Komentari na vest

Iznenađenje u Danskoj, Lundberg i drugovi servirali Džikiću poraz na debiju

T

Toptop

pre 2 meseca

Bas bih voleo da vidim Lundberga u Zvezdi, top igrac, i bilo bi interesantno videti kako bi se snasao sa nekom vecom ulogom, ocigledno da je sposoban da bude lider. Lik bi mozda i ostao u NBA da nije izgubio dosta vremena zbog problema sa vizom jer dolazi iz Rusije (mesec dana u nba je mnogo, preko 10 utakmica), i onda je uhvatio bukvalno 1 ili 2 utakmice i to je vec bio kraj regularne sezone, a Finiks je imao tako popunjen roster da realno nije imao mesta da dobije priliku u vaznim utakmicama. Na leto mu istice ugovor i bice interesantno videti gde ce. Doduse, ne uklapa se u Zvezdin skauting filter, da ima minimum 32 godine, da vuce neku povredu koju nije zalecio, i da nije igrao kosarku zadnjih bar 6 meseci.
T

Trexter

pre 2 meseca

Džikić je nesporno dobar trener ali stvarno je neverovatno kako nekada samog sebe ukanali. Veliki radnik, napravi rezultat i svaki put kada treba to da materijalizuje kao da se ritne i sve prospe. I to je pravilo kroz njegovu karijeru. U Krki je bio dobar, beležio odlične rezultate, i onda kada je stigla šansa od Lietuvosa nije to uspeo do kraja materijalizovati, tj nisu rezultati Ritasa bili na nekom očekivanom nivou. Pa opet dobre sekvence pre svega u Budućnosti sa onom (neočekivanom) titulom ABA lige, poziv od Estudiantesa i odlazak u možda i najbolju ligu Evrope, ACB špansku ligu, gde se opet nije uspeo nametnuti kao neko rešenje, ne samo za Estudiantes nego i za druge ekipe. Pa opet odlični rezultati sa Hapoelom, i sada kada je dobio da vodi Gruziju (koja nije velesila, ali sa Shengeliom i družinom je simpatična ekipa koja može da napravi par iznenađenja na EP, a pokazalo se bogami i kvalifikuje za SP) izgubi od Danske.... Stvarno se nadam da će uspeti da dovede te rezultate u red, naravno ne protiv nas, ali u uzvratnoj utakmici sa Dancima i sa Finskom.
K

Kkg

pre 2 meseca

Džikić treba da dođe u partizan od sledeće sezone kad Žoc ode.
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Nije ni Gruzija neka vele sila u Kosarci ali... Dancima je pomogla dosta domaca publika. Za Gruziju nisu igrali : Bitadze iz Orlanda Magica i Mamukelashvilk iz San Antonia Spursa. Igraci iz NBA, jeste da ne igraju cesto ali oni su upravo naj bolji u Reprezetaciji naravno pored Shengelie i Shermadinia. Nije mi jasno zasto nema Thaddusa Mcfaddena koji jeste ima 37 godina ali jako dobro igra u Zaragosi...dal zbog toga sto imaju vec jednog stranca u timu onog iz Maccabia Joa Thomassona ...Shengelia i Thomasson su jako dobro odigrali ovi ostali spavali! Sto se tice Danaca... iz Virtuza Bolonjr Lundberg je igrao svih 40 minuta, sut iz igre 5/16 na kraju jedva hodao.
v

vroom

pre 2 meseca

Dzile dobar samo za podkaste....
B

Brundo

pre 2 meseca

Izgubis od Danske u kosarci...To je podvig jer ne gubi se od Danske svakog dana.
S

Shengejlija

pre 2 meseca

Bravo Džikara