Komentari na vest

Ivon Anderson: Čast je predstavljati Srbiju, želim da pomognem novoj generaciji da ostane u vrhu

L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Sreća pa je u pitanju ženska košarka koju ionako niko i ne gleda. Ovo kad bi se desilo u muškoj košarci, 99% naroda bi prestalo da gleda reprezentaciju.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Nema navijanja za Srbiju ako ne igraju isključivo Srbi i Srpkinje. Stranci ne dolaze u obzir. Kratko i jasno.
p

pazi lika

pre preko 1 godinu

Ma ko tebe pita? Da li si navijao u boksu i rvanju kada nam medalje doneli Rusi? U sustini, izbor je tvoj, niko te i ne tera da navijas, nece Srbija propasti zbog tebe i tebi slicnih. Od.ebite u skokovima vise vi kvazi srbende, poceli ste opasno da smarate.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Dečko, jako mi je stalo do tvog mišljenja tastatura-junačino.

Gost17

pre preko 1 godinu

Ja ne znam postoji li smesniji sport od ženske košarke iskreno... U više navrata sam probao da im dam šansu, kao nekome ko zaista voli sport... Ali ženska košarka je komedija :D
S

SAŠA FRANKFURT

pre preko 1 godinu

pa ko te tera da gledaš?! Gledaj fudbal, boćanje, atletiku...!!
C

Cezar

pre preko 1 godinu

Sreća vaša što je ženska košarka popularna koliko i skijanje u Egiptu, inače bi ste leteli sa sve Maljkovićevom zbog pravljenja kluba od reprezentacije.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Kako mrzim vas kenjatore sreće mi. Radije ću da gledam nju koja će srce da ostavi terenu za NAŠ nacionalni grb, negu neku babu kao što smo ih imali u fudbalu tipa Kolarov zadnjih 3-4 godine koje je igrao, vuče se po terenu, mrsko mu što je živ a ne što je Srbin.
C

Cezar

pre preko 1 godinu

Nije dobro da mrziš, loše utiče na zdravlje, pre svega mentalno, što se u tvom primeru dobro vidi. To što ti voliš nju ili bilo koga/koju drugu, to je tvoja stvar. U svom klubu kako god hoćeš, nacionalna selekcija je nešto sasvim drugo, zato se i zove nacionalna selekcija. Dobro, prošlo je u ženskoj košarci, ali u muškoj neće. U to budi uveren. Šta da se radi, do tad hot dog u jednu ruku, ajfon u drugu i glasno viči: deeefence, deefence.
p

puso.uronje

pre preko 1 godinu

Samo ne kapiram kako ti nekom deelis savete o mrznji? Evo, vidim tebe ce da pitaju kako ce nam izgledati reprezentacija. Ne kazem da sam za strance (ne iz razloga zbog kojih si ti protiv), ali ne kapiram tvoju iskljucivost i ubedjenost da je tvoje misljenje bitno i ispravno. Znas kolko nekog zabole za to. Uvek imas mogucnost da uzmes ikonu, vuces je po gradu i delis svoju ljubav prema srpskom rodu - cirkuzanti fundamentalisticki.
Z

Zorzinjo

pre preko 1 godinu

Rodom iz Cicevca