(Star sport)
(Star sport)

Hanga se seća kako su ga gađali u Podgorici: Umalo avion da promašimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.24. | 14:49

Košarkaš Zvezde, zajedno sa Rokasom Giedraitisom dobio poziv za reprezentativna okupljanja

Ne baš najbolji početak sedmice za Crvenu zvezdu. Ni kraj prošle nije bio u skladu sa očekivanjima, jer je ekipa Janisa Sferopulosa poražena od Barselone, da bi u ponedeljak veče neočekivano poklekla i u Podgorici.

To je baš iznerviralo navijače, koji su ljuti zbog izdanja u ABA ligi, zbog čega je pristalicama morao da se izvinjavao Nemanja Nedović, a koliko je susret u dvorani „Morača“ bio sumoran za crveno-bele svedoče i reči Adama Hange.

Izabrane vesti

Letošnji novajlija iz Reala je podsetio da je susret u glavnom gradu Crne Gore prekinut u trajanju d 20 minuta, zbog neadekvatnog ponašanja publike.

Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali... Nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju“, pojasnio je Hanga u razgovoru za mađarsku televiziju M1.

Može biti da je i taj neadekvatan ambijent delimičio uticao na stanje ekipe, posledično i poraz.

Jedna osoba je čak bacila pivo koje je palo nekoliko metara od mene, pa je utakmica bila prekinuta, teren je morao da se očisti. A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan…“, dopunio je Hanga.

Crveno-beli će ove sedmice na parket u petak (evroligaški duel sa Žalgirisom) i nedelju (regionalni susret sa Zadrom), zatim slede dani posvećeni finalni turnir „Mozzart kupa Radivoja Koraća u Nišu“.

Posle toga sledi sedmica posvećena kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a zavisno od toga hoće li se odazvati na pozive matičnih selekcija, Crvena zvezda bi privremeno mogla da ostane baš bez Adama Hange (Mađarska) i Rokasa Giedraitisa (Litvanija).



tagovi

Adam HangaKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara