Jagodić Kuridža na meti Zvezde

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.12.19. | 19:12

Novosti pišu da bi ukoliko do saradnje dođe ugovor bio potpisan na dve godine

Primorska se raspada, finansijski problemi su vidljivi, a Crvena zvezda je videla šansu u tome i želi da dovede Marka Jagodića Kuridžu, pišu Večernje novosti.

Crvena zvezda želi unutrašnju liniju da pojača sa Jagodićem Kuridžom koji bi, ukoliko postane slobodan, potpisao s crveno-belima dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Lens Heris je već napustio Primorsku, kako javlja Sportando, a za njega je interesovanje pokazao Mornar.

Žan Marka Šiška bi svi timovi iz vrha ABA lige, a najupornija je Olimpija koja bi i Marinkovića, za koga je zainteresovana i Igokea. Barski Mornar je odavno bacio oko na Herisa, a Crvena zvezda želi unutrašnju liniju da pojača sa Jagodićem Kuridžom koji bi, ukoliko postane slobodan, potpisao s crveno-belima dvogodišnji ugovor. 

Javna tajna je da je i Budućnost izvesno vreme, po razlazu sa Slobodanom Subotićem, više nego razamtrala opciju da angažuje Golemca, koji je, bez ozbira, što novca nije bilo, ostao sa svojim učenicima u Primorskoj, pišu Novosti.

Kakogod, Kuridža je na meti crveno-belih koji žele da pojačaju konkurenciju ispod koša. Pominjalo se da crveno-beli imaju simpatije i prema Šišku, ali je on u ovom momentu bliži Cedeviti.

Čak je i Golemac odgovarao na ova pitanja posle meča sa Igokeom.
"Zaista ne znam šta će biti sledeće nedelje. Imam grupu momaka koji su pošteni prema sebi i svima koji rade u klubu. Nijednog trenutka nije se postavljalo pitaće da li će štrajkovati jer finansije nisu redovne. To šta će biti sa njima - to je na drugim ljudima koji imaju uticaja na to".

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara