Iznenađenje - Zvezdin talenat u Osijeku

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.12.19. | 18:56

Arijan Lakić napustio crveno-bele

Iznenađujuća vest stiže nam iz Osijeka. Tamošnji premijerligaš - Vrijednosnice Osijek - i talentovani Arijan Lakić, potpisali su ugovor do kraja sezone 2020/21. Po svemu sudeći u pitanju je pozajmica.

Mnogi su Lakića videli kao igrača koji bi narednih godina mogao da bude opcija za prvi tim Zvezde, ali njegova karijera je očigledno krenula drugačijim smerom. Barem za sada.

Izabrane vesti

Renato Martinko, direktor kluba, bio je zadovoljan dovođenjem mladog srpskog plejmejkera.
"Strategija klupske uprave, na čelu sa predsednikom Aleksanderom Hrkačem i Ivanom Mustapićem je orijentacija na razvoj mladih talentovanih igrača. Osigurali smo našim talentovanim igračima dve ključne stvari: odlične uslove za rad kao i vrhunskog trenera Domagoja Kujundžića, skromnog i marljivog čoveka koji je sa svojim ogromnim znanjem i mukotrpnim radom doneo i veliko iskustvo iz splitke škole košarke. Drago nam je da je naš klub po razvojnoj orijentaciji i podizanju kvaliteta igrača sve više prepoznatljiv u ozbiljnim košarkaškim krugovima, a ovaj potpis to potvrđuje", rekao je Martinko.

Lakić je rođen 20.01.2000. godine. Visok je 198 centimetara, a u sezonama 2017/18 i 18/19 vrlo je uspešno igrao juniorsku Evroligu, gde je prošle sezone igrao i na Fajnal foru. Košarku je počeo da trenira u KK Sava iz Beograda, a 2016. je prešao u Crvenu Zvezdu. 

Karijeru će nastaviti u Osijeku u klubu u koji dolaze talenti sa različitih delova sveta.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara