napusti tu ligu ili da ne igra finale, već da ih pritiskom i golom silom privede jaslama. Tačka. Glumataju kako neće igrati u tom terminu finale, a svi znamo da hoće, oni su naprosto takvi. Tačka. Jedina moja dilema je da li će ABA smoći snage da se odupre lokalnom kabadahiji i da ostane pri svojim terminima. Tačka. A oni, kad završe s saopštenjima i merenjem onoga čiji je veći - dolaze, kao bele lale. Tačka. Da li ima neko da zaista veruje da oni neće igrati finale ABA i tako predati titulu bez borbe? Pa oni su prodali ime i grb radi svih tih titula. Tačka.

gemathegreat

pre 11 meseci

Skroz si zajeban ko kratko ćebe. Tačka.
b

bhhshs

pre 11 meseci

naravno da necemo bez borbe nista nismo mi vi

gemathegreat

pre 11 meseci

@Black & White Power I još nešto ja sam i za to da Čović objavi snimak razgovora izmedju Savića i Milije. Jesi i ti za to mislim taki uspravan i moralan gromada tako reći. Da jednom za uvek spadnu maske. Da se vidi kakvi ste ljigavi i odvratni.
z

zijani

pre 11 meseci

kakva aba kakva kosarka liga sampiona u fudbalu rodjaci samo to je u fokusu
K

Ko su

pre 11 meseci

Ovi likovi?😃 nekome gm bivsi gm Barse i Virtusa,legenda ex-yu kosarke,a ovima anonimusi. Solidni su jedino na poziciji trenera😃
D

Djinobili

pre 11 meseci

ma ne igramo aba ligu i to je to.ionako nista ne donosi.oni nece srpsku ligu da igraju mi necemo aba i sta ima veze oni nek misle da su bolji mi isto smatramo da smo bolji i lepo svi srecni i zadovoljni..sportski pozz)))
M

Mjv

pre 11 meseci

Sto da ih pustimo da uzmu neki trofej? Zaboravili su kako to izgleda
C

Crno bela masa

pre 11 meseci

Konačno jedan normalan zvezdaš, sa stavom. Ne igrate finale ABA i lepo je od sledeće sezone napustite. Ne kažem da bih bio tužan zbog toga, naprotiv, mnogo živaca bih sačuvao. Nesportski pozdrav

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa to bi skotinje vrlo rado ali neće moći.
B

Black & White Power

pre 11 meseci

gemathegreat | Pametuješ ovde za sve pare, poklapaš svakoga, a ne uviđaš koliko je tvoj stav i pisanje bez kičme, ljigavo. Podvući ćete rep i doći na finale, jer eto, tako bi KKP uzeo titulu. To ti je sasvim u redu, a to što pretite i drečite i na kraju podvijete rep, to je stav. Eto ti prilike da sada i meni pokažeš gde mi je mesto. Jedva čekam da se nasmejem.
T

TokMak

pre 11 meseci

Svi ste zaboravili 2016 i cekanje zvezde 39 dana??? Budite malo realni!!! Ja sam za Buducnost aaliii istina je istina! I orotiv nas ste pretili, sa Cedevitom igrali dte kad vam odgovara i vi prozivate??? Ruznooooo sto slusate tog coveka!! Sa svima se svadja!!!!

gemathegreat

pre 11 meseci

@Black & White Power Ja jedino želim da Zvrzda izadje i bije vas do krvi sve tri utakmice. Jebeš trofej. Samo da krvavih gaća idete kući.
@

@gema...

pre 11 meseci

Ti bi najvise voleo da imas klub, ali ga nemas. Navijas za kvazi tvorevinu iz Zeleznika.
з

за влек

pre 11 meseci

Нећемо доћи 12-ог и тачка.
N

Nenad B.

pre 11 meseci

Dva saopštenja sinoć u pola sata + saopštenje njegove KLS lige, pa gostovanje u jutarnjem programu i evo ga javio se i ovaj potrčko. A iz prozvanog "državnog projekta" se niko ne oglašava, kuliraju i dovode do ludila dr-mr exsela. Neprocenjivo!
@

@@lupetaš

pre 11 meseci

Ako već hoćeš da se raspravljaš s nekim, bar barataju dobro činjenicama. :) Da sada je 4. jun, ali kalendar takmičenja ove sezone se bitno razlikuje od kalendara za sezonu 2015/16. Kao prvo, Evroliga je te godine igrana po starom sistemu. Četiri grupe po šest ekipa i Top 16 faza sa dve grupe po osam ekipa. Dakle do Top 8 faze se igralo 24 umesto ovogodišnjoj 34 utakmica. Dakle 10 utakmica manje u startu. Drugo FIBA prozori nisu igrali usred sezone, nego se igralo od 30. avgusta do 17. septembra. Srbija čak nije ni igrala te kvalifikacije za EP 2017. baš ni kao i Hrvatska. Kao treće, ABA liga tada nije imala 1/4 finale, već su četiri prvoplasirane ekipe išle odmah u 1/2 finale. Dakle, još tri utakmice manje, uz onih 10 iz EL, čak 13 klupskih utakmica manje u kalendaru i još bez mečeva kvalifikacija za reprezentativna takmičenja. Ove godine su se prozori igrali i krajem i početkom godine. Dakle po još 10-ak dana uštini za oba prozora. Na sve to, Zvezda je uzela još nedelju dana da odigra dve zaostale utakmice kada je ligaški deo ABA lige već bio završen. Ta dva odložena meča Zvezde sa Olimpijom i Mornarom uzela su još nedelju dana... Pa sada vidi ko ove lupeta, sedi lepo pa proveri ove informacije, lako su dostupne. Lep pozdrav :)
B

BRAVO

pre 11 meseci

PRAVO U METU👌

biancorosso

pre 11 meseci

Ljudi nije problem da li se igra ili ne, već je ABA problem. Posle druge utakmice OLI-PAR znalo se da se igra i treća i tada je ABA trebalo da izađe sa rasporedom i da kaže finale se igra tad i tad. Problem je nastao jer PAR nije imao gde da igra, jer su i Arena i Pionir zauzeti raznim manifestacijama. Zato su zakazali majstoricu za sedam dana (!!!!) za 6. jun. Zvezda i KLS su u pravu, jer čim su izbacili raspored finala, reagovala je odmah i ABA i zakazala finala u istom rasporedu. Pitanje je šta se čekalo sa strane ABA da zakaže finale posle druge utakmice??????
U

Upravu je

pre 11 meseci

Samo da se KLS igra posle Aba finala tako je uvek i bilo,to sto se oni u KLS prave pametni ne interesuje Aba ligu.
M

Mjv

pre 11 meseci

Pa i igrala bi se posle da se ABA zavrsila na vreme, a ne mesec dana da se ceka partizan da se razvlaci
G

Gost MS

pre 11 meseci

Zašto iznosio laži??? Ne zbog KKP !!! CDVita igrala 01. i 03. protiv Heliosa Sl.ligu koja se igra od oktobra!!! A ova Čovićeva KL nije srpska, već privatna liga!!!! Sad se čovek setio da je nacionalna liga ugrožena,i najviše njegovom zaslugom izgubila identitet i smisao!!! Zlatibor prošle godine pobednik ABA 2 ,nije mogao u ABA 1,zbog Čovića i njegovih pajtaša!!!
G

Gost MS

pre 11 meseci

Zašto iznosio laži??? Ne zbog KKP !!! CDVita igrala 01. i 03. protiv Heliosa Sl.ligu koja se igra od oktobra!!! A ova Čovićeva KL nije srpska, već privatna liga!!!! Sad se čovek setio da je nacionalna liga ugrožena,i najviše njegovom zaslugom izgubila identitet i smisao!!! Zlatibor prošle godine pobednik ABA 2 ,nije mogao u ABA 1,zbog Čovića i njegovih pajtaša!!!
з

за мс

pre 11 meseci

Значи теби важнија словеначка лига од наше?
T

Top Gun

pre 11 meseci

"Još bolji primer pomenute prakse datira iz sezone 2015/16 kada se Crvena zvezda plasirala u plej-of Evrolige. Tada je između polufinala i finala plej-ofa ABA lige, napravljena pauza od više od mesec dana, od 22.3.2016. do 28.4.2016. godine, tokom koje su odigrani mečevi sa CSKA"
G

Gost13

pre 11 meseci

Nije problem bio dok ste igrali protiv Reala. Problem je što je serija protiv Reala završena pre mesec dana a vi razvlačite 5 mečeva u tom periodu sa pauzama između mečeva po 7 dana.
L

Laki92

pre 11 meseci

Svidja mi se sto u svom komentaru kazes da je tada "zbog Zvezde" finale počelo 28. aprila, samo da te podsetim da je sada jun mesec, a da vi i dalje igrate polufinale.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A MEGA je čekala od 18.03. kada je izbacila Budućnost do 28.04. kada je igrana prva utakmica finala . Ravno 40 dana su čekali na tu utakmicu. I u redu je. Narvno da se čeka ozbiljnija i kvalitetnija ekipa jer ona igra u Evropi i tako se bori za srpsku košarku.
N

Nikmik

pre 11 meseci

matori ekspert mega je u tih mesec dana igrala KLS. Znači imala je utakmice
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

a Zvezda igrala polufinale plej ofa protiv Cedevite pre toga a sa kim ste vi igrali plus finale pocele 28.4 a sada treba da pocne mesec i po kasnije, i Zvezde je posle utakmice polufinala ABA lige posle 2 dana igrala evroligu a vi posle evrolige u utorak igrali sledecu utakmicu u ponedeljak a Real odigrao u cetvrtak i nedelju
T

Top Gun

pre 11 meseci

Bilo je u redu kada je Partizan pre par godina bio mesec dana bez utakmice? Samo se treniralo. Tada je bilo u redu? Sada nije?
K

Ko je ovaj?!

pre 11 meseci

A ko je ovaj? Neko nekad cuo za njega?
M

Mop

pre 11 meseci

Čovićev davno izgubljeni sin.
B

Bjorn89

pre 11 meseci

to ti je klempavi bagzi
T

Trovaci br.1

pre 11 meseci

Koje zlo isijava iz ovih persona iz zeleznika. Nevjerovatno
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Zlo isijava samo jedna osoba tamo a oni samo reflektuju!
j

jjjajaj

pre 11 meseci

zlo je kad skriveno i na kvarno pokusavas na sve nacine protivnika oslabis van terena a i na terenu zlo je kad napustas domace takmicenje zlo je kad urlas na dan zalosti
j

jbg

pre 11 meseci

Papagaji.
J

Jtd

pre 11 meseci

Znaci ovako, dobric ide, mitrovic ide i ostali domaci isto osim mozda onih koji nemaju gde. Kampaco ne ostaje milion posto a vildozu niko vise i ne pominje. Dalje to isto znaci opet sve ponovo i da ispratimo da li ce te napraviti po ko zna koji put iste greske. Redosled je sledeci, prvi plej i prvi centar i nikako drugacije, pa onda to vase krpljenje, a ne obrnuto, hocete li nauciti vise pitam se
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Čekaj, nisu isti potezi na redu ako se igra Evrokup i Evroliga. Pošto je ovo prvo takmičenje izvesnije , treba promeniti poteze
J

Jtd

pre 11 meseci

Treba treba, onda prvo centar pa plej :-)
o

onako pitam

pre 11 meseci

Zasto su ovoliko nervozni navijaci Igokea2?
P

Pa

pre 11 meseci

Oni i nisu nervozni, nego FMP1 daje na svaka dva sata daje novo saopstenje.
G

Goss

pre 11 meseci

KK saopštenje licimuri

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa da onda Čovke objavi audio Savićevog i Milijinog razgovora, jel se slažeš ???
M

Mighty B&W King

pre 11 meseci

Otkud ti to? Mi nervozni? Kuliramo i čitamo vaša nebulozna saopštenja. Nije nam dosadno, to je sigurno.
S

Svaki put isto

pre 11 meseci

Navijaci hrvatskog kluba i najveceg zla zvanog jsd se javili , Svaki put su oni tu pod istim nikovima da botuju za svog Ostoju
P

Pa

pre 11 meseci

Vi ste sa Hrvatskim klubovima osnovali Aba a ne PARTIZAN.
M

Mop

pre 11 meseci

A koji je tvoj nik?
g

gost 2204

pre 11 meseci

Pa nisu ove lige napravljene samo za gospodina objavu
M

Milan Bre bre

pre 11 meseci

Pratiš košarku od 2012 godine. Vidi sa čim se poklapa ta godina.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Jel moze pojasnjenje kako to FMP 2 odmah u finalu a FMP 1 i Mega igraju polufinale?!
G

GGWP

pre 11 meseci

Kako to JSD finansira drzava Srbija?
4

4

pre 11 meseci

Zato sto je prema zrebu Crvena Zvezda trebalo da igra protiv Partizana u polufinalu, ali je Partizan odustao.
@

@sima

pre 11 meseci

Naravno da može. Jer ste vi pobegli, pa fali još jedna ekipa za dva polufinala.
@

@soma

pre 11 meseci

Naravno da može. Pobegli ste, i onda fali jedna ekipa za polufinale
K

Kum na Braduljicu

pre 11 meseci

Jedini problem je što nemaju prednost domaćeg terena!!!! Znaju oni to dobro,da mogu da osvoje samo tako,jednom je Budućnost imala prednost i uzela titulu! Drugi problem je da nisu jedini koji imaju tim za 3 klase jači,a treći taj što se višw njihov gazda JEDINI ne pita za sve u Aba ligi!!! A ovaj Vasiljević na twitteru poznat kao KKCZ insajder nek nam samo odgovori koliku platu ima njegov kum Raduljica i da li je najplaćeniji navijač u Srbiji
S

SilverSurfer

pre 11 meseci

Danas sve može da se proveri. I lako je. Te sezone kada je Budućnost osvojila Aba ligu (sezona 17/18) Zvezda je imala prednost domaćeg terena. Prvu utakmicu u Beogradu dobila je Budućnost a drugu Zvezda. Atmosfera u prve dve utakmice, što može da se proveri, bila je mlaka. U Podgorici se dogodilo upadanje u hotel u kom su odseli igrači Zvezde, pretnje, svinjarije tokom zagrevanja i sudijski masakr u obe utakmice. I uz svu logistiku na i oko terena Budućnost je treću utakmicu dobila jednim poenom razlike (78:77) a četvrtu sa četiri (77:73). Nakon toga naredne godine usledio je odgovor iz Beograda pa se finalna serija pretvorila u cirkus koji je nečinjenjem, kao i sada, dobrano pomogla Aba liga. Aba liga je počela da gubi kredibilitet upravo dozvoljavanjem svinjarija u Podgorici i onda se krenulo iz kompromisa u kompromis. I tako je ostalo do danas. Onaj ko je doveo Raduljicu naglvačke bi trebalo da leti iz Zvezde. Kao i onaj ko je platio Borodžijanskog. Ali, izgleda da plaćeni promašaji u Zvezdi više bodu oči nego oni u Partizanu.
M

Muči

pre 11 meseci

Plaćeni promašaji...Holand,Raduljica,Ilić,Kuzmić,Adams i ovamo Brodzijanski...baš je za upoređivanje :D Upadanja u hotel,sudije...to mora da je info od KKCZ Insajdera? Aj da neko drugi kuka na haos,mešetarenja,sudije ali vi sledbenici Nebojše Čovića osobe koja je doktor za igre van terena...malo obraza ne bi škodilo ;)
x

xxxl

pre 11 meseci

Brodžijanski je doveden na probu, s ugovorom na 3 meseca, rođaci. Ne ide to u priču s Raduljicom, Holandom, Adamsom, Kuzmićem, ne ide. No, to su stavovi i piskaranja ortodoksnih zvezdaša i razumem.
V

Vlada T.

pre 11 meseci

SAOPŠTENJA, TUŽBE, PRETNJE, PRITISCI, SUDOVI, BIA, POLICIJA, JUTARNJI PROGRAMI, BOTOVI, ŠIRENJE MRŽNJE I UVREDA UZ POMOĆ REŽIMSKIH I "NEZAVISNIH" MEDIJA, POD ZAŠTITOM SVIH VLASTI I NIKADA NIŠTA U EVROPI... PRIVILEGIJA JE BITI NA DRUGOJ, STRANI ŽELJKA I SAVIĆA, SVIH SPORTSKIH LEGENDI- BITI GROBAR, ČOVEK, A NE BROJ 💪
B

Brzo brzo

pre 11 meseci

Ti si na strani Ostoje Mijailovica rezimskog, idi umij se nesreco

CICIBANsaSEVERA

pre 11 meseci

Vidi se kolike su LEGENDE SAVIĆ-OBRADOVIĆ kad se bave OVAKVIM STVARIMA
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Ali Dule je problem,kad on ode sve ce biti kao u bajci.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Da ali zato oni na miting dolaze autobusima a ti moraš o svom trošku!
P

Polivač

pre 11 meseci

GM crvene zvezde pročitao ono što mu je GMO crvene zvezde napisao. Sve u svemu, hibridna tvorevina...
V

Vlada T.

pre 11 meseci

Dokle ide NEZNANJE I BAHATOST u predgrađu (i srpskim medijma) da objavljuju javno dopis sportskom direktoru ABA, otkrivajući svu ljubomoru, pakost, mržnju i komplekse prema najboljem reprezentu Srbije i ABA u Evroligi, pa Miliji Vojinoviću pišu da učesnici plej-ofa Evrolige nisu odlagali utakmice u svojim šampionatima, kao Partizan, navodeći još poimence klubove 🤣. I prosečni poznavaoci košarke znaju (ali ne i u KK C.ZVEZDA i SRPSKIM MEDIJMA KOJI ŠIRE LAŽI) da su Fener (od 21.4 do 13.5), Olimpijakos (22.4-13.5) i Monako (30.4-12.5) odlagali svoje mečeve (slika br.2 i 3.) dok su igrali plej-off Evrolige. Samo u Železniku to ne znaju, pa obmanjuju 🤣. O neigranju KK C.Zvezda u plej-ofu ABA 2016.godine (od 22.3 do 28.4) da ne ponavljamo (slika br.4) kao i da se od 2004.kada su "borci za KLS" ucenili Partizan da mora u ABA, NIKADA NIJE IGRALO PRVO FINALE KLS jer su ligu devastirali, već ABA na koju su sve preneli pod sloganom " Zvezda- Srbija-NIKAD JUGOSLAVIJA" 🤣. I onda su Zoran Savić (NE KRIJU DA GA PRISLUŠKUJU, A MEDIJI I NA TO ĆUTE) i Partizan krivi što mega talenta Topića, registruju za FMP, pa stave u tim C.Zvezde protiv Valensije, ili za poslate falsifikat ("transparentne eksel tabele") zbog kojih ih Evroliga kažnjava i suspenduje (slučaj Kampaco). A tek LAŽ da je iz KSS data saglasnost za nove termina finala Superlige, koje su promenili u sredu (znamo svi zbog čega), iako je tzv.direktor KLS, GRUJIN, dva dana ranije saopštio da će početi ČETIRI DANA NAKON ABA FINALA (slika br.5) 🤣 O svim ovim LAŽIMA I SPINOVIMA mediji NE SMEJU NI REČ iako objavljuju dopise, saopštenja iz Železnika uz izjave neukog, poslušnog direktora KLS. Samo nismo svi inteligencije konzumenata Pink i Hepi jutrnjih programa, naručenih tekstova po SK i drugim portalima, te "kkcz insajdera" i sličnih botova, iza kojih se kriju autori i pisci ovakvih dopisa i saopštenja koji mogu da manipulišu samo osobama opskurne inteligencije 🤣.

gemathegreat

pre 11 meseci

I na sve to postoji audio razgovora, i šta ćemo sad ???
g

gost23

pre 11 meseci

Kaži već jednom da na kraju sezone Zvezda učestvuje u dva takmičenja, a KKP u jednom. To je suština problema. Ne bi ga bilo da KKP nije ' zakasnio ' sa prijavom, ili da Obradović ima širi roster. Zašto bilo ko pominje playoff u ostalim zemljama ? Ne završavavaju oni dve lige paralelno.
V

Vlada T.

pre 11 meseci

Termini (okvirni) plej ofa ABA odavno su javljeni klubovima.To je znao i tzv. direktor KLS, pa je u ponedeljak jasno poručio u Sportskom Žurnalu (sika br.1) da se prva finalna utakmica njegove lige igra ČETIRI DANA PO OKONČANJU ABA. Svi mediji su to preneli (slika br.2) iako sada ne smeju to da ponove😁, ali je tzv.direktoru KLS u međuvremenu (kao i većini portala) stigla nova direktiva da zakaže nove termine. Zatim su u sredu sinhronizovano iz predgrađa i KLS izdali nova saopštenja (kao i danas) da bi napravili nove pritiske kao i pred svaki plej off, ABA, KLS ili Kup. PLEJ-OFF TZV "SUPERLIGE" SE UVEK IGRAO POSLE ABA od kada su novokomponovani "zaštitnici srpske lige" 2004.ucenili Partizan da neće igrati Evroligu ako ne napusti ligaški deo nacionalne, kojoj su oduzeli prvo prohodnost u Evroligu, pa u Evrokup prebacivši na ABA. A onda su pre par godina i prohodnost u ABA1, prevacivši na ABA2, potpuno devastirajući KLS, prihvativši i kvote klubova iz Srbije. Tako je 2016.godine (slika br.3) poslednju utakmice ABA polufinala sa Cedevitom C.zvezda igrala 22.marta, a prvu finala sa Megom tek 28.aprila ?! igrajući 40 dana samo Evroligu (i grupu i plej-off), dok su svi klubovi Superlige ČEKALI DVA MESECA?! Mega je te 2016.godine (slika br.4) čekala od polufinala ABA 19.marta do prve utakmice finala 24.aprila dok je Partizan na početak superlige (slika br.5) čekao dva meseca bez utakmice!? Kolika je opskurna inteigencija (istog) pisca prigrafskog i saopštenja KLS, najbolje ilustruje isticanje "INTERESA REPREZENTACIJE" 🤣, jer bez obzira kojim se redsledom igraju finala, završiće se istog termina 🤣. Takođe NEISTINA je da je bilo ko iz saveza učestvovao u donošenju odluka oko prigradske promene termina završnice KLS u sredu, a prozivanje selektora je zbog najbojeg prošlogodišnjeg opisa situaciju i marionetskog direktora poslusnka 🤣 (snimak br.6). Svima u regionu je poznato ko deceniju unosi tenzije i nemire i u ABA i KLS i i Kupu (što u Evroligi ne prolazi), a na državnim organima je da se preispitaju dokle će mu pružati finansijsku, medijsku, sudsku i svu drugu logistiku i zaštitu. PS: OVO JE SAMO NOVI PRITISAK. IGRAĆE ABA FINALE, JER NIJE OD REČI 😉
p

pedja986

pre 11 meseci

politicar, aloo, u acb se jos igraju 1/4, turska 1/2, francuska i italy jos nisu pocela finala, o čemu vi vise pricate?????
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Боље да сте наставили да грцате у дуговима,него што сте се 2011. претворили у овог Франкештајна од клуба...ни поноса,ни достојанства...
i

ivan3333

pre 11 meseci

NBA ce zavrsiti prije svih jacih evropskih liga
k

krstim se

pre 11 meseci

Jugosloveni lazu ljude, 2016 smo imali pobednika vec 2 maja a sada je vec 4 maj a finale treba da pocne tobze 10 juna, Jel vidite razliku?
P

Pa

pre 11 meseci

Imali ste kad vas CSKA, pometlao sa 3-0 za nedelju dana, tad niste ni odlagali utakmice i igrali posle zavrsetka ABA prvenstva kao sa Mornarom i Cedevitom, osim sto vas u finale cekala Mega 30 i nesto dana dok vas metlao CSKA.
7

7878

pre 11 meseci

sada je vec 4 jun*
M

Mop

pre 11 meseci

4.maj. Čime se krstiš? Nogama oko glave

Naravno

pre 11 meseci

2016 si imao odmah polufinale posle zavrsene ABA lige, nise igralo kao sad cetvrtfinale, pa polufinale, pa finale, zato se i ranije i zavrsilo,stim sto se tad odigralo polufinale, pa top 8 sa CSKA, pa posle toga finale.
M

Mop

pre 11 meseci

Pa ti dečko ne znaš ni koji je mesec trenutno. Bravo.
@

@ssss

pre 11 meseci

Te godine je pauza između polufinala i finalne serije bila od 22.03. do 28.04. sad sam baš proverio.Dakle dok vas je metlao CSKA nije se igrala ABA liga.Razlika je jedino u tome što je Partizan igrao pet utakmica sa Realom.Zato još nije gotova ABA liga.Sve može da se proveri.
@

@@sssss

pre 11 meseci

Zabagovao. On je još u maju. 😂
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Овај ГМ "нове"ЦЗВ само прочитао шта је газда Небојша написао...све ово је јуче писало у 1368.саопштењу ове сезоне...овакав клуб само у оваквој држави може да постоји...
m

matoriekspert

pre 11 meseci

I za to čitanje bi trebao da odgovara jednog dana, ako ima ikakve pravde!
P

Polivač

pre 11 meseci

To je saopštio GM crvene zvezde a sastav mu pisao GMO crvene zvezde. Sve u svemu hibridna tvorevina.
K

Kikola

pre 11 meseci

Kakvi trovaci. Pa neverovatno. Ne valja vam ABA liga u kojoj igrate sa dva tima. Mozda je vreme da istupite iz nje i posvetite se osvajanju srpskih titula sa srpskim igracima u sprskoj ligi gde ce se spektakularno finale izmedju FMP 1 i FMP 2 uvek igrati na noz.
P

Pravda

pre 11 meseci

A vi lepo u HKS i igrajte ligu gde ste i osnovani...
@

@PRAVDA

pre 11 meseci

Pa viste sa HKL osnovali Aba ligu nije PARTIZAN. Dok ste vi zajedno pravili Aba ligu, PARTIZAN je branio prvenstvo.
K

Kikola

pre 11 meseci

Pa to vam je uvek bio modus operandi. Vama i vasim gazdama. Sve koji vam se nadju na putu terate iz zemlje. Rezultat je uvek odliv mozgova, mladosti, postenja. Vas ideal je Srbija u kojoj igra jedan tim u kosarci, u fudbalu, na vlasti. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.
G

Goss

pre 11 meseci

Pa vi ste trčali u tu aba ligu zajedno sa ćoravim patuljkom nije vam valjala srpska liga sad ne valja aba pa vi napravite vašu ligu pa igrajte sami prevaranti

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Sta je misevi, plasite se pune arene i glasa naroda?
Ž

Žeks82

pre 11 meseci

evo , gaće nam se tresu...
A

Ajde pali

pre 11 meseci

Kaze Mis koji se krije pod nikom Kalcopolista
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Ovi iz Zvezde namerno dižu tenziju pred majstoricu koju u Utorak igra Partizan protiv Olimpije,kao bitna im KLS a u stvari bednicima je jedino bitno da Olimpija iznenadi Partizan.Čović namerno spinuje sa ovim saopštenjima i unosi tenziju i nervozu.Ne bi me čudilo da je već napisao saopštenja ukoliko u finalu, ako do njega dođe Partizan dobije Zvezdu.Bitnije mu finale KLS, C.Zvezda-FMP od finala ABA lige koje donosi Evroligu.Ko normalan u to veruje.
p

pravda

pre 11 meseci

Gde pise da ABA liga ima zagarantovano mesto u euroligi? To nema vec nekoliko sezona, vec preko pozivnica kao i vi sto ste ucestvovali prosle sezone...
S

Slaninari

pre 11 meseci

Samo da pojasnim, kako se polako blizi ocigledan kraj "svevisnjeg" tako cemo ocekivati raspad KK Partizan i FK C. Zvezda ! Aj' zdravo i prijatno !
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ako se KK Partizan nije raspao za vreme ove decenije diktature neće ni posle nje.Može samo da procveta. A što se tiče FKCZ ili RK Vojvodina oni neka razmisle ko i kako im je omogućio te tzv "velike" uspehe
N

Nikmik

pre 11 meseci

Budemo li mi zvezdaši glasali ko navija za zvezdu na vlast nećete doći NIKADA
Y

Yonas

pre 11 meseci

ovi sto non stop spominju 2016, tada je Aba liga bila vec zavrsena 2 maja pa je i mogla da bude tolika pauza sada nema vremena za 7 dana pauze... Ponovo lupetate
t

turista

pre 11 meseci

Treća utakmica između Partizana i Cedevite je mogla igrati u petak, ali je Pionir bio zauzet? Čime pitam se? Pa vi ste ti što sabotirate

Sakur

pre 11 meseci

Ovi kao na traci ahahahahha koja najezda iz zeleznika
K

Kao...

pre 11 meseci

...prvo, ABA liga ne sme da broji više od 12 klubova, to je ukupno 22 kola u sezoni... Kao drugo, Play Off ABA lige treba da igraju prva četiri na tabeli, polufinale na dve dobijene a finale na tri... i onda je problem rešen!!!
i

izjava

pre 11 meseci

na YT slobodno potražite izvjaju Džikića gde se čovek čudi pauzi od 2 meseca u domaćem prvenstvu i da je njemu rečeno da se to zove PAUZA U PRVENSTVU... nego tada vam nije smetalo, sada vam smeta. Smeta vam sve ono sto drugi rade, a ne smeta ništa sto vi radite. NE POSTOJI KLUB, IGRAČ ILI FUNKCIONER KOJI POŠTUJE KLUB I DELO crvene zvezde.

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

Ја не разумем једну ствар . Звезда је својевремено уцењивала и претила свима који су за КЛС да морају да играју АБА и тиме су буквално угасили и обесмилили КЛС. Партизан је морао да напусти ЕЛ тада јер је био против АБА ! Некада се из те лиге КЛС ишло у ЕЛ данас се одатле не може ни у АБА 1 ни у АБА 2 ! Звезда данас има 2 клуба у истом такмичењу , Звезда данас игра одложену утакмице после скоро 9 месеци . Звезда данас прети и уцењује да је у интересу СРБИЈЕ И СРПСКЕ кошарке да се игра КЛС који је претходно она обесмислила и угасила . Мега је тада чекала 39 дана Звезду да одиграју финале јер је Звезда играла ТОП8 са ЦСКА ! Сви су због утакмица у ЕЛ одлагали своје утакмице и Реал ,И Олимпиакос , И и Фенер али о томе не сме да се прича . Данас су на челу КЛС све саме кошаркашке легенде као и Човић 🤷🤣.Те легенде 2 дана пре овог циркуса објаве термине да се прво игра АБА па КЛС а онда напрасно се то мења јер је неко нешто другачије испланирао . Тај Човић тражи казну за Партизан што не игра КЛС , коју Звезда није играла 3 или 4 сезоне ( наравно некажњено ) .. Још једна врло битна чињеница . КЛС нема никакве везе са КСС . КЛС је приватна лига једног човека , и то је све што треба да зна свако ко мало прати кошарку . Дакле , све је ово његова игранка и ове претње ништа од тога . Играће и АБА играће и КЛС него мора мало фрка ..
D

DonKyo

pre 11 meseci

Rahmetli Zvezdu svi mrze. Evroliga, bivsi igraci kojima duguje pare, Sasa Obradovic kojeg docekaju kao nakgoreg krvnika, Zoc, ZS... Ma svi.

gemathegreat

pre 11 meseci

Rahmetli ti po kući.
Y

Yonas

pre 11 meseci

ovi sto non stop spominju 2016, tada je Aba liga bila vec zavrsena 2 maja pa je i mogla da bude tolika pauza sada nema vremena za 7 dana pauze... Ponovo lupetate
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ko vam je taj Nemanja Vasiljević? Hoće on ići u zatvor umesto Legende kad dođe vreme?
m

mikac678

pre 11 meseci

KLS Zvezda vanredno zakazuje termine domaćeg prvenstva da preduhitri ABA ligu jer su znali da će ih ovi objaviti. Namerno prave tenzije kao i svaki put da li je Partizan ili Budućnost totalno nebitna stvar. Ako Zvezda ne izađe piše se 2:0 za Partizan i čekamo treću
е

е

pre 11 meseci

Само ви чекајте. Лепо ће Србија заказати финале Клс за 12 јун у Арени, а ви гледајте где ћете да одиграте то финале Аба, пошто у Србији нећете имати халу.
s

sta lupate

pre 11 meseci

2016 smo imali vec Aba sampiona 2 maja spineri grobarski a sada je Jun 4
P

Pa

pre 11 meseci

Imali kad vas CSKA pometlao na brzaka sa 3-0,sta je tu čudno.
A

Aleksakg

pre 11 meseci

Da ali se tada u ABA play off nije igralo četvrtfinale a i vaše jedino učešće u top8 se završilo skoro pre i nego što je počelo - laganom metlom 3-0
G

Gazdin Mali

pre 11 meseci

Šta znači GM?
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Gromada Moralna! Da bi se razlikivao od Čovića koji je MG ali kao Moralni Gmizavac.
K

Kon

pre 11 meseci

Da li je Zvezda suvlasnik Aba lige? Mislim da jeste, Partizan nije. Svako finale se dižu tenzije kada je krajnji rezultat neizvestan. Kada je Zvezda igrala protiv Budućnosti ista priča, saopštenja, tenzije, tuče.Saopštenje oko Kampaca, Evroliga, idite bre više, dokle, ima li kraja ovom ludilu. Svi krivi, zavere, dok jadni magistar i njegov klub dominiraju zadnjih 8-9g.,kako?
G

Gost999

pre 11 meseci

Meni je iz cele ove situacije najjaci utisak to koliki su Grobari licemeri i losi ljudi. Znamo i mi a i oni da je ovo jednostavno pogano, podmuklo, nesportski i nefer. I na sve to, oni se masovno javljaju i kao likuju, i lupaju neke stvari koje veze sa istinom i realnoscu nemaju, spinuju bez prestanka. Toliko su puni mrznje, da je to neverovatno. Sa druge strane, isto tako su svesni da posteno, nema sanse da nas pobede u seriji na 3 dobijene utakmice. Ovako dobijaju dve gratis, a nadaju se da ce u jednoj od sledece tri da imaju srece da ih posluzi sut i da njihove sudije odrade svoje, sto nije iskljuceno da se desi. Ali onaj gore vidi sve, samo vi nikako da naucite to, iako vas vasa karma siba vec godinama bez prestanka. Od srca vam zelim novog Nolana Smita!
M

Mora

pre 11 meseci

Da si retko dobar čovek i sigurno navijaš za klub koji je ugašeni li ovaj novi, nema veze. Svi dobri ljudi su Zvezdaši, dok ovi loši navijaju za Partizan. Oličenje dobrote i poštenja se ogleda u likovima magistra i dr. mađije.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

E jesi nas provalio! Baš smo loši ljudi samo mi reci gde je na toj tvojoj skali dobrote Legenda a gde je Pućavi zašitinik.Nadam se na suprotnim stranama od nas
G

Gost999

pre 11 meseci

@matoriekspert - Čović je za ovog vašeg Ostoju majka Tereza. A taj pućavi, to pričaš za onog što vam je dao desetine miliona za kk i dozvoljava vam da radite ovo što raite? Licemeri ste i loši ljudi. Samo pročitaj komentare, pa čak svoj. Svi ti ljudi imaju imena, a ti im se obraćaš pogrdnim nadimcima. To je prosto jače od vas, loši ste ljudi, puni mržnje.

Dragan Prokic

pre 11 meseci

Istina je što je neko napisao u komentaru da iza ovog stoji Partizan jer pokušavaju prvo na sve načine da osposobe Avramovića ( jedino on igra koliko toliko pristojnu odbranu ) , drugo takodje igrači Partizana su psihički a posebno fizički iscedjeni tako da ih pokušavaju oporaviti a za to treba vremena i treće i možda najbitnije igrači nisu bili plaćeni zadnjih par meseci pa su se čekalo na ove donacije i sada su podmireni
n

noleeeeeeeeee

pre 11 meseci

A u fmp-u jedino kurpaco I vildoza primaju pare ne vrijeme. Domaci igraci poslednju platu primili u decembru
g

gost7392036

pre 11 meseci

Dosadili ste i Bogu i ljudima, kako li neko moze i dalje da slusa sve sto lupetate...
t

tipičan

pre 11 meseci

predstavnik KK zvezda
P

PINOKIO

pre 11 meseci

Ovaj se javio zbog igrača?
c

cv

pre 11 meseci

kukajte jos malo
B

Bnm

pre 11 meseci

2016 stala kosarka dok miljenica ne bude otresena od strane CSKA. A ovo sto je zakazano dan ranije u odnosu na Aba je dokaz da su namerno to uradili. Inace namerno nisu usli u top8 jer se ne pale na to. Da su se palili i usli ne bi sada ovoliko cekali...
d

d. g.

pre 11 meseci

Aba završila sredinom maja.
L

Lupas...

pre 11 meseci

2016 je Sampion aba proglasen 2 maja. Cao dovidjena
t

to smo zaboravil

pre 11 meseci

Samo 2016. Mega je od polufinala sa Budućnošću čekala tačno 39 dana da odigraju prvu finalnu utakmicu sa Zvezdom, koja je u međuvremenu igrala Tip 8 Evrolige sa CSKA.
@

@zaboravljen u vremenu

pre 11 meseci

Ne izmisljaj gluposti
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A pri tom se Evroliga igrala po starom sistemu i grupama.Ukupno 15tak utakmica pre TOP 8. Ljudi taj lik ( Dr Č) je bolestan i trebalo bi ga lečiti a ne podržavati, ali to je već vaš problem.
l

lupetas...

pre 11 meseci

2016 je 2 maja sampion bila zvezda a sada 4 jun, misli o tome
G

Gosten

pre 11 meseci

Ljudi iz Zvezde imaju pravo. Partizan gazi sve zakone i niko ga ne kaznjava. Umesto zbog bezanja iz lige bude kaznjen on bude nagradjen sa budzetom od 20+ miliona, placanjem igraca bez poreza itd. To nigde na svetu nema. Navijaci Zvezde bi trebalo da vrse pritisak da se kazni KK Partizan. Igrali su sa Dzavaiem,Dzerelsom,Milosavljevicem,Bogdanovicem,Gistom,Veselim i Kecmanom kada su pobedili prejaku Zvezdu sa Drcom,Bakicem,Suboticem,Nedovicem od 17 godina sa 41 razlike.Zvezda nije bezala a sada vec dve godine za redom beze jer im 90% ekipe stranci pa su im svi drugi krivi samo oni ne. KK Kukavica
N

Naravno

pre 11 meseci

I u kupu isto bezimo jel da, zbog 90% stranaca?

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Na prethodnoj vesti si mi odgovorio da si “grobar”? Zbog takvih “grobara” kao sto si ti me je sramota!
J

Jovica Dragic

pre 11 meseci

5 saopstenja za pet dana,nije mi jasno samo sta vise traze i kako sad su odjednom za kls,pa ta ista zvezda je bila prva za abu i ucenjivala je Partizan koji je htro da igra kls da mora da predje u abu kako bi igrao evoligu,a sad odjednom oni za kls,sta reci kad su unistili srpsku kosarku i celu ligu tad im je aba bila prioritet.
D

Dosta spina

pre 11 meseci

Zvezda je igrala 2016 polufinale pre top 8 pa posle finale, Igrala je maltene bez pauze. svaka 2-3 dana ajde ne spinujte vise grobarcici , Ovde se pravi pauza da bi se vas Avramovic oporavio
P

Pa

pre 11 meseci

Igrala finale posle 39 dana,sta je problem sad da igra isto finale posle 23 dana to je skoro pa duplo manje sada nego 2016.
N

Nfkg

pre 11 meseci

Sigurno hahahaha
m

ma jel?

pre 11 meseci

Te sezone se nije igralo 1/4 finale ABA, već se igralo direktno 1/2 finale, znači 2-3 utakmice manje u rasporedu. Polufinale ste igrali pe EL jer vas ni približno nije kačilo sa datumima. Sa Cedevitom ste završili 22. marta, Top 8 sa CSKA vam je počeo tek 12. aprila i završio se 18. je su vas ovi pometlali da 3:0, i onda je tek 28 aprila krenulo finale ABA lige sa Megom. Vi ste, gospodo, u 36 dana rastrgli pet utakmica. Najbolje još da ni polufinale niste igrali, pa bi se sezona završila u septembru. Ovde sezone ste u nedogled otezali sa odigravanjem utakmice sa Olimpijom, pa onda odložili i meč da Mornarom. Te dve utakmice ste igrali tek kada je prvenstvo već trebalo da bude završeno i direktno ste uticali da se kalendar dodatno zgusne. Sada vas nije sramota da se žalite?
d

dzonod

pre 11 meseci

šta pričaš, kakva 2-3 dana. udji na sofascore i vidi raspored. 20. marta polufinale pa 25. aprila finale
a

asi

pre 11 meseci

Ti cak i ne spinujes vec otvoreno lazes. Izmedju polu finala i finala sa Megom u peridu kad je CZ igrala sa CSK proslo je vise od mesec dana i CZ je odigrala za to vreme TRI utakmice i to sve tri sa CSK. Nikakvog igranja na svaka 2,3 dana nije bilo.
K

Kakav spin

pre 11 meseci

Prvo, jel bese vest dva, tri dana pre nego sto su termini KLS-a zakazani "u interesu srpske kosarke" na istom ovom portalu da je Zvezda u finalu KLS-a da se finale igra 4 dana nakon zavrsetka ABA lige? Imate skrolujte pa procitajte. A onda odjednom reseno da se termini zakazu bez obzira kad se ABA liga igra? Jos jedan veliki spin da su drugi timovi su igrali paralelno plej of EL i svojih sampionata, to su radili samo Spanci, nije igrao ni Monako, ni Fener, ni Olimpijakos, udjite i proverite. A jos jedan spin od Covica je taj da su oni igrali paralelno ABA i EL kad su izborili TOP 8 EL, a ne kaze da je od polufinala do finala ABA proslo mesec dana jer su se cekali da zavrse seriju sa CSKA i da se odmore za ABA pred finale sa Megom? Tada je u istom tom KLS-u (koji vi mnogo volite) Partizan imao pauzu od dva meseca?! To sve lepo ima na internetu i moze da se proveri. A to da Covic prislukuje telefon Savica i da se javno time hvali i preti, to nije protivzakonito?
G

Gostanko

pre 11 meseci

Lazes sam sebe,uostalom to radi 90% navijaca tvog kluba.I uopste ne znam kako vam je i zasto to interesantno
@

@Kakav spin

pre 11 meseci

Sto niste trecu utakmicu igrali u cetvrtak, ili sada za vikend, nego se ceka do ponedeljka? Zato sto vas Cedevita nije vise mogla cekati i pocela slovensku ligu bez vas. Kako ste to mogli ispostovati Cedevitu, i njene termine, a Zvezdu ne mozete. Jel se toliko bojite? Kad vama odgovara, odmara te se, a kad ne onda se mora igrati. Ja ovde jedino vidim da vi gospodo spinujete,
@

@Gostanko

pre 11 meseci

A sta laze? Da vas Mega cekala 30 i nesto dana u finale 2016?
d

da pitam

pre 11 meseci

ove [to ostavljaju komentare ispod, dečko vam je izneo činjenice koje su proverljive i dokazane. Ni na jednu nemate odgovor nego samo kontra pitanja? da nije možda zato što je sve u pravu, pa vam se istina ne sviđa?
@

@gostanko

pre 11 meseci

Ja bar znam za koji klub navijam i ja bar imam jedan klub, a to sto je tvoj argument lazes a sve ima lepo na netu da se proveri samo pokazuje koliko ti je Covic isprao mozak kao i velikoj vecini navijaca tvog kluba, koji god to bio klun
d

dzono

pre 11 meseci

Jel ova čovek realan? Pa 2016. godine je Mega čekala mesec i po dana da odigra finale dok Zvezda završi svoj top 8. Košarka je stala na mesec i po dana dok CSKA otrese Zvezdu. Slobodno se podsetite
h

hdhsshh

pre 11 meseci

Tesko dobices 80 minusa i 2 plusa na cinjenicu, ne mogu da se pomire sa istinom, uvek misle da su svi protiv njih i da im neko radi o glavi
S

Slobodno proveri

pre 11 meseci

Ponovo.2016god je sredinom maja ABA liga vec zavrsena a KLS sredinim juna zavrsena a sada ce i Olimpijske igre ce sledece godine poceti a ABA se nece zavrsiti.
g

gost23

pre 11 meseci

Pomeni kada se završila Aba te godine, kada je počela i završila se KLS. Onda pogledaj ponuđene termine za ovaj mesec. Zamisli šta bi bilo da nisu zakasnili sa prijavom pet dana !
@

@slobodno proveri

pre 11 meseci

Pa zavrsena kad vas CSKA pometlao sa 3-0 za nedelju dana.
@

@ slobodno proveri

pre 11 meseci

Tada se nije igralo 1/4 finale, već se igralo odmah polufinale. Znači u startu tri nedelje manje u kalendaru. A ni jedan klub nije ostavio dve utakmice kada se ligaški deo već završio, kao Zvezda što je ostavila Olimpiju i Mornar, to je još dodatnih nedelju dana. Sa Olimpijom je pola godine konstantno odlagano, pa na sve to i Mornar, jer eto par igrača bilo bolesno mezimici. Ali Borac npr. nije mogao da odlaže meč sa Cibonom za opstanak, pa je igrao sa tri prvotimca i četiri juniora. Dakle sve navode ovu Zvezde i posle ponovo ne valja?
@

@ slobodno proveri

pre 11 meseci

Tada se nije igralo 1/4 finale, već se igralo odmah polufinale. Znači u startu tri nedelje manje u kalendaru. A ni jedan klub nije ostavio dve utakmice kada se ligaški deo već završio, kao Zvezda što je ostavila Olimpiju i Mornar, to je još dodatnih nedelju dana. Sa Olimpijom je pola godine konstantno odlagano, pa na sve to i Mornar, jer eto par igrača bilo bolesno mezimici. Ali Borac npr. nije mogao da odlaže meč sa Cibonom za opstanak, pa je igrao sa tri prvotimca i četiri juniora. Dakle sve navode ovu Zvezde i posle ponovo ne valja?
s

sbsvb

pre 11 meseci

Sve okej, ali potenciranje svih iz zvezde da su svi klubovi igrali plej off evrolige paralelno sa ligom bi imalo smisla da zvezda nine 2016. Napravila pauzu zbog top 8 izmedju finala i polufinala aba lige mesec i kusur dana, tako da sve stoji sem toga :)
M

Mop

pre 11 meseci

Ajde dosta vise. Pred svako finale bombardujete saopstenjima. Sport je, nije rat. Mi jos nismo prosli. Igrate protiv FMP u toj famoznoj ligi. Dobijate sigurno. 100%. Samo pravite atmosfreru na noz. To ste radili svake godine pred finale. Covicu srami se. Treba neko da pogine na utakmici pa da ovaj prestane da salje saopstenja. Verovatno bi se naslo resenje, a ovih Bog te pita koliko saopstenja od sinoc nicemu ne sluze
n

noleeeeeeeeee

pre 11 meseci

E crni bagzilone. Kakav tim takav I gm. Ravnopravni ste ucesnik top 17 godinama.
P

Pogotovo

pre 11 meseci

Na terenu ste uspeli kad ste igrali umesto Cedevite i Igokee, i kad bila korona.
P

Pa ko vam brani

pre 11 meseci

Igrajte Kls!To je privatna liga u kojoj odlucuju klubovi iz Aba lige,od cega Fmp u startu ima 2 glasa,znaci potreban im je jos jedan da bi imali vecinu i odlucivali ata i kako se radi!Znajuci kako zalizani suruje sa Zeleznikom,sve ostalo je jasno!Onako Kls postoji da bi Fmp osvajao kvazi "trofej" i time opravdao milione i milione narodnih para koje se svake godine potrose za 12.15,16 ,10, mesto u Evroligi!
А

Александар1

pre 11 meseci

Апсолутно је у праву сваку реч!!Још је појединцима Звезда крива што има два термина за одигравање у једном дану.Господо из Аба лиге сачекаћете а онда следи чишћење жоца са лица земље ако буде прошао сокове на размућивање
7

7878

pre 11 meseci

To im je bio i plan da se oporavi Avramovic i da se lepo odmore, To im je bio plan sve vreme. Naravno u saradnji sa onim iz ABA , Jugoslovenska pokvarena posla.
H

History channel

pre 11 meseci

Jugoslovenska pokvarena posla, a u tu ABA ligu uterao nas je niko do Čović u saradnji sa Vesićem i Žikom Paukom. Čak su i Bartomeu-a dovukli za tu priliku. Ima nas koji još pamtimo delovanje sadašnje prve figure klubova sa Malog Kalemegdana i Železnika.
b

bolje da ćutite

pre 11 meseci

Posla od nacionalnog interesa Srbije- državna mezimica u finalu Superlige Srbije bez i jedne odigrane utakmice i to, pazi sad ovo, na osnovu rezultata u jugoslovenskoj ligi u koju su, uzgred, Zvezda i FMP svojevremeno na silu uvukli Partizan, koji u prvim sezonama i nije bio njen član.
K

Kula od karata

pre 11 meseci

I ova faca gm menadzer
T

To

pre 11 meseci

Nije nista vas Mega 2016 cekala 30 i nesto dana u finale, tad se niste bunili za položaj.
h

hhhh

pre 11 meseci

Sto je najgore oni to napisali u saopstenju kao da se nista nije desilo, kao dali primer kako su oni :D
R

Realnooo

pre 11 meseci

To im je bio i plan da se oporavi Avramovic i da se lepo odmore, To im je bio plan sve vreme. Naravno u saradnji sa onim iz ABA
D

Dva brejka ne vrede

pre 11 meseci

Poenta je da konačno Želimir osvoji neki pehar.
s

stankelitza

pre 11 meseci

Mitra obavezno zadržati, ali kao drugu opciju. Dobriću, ako traži mnogo para, uručiti zahvalnicu.
V

Vamos

pre 11 meseci

Hahahahah rijaliti… Smoriste vise. Cekaj, prije vam je odgovaralo da odmarate a sad ne odgovara? Ili obrnuto… Ne znam