Nejt Volters (© Star Sport)
Nejt Volters (© Star Sport)

Jasikevičijus je ubijao Nejta Voltersa

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 00:10

Eron Vajt se prisetio perioda u Žalgirisu

Baš kao u Srbiji gde ubedljivo najviše pažnje izazivaju potezi Crvene zvezde i Partizana u Grčkoj su to Olimpijakos i Panatinaikos. Mediji najviše pišu o ova dva tima pa i ne čudi što svaki dan možemo da čitamo nove informacije vezane za bivše šampione Evrope iz Atine. Ovoga puta SDNA je pisala o novim pojačanjim zelenih koje će predvoditi Dejan Radonjić sa klupe. Naime, pomenuti mediji je kontaktirao igrača Crvene zvezde Erona Vajta koji je komentarisao dolazak Marijuš Grigonisa i Nejta Voltersa.

Sva tri košarkaša su u jednom momentu bili zajedno u Litvaniji, kada su branili boje Žalgirisa pod dirigentskom palicom Šarunasa Jasikevičijusa.

Izabrane vesti

Vajt i Volters su potom sa velikim uspehom branili boje Crvene zvezde prošle sezone. Posebno Volters koji je bio vrlo bitan deo mašinerije Radonjića koji ga je sada doveo u Panatinaikos.

Ipak, iako je kod Radonjića blistao, Nejt Voltersu nije bilo lako kod Jasikevičijusa.

"Šaras je vrlo strog kada su u pitanju igrači koji vole da imaju loptu u rukama. Iskren da budem, Šaras je ubio Voltersa te sezone u Žalgirisu", počeo je Vajt, a potom detaljnije opisao situaciju:

"Najteže je bilo na sastancima kada je radila video analiza. Ipak, uprkos kritikama, Nejt je pronašao svoje mesto u sistemu i uveren sam da će isto uraditi u Panatianikosu. On je odličan igrač i Panatinaikos je napravio dobar potez što ga je angažovao".

Vajt, koji će ostati u Zvezdi i naredne sezone, pričao je o Grigonisu.

"On je pravi košgeter. Uvek možeš da račinaš na njega u četvrtoj četvrtini. Očekujem da ima vrlo bitnu ulogu i u Panatinaikosu", dodao je Zvezdin Amerikanaca.


tagovi

Nejt VoltersKK PanatinaikosEron Vajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara