Komentari na vest

Jogi Ferel umesto u Beogradu završio u Podgorici

C

Capo di tuti capi

pre 5 meseci

Navijao sam da dodje jer nam stvarno treba plej i ko god ovde pise kako je los, nema nijednu cinjenicu da je potkrepi, ali ni to nije toliki problem sto nedolazi, opet losa prica oko samog transfera, opet izlazi menadzer i govori kako njegovi igraci vise nikada nece u partizan, to je jako losa slika, posle onoga sa madarom sada ovo, i naravno nasi su uvek u pravu, a druga strana laze.
S

Sale Kg

pre 5 meseci

Jadan, i ovaj zbog ”pretnji” odustao.
r

rur

pre 5 meseci

Mislio Partizan da ga uzme za male pare,kao adut mu je bila evroliga i kao pristaće on jer nema drugih opcija i zainteresovanih klubova,međutim Budućnost videla svoju šansu i dala koliko su ovi tražili i to je to.
j

jbg

pre 5 meseci

ne uvozimo kontejnere sa bananama kao Bokan pa da platimo koliko ko hoce, isto radi i onaj iz Mornara, sve krimosi..satro vole kosarku a ustvari peru lovu
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Nije došao u partizane zbog "brutalne" zabrane kao i brat Mirota.
P

Porota

pre 5 meseci

Uprava voljenog kluba nam plasira laži kao zahvalnost za našu večnu vernost. Valjda je to nagrada za preko 16000 prodatih sezonskih karata po nikad višim cenama. Željko javi se, barem ti.
M

Mladi momci

pre 5 meseci

Nazad u rupu
G

Gost Zika

pre 6 meseci

Evro kup igrac, propao ko zeton. Onaj Vinston bolji 100 puta, reseta ko Dzos Akojon, a brz ko Bo Mekejleb. Licno navijam za Dragica ali mrka kapa.

johanbree@gmail.com

pre 6 meseci

idemo OSTOJA SAD TVOJE POZNATE BOMBE PARTIZAN DAO PONUDE JOHN VOLLU,TERENSU ROSU DWAJT HAURDU AJDE CEKAMO SA NESTRPLJENEM HA,HA,HA

johanbree@gmail.com

pre 6 meseci

ostoja i njegova pesma lagala si lagala ali neznam dokle cemo imati strpljenja za njegove lazi o dovodjenju bombi od igraca u partizan
d

d. g.

pre 6 meseci

Da li je to neko malo lagao javnost?
J

JJJ

pre 6 meseci

Jel ni on nije ispoštovao "datu reč"?
Č

Ček malo

pre 6 meseci

Nije ni ovo sad baš jasno. Kako Partizan nije mogao da ga sačeja dan dva? Saopštili su da su odustali od njega zvog papira koji se "dugo čekaju". Ovo mi nije delovalo kao dugo čekanje. Ima tu nečeg drugog.
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Neka Mirotic kaze....
H

Ha ha ha

pre 6 meseci

Neko je juče napisao evo ga u Cedeviti. Nije mnogo pogrešio, igraće ABA ligu.
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Neka Mitrovic kaze....
R

Realno samo

pre 6 meseci

Ponudjen mu je dvomesecni ugovor, a u Buducnosti do kraja sezone, logicno da bira sigurnost neku. Kruze price da je sada meta plej Tofasa, prosle godine igrao za Bajern. Ali i to je igrac pod ugovorom…
P

Preža

pre 6 meseci

Zainteresovani ste za Vinstona Kasijusa, bivšeg igrača Bajerna sada Tofaša. Letos je povezivan i sa Zvezdom.
r

reb8888

pre 6 meseci

...nikakve logike, ako se stvarno toliko zeleo taj igrac, da nije bilo strpljenja da se saceka 2 dana. a koliko ce proci sada dok se ne nadje novo resenje? jedino ako postoji neka prica o kojoj se ne prica...
G

Gostza

pre 6 meseci

To je verovatno Zeljkova odluka, ali uglavnom mi cemo i dalje da bauljamo samo sa Aleksom, a nedostatak pleja ce se i dalje manifestovati kroz rezultate, a nedostatak je ozbiljan.
S

Sram vas bilo

pre 6 meseci

Ne znam kako pojedince nije sramota da se spuste na toliko nizak, dodljudski nivo i glumataju navijace suparnickog kluba dok daju najobscenije komemtare vezane za trenera i igrace kluba koji "podrzavaju". Da li je moguce da toliko srama nemate, da ste toliko podli i odvratni? Ovo vazi za sve strane, vi ste bukvalno ljudski talog koji ovu zemlju cini manjom nego sto bi trebala da bude. A sve to radite iz najnizih pobuda, umesto da stremite da izgradite kakav takav posten zivot vi po citav dan pisete lazi i skaradnosti jedni o drugima.
v

vuk sa dusom

pre 6 meseci

Ma opet "ona dvojica" nisu dali da dodje ljudiii ;))
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Lazljivi Mijailovic (po ko zna koji put).
m

milaneze

pre 6 meseci

Hm jako cudno, dakle prica o trajanju raskida ugovora nije tacna, ili Ferel nije hteo ugovor od 2 meseca (mada evroliga je evroliga) ili su Savic i Zeljko nasli bolje resenje!? Ostaje da vidimo u narednim danima! Iskreno se nadam ovo drugo.
S

ShoneGrobar

pre 6 meseci

Otkud mi znamo da ja Partizan trazio i hteo ovog igraca ? Novinari objavili i presudili i to je to ? Neko ce poverovat da bi igrac odabrao evrokup umesto evrolige, sumnjam. Najpre ce biti da nikoga uopste i ne trazimo nego cekamo da se trenutno povredjeni igraci oporave.
S

Sumar

pre 6 meseci

I da igra Jaramaz ne mogu vise da ga gledam na terenu a ni Zeljka ako ove sezone ne uradi nista dovidjenja prijatno ima boljih mladjih trenera Zeljka je pregazilo vreme. Trebali smo dovesti onog trenera sto vodi Virtus zove se Luka Banki mnogo dobar trener.
V

Vidi dečko

pre 6 meseci

Znamo zato što je iz uprave došla vest da ne mogu da ga čekaju. Što je potvrda da su ga želeli. E sad, pitanje je što nisu mogli da ga čekaju dva dana?
n

ng

pre 5 meseci

pa i panter i ledej su odabrali evrokup pre evrolige
С

Сале2323

pre 6 meseci

Ови наши као да се уљуљкали у позивницама за Еуролигу, а остали као да су приметили то, па након пар година паузе, опасно почели да гризу са тимовима. Ове године имамо неколико тимова који могу угрозити и Звезду и Партизан, додуше не да их престигну, али да се приближе, то да. Што је најбоље, остали српски тимови такође постају све озбиљнији, сем ФМП који много већ лута и не знају шта желе.
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Uprava Partizana juče reče da ne mogu da čekaju Ferela i njegove papire, on danas otišao u Podgoricu???Gospodo, do kada mislite da nas lažete???
a

all grobar

pre 6 meseci

Ko je iz uprave rekao da ne mogu da cekaju? Jel iz Partizana iko zvanicno rekao da su zainteresovani za Jogija? Novine i portali pisu sta im se hoce, sve dok klub zvanicno ne objavi da je neko stigao nista na treba verovati. Mozda je Buducnost bila ta koja je zvala, a menadzer pustio pricu da ga trazi Partizan i uzeo jos koji dolar. Istinu cemo tesko saznati.
j

jggkgkfk

pre 6 meseci

Buducnost ce najvjerovatnije otpustiti Kolbi Rosa najveci promasaj jos od Koti Klarka,MVP italijanske lige obicna vezara.Jos da dovedu jednu 4 i mislim da je onda tu u borbi za titulu,jer su se beogradski blizanci puno opustili,cedevita se pojacala i ceka se da ukradu i Dragica Partizanu
p

pedja986

pre 6 meseci

izvinite, a konje iz kluba rekao da se pregovara? novine pisu da se pregovara, novine pisu da se zakomplikovalo, da li je neko iz kluba objavio? nemojte biti smesni, mi smo institucija, dovedemo koga zelimo, osim ako se tata ne ukljuci, kao sa nesrecnim miroticem.
@

@ssss

pre 6 meseci

Baš tako.Niko se iz Partizana nije oglasio povodom ovog transfera.Da su ga hteli bio bi u Partizanu,a ne u Budućnosti.Verovatno imaju neke druge igrače u opciji.
@

@ssss @pedja

pre 6 meseci

...poslednji put su se iz kluba oglasavali povodom dovodjenja igraca kada su rekli da nije tacno da je kabolko na meti partizana. izgleda da su novinari mozzarta ipak bolje znali.
H

Ha ha ha ha

pre 6 meseci

Standardna vaša priča. Kad neko ne dođe kod vas niste ga ni želeli. Dajte molim vas.
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Sva sreća pa nije došao kod nas, lik je najobičniji trošač lopte
o

ok

pre 6 meseci

E moj bato kiselo grozdje. Ferel vas je sam dobio prosle sezone. Sa njim Buducnost ozbiljan takmac.
e

ehhh

pre 6 meseci

Ostoja ostao ispaljen
E

Etp

pre 6 meseci

Jos jedan poraz Partizana.
P

Pte

pre 6 meseci

Pozdrsv od MLADjIH DECKICA😀😀😀

Pigon

pre 6 meseci

Pa kako Buducnost nije zakomplikovala raskid ugovora? Znaci nije do raskida ugovora nego je do nasih!
A

Aqa

pre 6 meseci

Drago mi je sto nije potpisao za nas
T

Tomy

pre 6 meseci

Budućnost ima dva i po pleja, plus Jogi, biće gužva za loptu. Mada, u principu je ovo odličan potpis za Budućnost jer dobijaju igrača koji će isporučiti svoje. I Bokan pokazuje ambiciju da možda sa još jednim dobrim potpisom napravi tim za osvajanje ABA lige. Selekcija im je dobra, novi trener treba da ih poveže i onda postaju ozbiljan kandidat. Nekako su iz potaje narasli, baš kao i Cedevita, i opasno ugrožavaju srpske klubove, koji su se malo opustili u samozadovoljstvu budžetom, igračima, evroligom i navijačima. I sa Jogijem se pokazuje i da Budućnost ima neke pare u kasici prasici, tako da biće zanimljivo.
M

Milos Obiliccc

pre 6 meseci

Sa jos jednim dobrim potpisom da napadne titulu? Boze Boze sta sve ljudi nece napieati.To sto su sada jaci i sto ce konacno malo jace da "priprete" Zvezdi i Partizanu,ne znaci da su konkurentni.Tim za titulu se ne pravi krajem novembra....
M

Milann111

pre 6 meseci

Milose obilicu...pa evo su ovi tvoji u julu napravili tim pa im se vide rezultati..zato...ajmo plavi...
P

Pw

pre 6 meseci

U Crnoj Gori su poslije dosta vremena Predsjednik, Premijer i rukovodstvo glavnog grada i ocekujese da ce drzave i glavni grad ulagati veliku svotu novca u Buducnost
G

Gostgost

pre 6 meseci

Lepo rekoh ja da je on suvise jeftin za Partizan
д

дре

pre 6 meseci

Бокан набавио половне кинеске папире а Остоја имао само из Швајцарске папире од џипа...
H

Hmm

pre 6 meseci

Navijam za Partizan, ali mi je ovo sada jako čudno.. Pre dva dana imao problema za raskid ugovora, danas potpisao...
s

stankelitza

pre 6 meseci

Da ne popuni mesto Dragiću
F

Filippoinzaghi87

pre 6 meseci

Partizan je ponuudio ugovor na 2 meseca, sa opcijom produzetka do kraja sezone, verovatno nije hteo da prihvati i rizikuje da posle 2 meseca ostane bez ugovora i juri novu ekipu

johanbree@gmail.com

pre 6 meseci

lazljivi OSTOJA dok nije prodao 16000 sezonskih najskupljih karata u evropi obecavao najzvucnija pojacanja a posle uzete love nema ga nigde da se oglasi lazovcina
J

Jajajaj

pre 6 meseci

Nije igrac za evroligu