Nemanja nedović (MN Press)
Nemanja nedović (MN Press)

Nemanja Nedović: Izvinjavam se svima

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 15:18

Zvezdin bek ne traži opravdanja za lošu partiju u Podgoricu i poziva navijače u pomoć protiv Žalgirisa

Odigrala je Crvena zvezda u Podgorici možda i najlošiju utakmicu ove sezone. Budućnost je ceo meč imala pod kontrolom, ubedljivo vodila i rutinski slavila na kraju.

Iako ovaj proaz možda neće u konačnom zboru uticati na pozicije pred plej-of, onakvo izdanje crveno-belih nema opravdanje. Smatra to i jedan od Zvezdinih najiskusnijih igrača Nemanja Nedović koji je bio među najslabijim pojedincima na parketu Morače pa je putem klupskih paltformi uputio i zvanično izvinjenje Zvezdinim navijačima.

Izabrane vesti

„Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu. Počevši od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime. Ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone“, poručio je Nedović u izjavi na klupskom sajtu.


tagovi

Nemanja Nedović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara